Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydın...

Sabah şok oldum resmen arkadaşlar.Merak ediyoruz dediniz fotoğraf istediniz.Ben bu konuda hassas olduğumu nete fotoğraf eklemediğimi söyledim.Ama benden şüphelendiğinizi farkedince birkaç dakikalığına fotoğrafımı ekledim.Ama bu konudaki titizliğimi bile bile fotoğrafım kopyaanmış.Birde merak edenler için eklenmiş.Bunu çok saygısızca ve gurur kırıcı bir hareket olarak görüyorum..

Ayrıca benden şüphelenen arkadaşlar için;

Ben burda çok eski üyeyim.Bir dönem üyeliğimi sildirdim daha sonra yeniden açtırdım.Sakarya buluşmalarınada katılıyorum çoğu arkadaşım bilir beni.Sürekli burda olamıyorum çünkü şirketimizde bilgi işlem bölümü nette yaptıklarımızı heran görebiliyor..

Çok kırıldım bunu bilmenii isterim.Bundan sonra ne düşünürsünüz emin olun umrumda değil

Geçmiş olsun Uğurcum
Kızlar nasılsınız kaç gündür minik görümcelerim vardı bende açamadım o yüzden pek, sizi çok özledim.
iyiyiz canım... özletiyorsun valla kendini.. kaç yaşındalarki bu minik görümcelerin???

selam kızlarr
bugün benim doğum günümmm
günaydın canım.... nice seneleree.......iyi ki doğdun:))

kızlar günaydın
cute a noldu bişey sorcaktım bulamıyorum siz bilirsiniz

canım cute üyeliğini iptal ettirdi.....:gitme:

Günaydın a.s.

Pınarcım doğum günün kutlu olsun tatlım nice güzel yaşlara inşallah sevdiklerinle birlikte :asigim:

lepicim cute üyeliğini sildirdi mafoldumben

Nasıl kaydettin fatoyu anlamadım.
Ben nete foto koymuyorum bu yüzden.Seni tanımıyorum arkadaşım.Benden şüphelendiniz tamam ekliyeyim dedim.Ama kaydetmek ne demek.Lütfen silermisin..Bir daha eklemem
sildim güzelim merak etme kimsenin fotosunu dağıtacak halim yok.

böcük.. geçmiş olsun canım yaa... az kaldı sık dişini.. sende rahat bir işe kavuşucaksın..:))

pasaklıım.nasıldı yemek??

Lepicim Cute gelmeyeceğini söylüyor daha sonra fikri değişir mi bilmiyorum inşallah değişir
çok üzüldüğü bir durum oldu o yüzden sildirdi üyeliğini

Gülsüncüm dün akşam yemek güzeldi aslında ilk başta büyük bir hayal kırıklığı yaşadım mekandan dolayı
ama ne ortamı germeye ne de kocamı bu yüzden kırmaya gerek yok dedim sustum
ben daha güzel bir yer bekliyordum neyse başka zaman inşallah

günaydın kızlar
coturnix nice senelere sevdiklerinle beraber inşallah canım
böcük geçmş olsun

dün akşam sonbi kararla görümcemi davet ettik
yemeklerimi biraz daha arttırdım güzel geçti çok şükür

sevindim tatlım ellerine emeğine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…