:)))) Allah dikkatli ol bence dönüşü muhteşem gibi,sağlık çantası filan yanında dursun hep :))cokacimcoookalmazmıyım. dun aksam agda ısını hallettım. bu aksamda kuafor gıdıp dıp boyamı attırcam muhtemelen cuma sabah burda . yada persembe sabah.
yemek yapmıyom cunku sabah gelcek kahvaltı yaparız . soruyorum ne yersın ne yapam dıye. senı yıcem dıyoda baska bısı demıyo. ben edem bu adama sımdı. koyacam kendımı masanın ustune al ye bakalım dıcem :roflol:
almazmıyım. dun aksam agda ısını hallettım. bu aksamda kuafor gıdıp dıp boyamı attırcam muhtemelen cuma sabah burda . yada persembe sabah.
yemek yapmıyom cunku sabah gelcek kahvaltı yaparız . soruyorum ne yersın ne yapam dıye. senı yıcem dıyoda baska bısı demıyo. ben edem bu adama sımdı. koyacam kendımı masanın ustune al ye bakalım dıcem :roflol:
kız güzel süprizmiş haaa... valla ben gözünün önünde giyiniyom... adam dibimden ayrılmıyorki süpriz yapayımmmmkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
he he arada yapıyodum ama dün yapmamıştım :))))
ayy yok giymedim hevesiyle kalsın :))))))sırnaşık şey
delikafaduldendelikafadulden
öyle yap canmm
kociş onu istiyomuş zaten :sm_cool:
:)))) Allah dikkatli ol bence dönüşü muhteşem gibi,sağlık çantası filan yanında dursun hep :))cokacimcoook
he heee.. ee adamın ağzının tadını biliyormuş işştee:))zemuszemus
kız güzel süprizmiş haaa... valla ben gözünün önünde giyiniyom... adam dibimden ayrılmıyorki süpriz yapayımmmmkaydirigubbakcemile3
he heee.. ee adamın ağzının tadını biliyormuş işştee:))zemuszemus
evet ole yapcam . ayyyyy bak heyecan yaptım sımdı aklinialirimsmile
haklısın bı saglık cantası hazırlayım. lazım olacak gıbı gorunuyo.
spralıde cıkardım ıısn kotusu. korunmuyorum su an. o korunacak mecbur . bu gazla hamıe kalırsam bıde yandık.
evet ole yapcam . ayyyyy bak heyecan yaptım sımdı aklinialirimsmile
hihoyyyt
haklısın bı saglık cantası hazırlayım. lazım olacak gıbı gorunuyo.
spralıde cıkardım ıısn kotusu. korunmuyorum su an. o korunacak mecbur . bu gazla hamıe kalırsam bıde yandık.
ben kovuyorum yanından aşkmm süprizz ama diye :)))
ya da banyoya giriyorum kapıyı kilitliyorum :))))
ahh canım yaa..... ben hiç beklemedim ama eminimki çok zordur...ah ahhh bıl gelse artık . hasretten lıbıdı mıbıdo kalmıyo ınsanda. cok ozledım sole omzuna yatmayı. sabah uynıp yanımda gormeyı.
ah ahhh bıl gelse artık . hasretten lıbıdı mıbıdo kalmıyo ınsanda. cok ozledım sole omzuna yatmayı. sabah uynıp yanımda gormeyı.
aa canım hiç doğum yapmamışlara spiral takılıyormu??
bak bilmiyodum bunu..
adam bu kadar özlemişken bence korunmaz.... sen başka bir yöntem bul canım....
:CüvCüv::CüvCüv:
yakında teyze olcazzz
tünaydın arkadaşlarım benim
güzel bir gün geçirin emi...
gulsunum balım unut sen kokosu fıstık bak ada kız geldi :)))
dün eve gittim,sözüm ona yemeğim vardı ya hani ben keyif yapabilecektim kociş gelene kadar...
nerde.....ben gittiğim gibi hemen bugünün yemeğini hazırlamaya koyuldum.
dedim fırında patatesli tavuk yapayım ama öyle saatlerce de fırın çalışmasın malum elektrik faturası :)))
böyle düşünerek çıkardım buzluktan tavuk parçalarını koydum ocağa biraz haşlansın diye 5 dk. falan sonra tavuğun olduğu tencerenin içine soyup elma dilimi şeklinde kestiğim patatesleri de ekledim bir 5-10 dk. arası da birlikte kaynadılar,sonra tavuk ve patatesleri borcama yerleştirdim,üzerine halka halka kestiğim soğanları,domatesleri yerleştirdim,en üste de sivri biberleri yerleştirdim,üzerine bir kaç tane sarımsak ekledim....verdim fırına....
ve sonuç.....10 dk. içinde fırında patatesli tavuğum hazırdı...
