Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gulsunn canım rahım agzı yarası olabılır bendede aynı sorunlar vardı .ilişkiye gırerken agrı yanma oluyodu bıd eakıntı cokoluyo. dıkkat et. en onemlısı smaer testı yaptır . rahım agzı yaraları tedavı edılmesse kansere cevırıyo . ıhmal etme sanın cok onemlı.

ellerine sağlık ada
akşam bende mantarlı tavuk sote yapmıştım
bunu başka zamana yaparız...

hımmm mantarlı tavuk sote bayılırım ama benim kociş sevmiyor mantar acaba tavukla birlikte yedirebilir miyim ki...

tatlım seninde ellerine sağlık,ne bileyim ben terbiye yapıp bekletmeyi düşünemedim bir dahakine artık...

ayy ne utancan kız... gururlan.. bak ne güzel yemekler yapıyorsun...
afiyet olsun canım.. bende öğlen yemekten sonra içicem inş...

ok. fıstık utanmıyorum o halde kaydirigubbakcemile3
içtim geldim bu arada...

ada ellerine sağlık ,kek yapacaktın yaptın mı?fırının performansı nasıl :)

hoşgeldin güzelim...
yok canım,dediğim gibi bugünün yemeği ile uğraşınca vakit kalmadı onu yapmaya...ee kociş geldikten sonra da film izledik :)))

canım bende akıntı falan yok...ilişkiden hemen sonra kanama oluyor sadece...
off bir bu eksikti yaa... sağol canım bilgilendirğin için...

canım bende akıntı falan yok...ilişkiden hemen sonra kanama oluyor sadece...
off bir bu eksikti yaa... sağol canım bilgilendirğin için...

dikkat et cnm bencede bi doktora gözük bi tanıdığımda rahimde yırtılma olmuştu oda çok acı veriyordu,en iyisi doktora gözükmek cnm ihmal etme bence

kızlar az önce bilgi işlem...bütün ofise ortak bir mail gönderdi... mail aşağıda...buyurun buradan yakın şimdi.offf ya sizlerden ayrılacak mıyım yani,evde net. yok ama ya........ ((

Merhaba ;
Son zamanlarda bazı arkadaşların interneti amacı dışında kullandıkları tespit edilmiştir. Bu durum veri güvenliği ve internet hızlarını olumsuz yönde etkilemektedir. Bu nedenle internette belli başlı gazete, banka, kamu kurum ve kuruluş siteleri haricindeki bütün siteler aşamalı olarak kapatılacaktır. Internet kullanımı konusunda daha dikkatli olunmasını rica ederim.
ıyi çalışmalar ;

dikkat et cnm bencede bi doktora gözük bi tanıdığımda rahimde yırtılma olmuştu oda çok acı veriyordu,en iyisi doktora gözükmek cnm ihmal etme bence

gidicem canım.. araştırmaya başladım... sürekli gidebileceğim bir doktor bulayımda....

cnm üzülme bence ama iş önce gelir arada çaktırmadan girersin çok sık girip göze batmassın da...

oyyyyooyyyyyy
gerı cvp gondersene. kk psıkolojık ıhtıyaclarımızı gıddrkemekte oldugundan yukarıda bahsedılen gereksız kısmına gırmemektedır dıye dusunuyorum. aksını dusunenlerı bır derdım var topıgıne beklerız

:roflol::roflol:

yaaa ama ada... olmaz sensiz.... lütfen eve bir an önce net bağlattırın ya....

ayyy, cok sinir bir durum, gerci bizde heryere giremiyoruz , ama dusunuyorumda eger msn falan olaydi ise adaptasyon duserdi gibime geliyor.

ya zaten msn,face vb. şeyler yasaklı
şimdi burası da engellenirse....aman be yeter yani şu eylül gelsin döneceğim hemen öğretmenliğe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…