delikafaduldendelikafaduldenbacak kadar boyunla bana akıl mı verion tirbiyesiz seni.dikkatli ol anane herşeye sokma :)
biricik yanına gelirsem senden bi şüphelenirim bi dha kimse şüphelenmez:roflol:demek bizden daha önce şüpeleniyon nuro ok nuro bayyy
hıhhh birken iki oldular lan:)))
yeter be yıldırma politikası mı yapoıonuz:roflol:
öpüldün yavru
en son şüpheleneceğim insan sendin sende bunu yaptın ya allah benim belamı virsinnaniknanikdelikafadulden:roflol:
delikafaduldendelikafaduldenbacak kadar boyunla bana akıl mı verion tirbiyesiz seni.
senin gibi torun doğuracağıma taş doğursaymışımdelikafadulden
ya gerçekten böyle mi düşünüonuz yai????yaaa wallaaaa şüphelenen şüphelensin hiç umrumda değil kaç kere netten düştüm
yine eklemeye çalışıcam ki
nuro sen beni gördün naaan bidee :umursamaz:
hem annen hem ananenim kızım:)nan sen anammısın ananemmi
contayı yaktın heral :)))
valla maşallah pek te başarılı oluonuz:))nurdan bugun seni bıktırma politikası uyguluyoruz bakalım ne kadar dayanabilecekdin sempatiksalakcinni şaka bi yana bende oyle tahmin ettimm canım a.s. ama son soylediğine tovbe diyorum sende deekaydirigubbakcemile5
oda bişey mi efsuncum, ben onun mahkemesinde birebir yargılandımwayy beee nuroo seeeeelllllllllllll duydunmu kıııııı
benden naaaaaaaaaaaaaaan bendeeeeeeeeeeeen bihterindeeeeeen sırnaşık şey
valla ikisi de kayıptaadaaa
gülsüüünnn nerdee kızlarr
hem annen hem ananenim kızım:)
bu gerçeği yıllar sonra söylemek hemde bi topikte ağır oldu ama idare edicen artık
adaaa
gülsüüünnn nerdee kızlarr
ona yargılandım denmez kioda bişey mi efsuncum, ben onun mahkemesinde birebir yargılandım
:roflol:
bal sayende öyle bi kahkaha attım ki 3.kattan duyuldu pes yanbu gerçekle yaşıyamam daha fazla
dışıyaaannn dışıyannnn.....
casper sıkıldı muhabbetten he casperım gonca gülüm :)??
oda bişey mi efsuncum, ben onun mahkemesinde birebir yargılandım
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?