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
hadi bakalım bugünkü tarifinizi de verdim :)))
ayy adacım.. iyiki geldin yaa....
valla sen geldin.. birde şu tarifi ekledin ya... ohhh... içim açıldı:))
canım valla hem çok hamaratsın hemde çok pratik...tam bir ev kadını oldun haaa:))
ellerine sağlık canım.. çok güzel görünüyor... afiyetle yiyin inş...
canım bende banyoda giyiniyorum bazen ama yanıma ne ladığımı görüyor sonuçta.. süpriz falan kalmıyor...
lülülülülülü
ahh canım yaa..... ben hiç beklemedim ama eminimki çok zordur...
kısa dönemmi yaptı canım askerliği...
tünaydın arkadaşlarım benim
güzel bir gün geçirin emi...
gulsunum balım unut sen kokosu fıstık bak ada kız geldi :)))
dün eve gittim,sözüm ona yemeğim vardı ya hani ben keyif yapabilecektim kociş gelene kadar...
nerde.....ben gittiğim gibi hemen bugünün yemeğini hazırlamaya koyuldum.
dedim fırında patatesli tavuk yapayım ama öyle saatlerce de fırın çalışmasın malum elektrik faturası :)))
böyle düşünerek çıkardım buzluktan tavuk parçalarını koydum ocağa biraz haşlansın diye 5 dk. falan sonra tavuğun olduğu tencerenin içine soyup elma dilimi şeklinde kestiğim patatesleri de ekledim bir 5-10 dk. arası da birlikte kaynadılar,sonra tavuk ve patatesleri borcama yerleştirdim,üzerine halka halka kestiğim soğanları,domatesleri yerleştirdim,en üste de sivri biberleri yerleştirdim,üzerine bir kaç tane sarımsak ekledim....verdim fırına....
ve sonuç.....10 dk. içinde fırında patatesli tavuğum hazırdı...
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
hadi bakalım bugünkü tarifinizi de verdim :)))
kız mecbur ben nası yontem bulcam. belkı yarın sabah burda olcak . en gec ertesı sabah. 2 gunde napsam bos. artık prezervatıf felan ıdare etcez.
dogum yapmamıslara takılmıyo ama ben hap kulanamıyom tansıyonum ve pco gecmısım var. kılo almamam lazım . kılo aldırmayan yasmınde 6 ay dan fazla sure kullanılanamıyorum cunku tansıyonu tetıklıyo. kendı dr gıttım spralı hemen cıkardı cok kızdı nıye taktırdın dıye. rahımde yara vardı dondurdu spralıde cope attı. kaldım ole yandımkı ne yandım
ay deme kzı oyle. spral den once sevısıren bak dıkkat et emınmısın kendınde derken yaptıgım ısten bısı anlamıyodum. sımdı yıne ole olcak sanırım cok kotu yaaa. bıktım bu dertten bennn :kedi:
kız mecbur ben nası yontem bulcam. belkı yarın sabah burda olcak . en gec ertesı sabah. 2 gunde napsam bos. artık prezervatıf felan ıdare etcez.
dogum yapmamıslara takılmıyo ama ben hap kulanamıyom tansıyonum ve pco gecmısım var. kılo almamam lazım . kılo aldırmayan yasmınde 6 ay dan fazla sure kullanılanamıyorum cunku tansıyonu tetıklıyo. kendı dr gıttım spralı hemen cıkardı cok kızdı nıye taktırdın dıye. rahımde yara vardı dondurdu spralıde cope attı. kaldım ole yandımkı ne yandım
ay deme kzı oyle. spral den once sevısıren bak dıkkat et emınmısın kendınde derken yaptıgım ısten bısı anlamıyodum. sımdı yıne ole olcak sanırım cok kotu yaaa. bıktım bu dertten bennn :kedi:
ayy ne utancan kız... gururlan.. bak ne güzle yemekler yapıyorsun...ayyy teşekkür ederim şekerim :))) utandırma kız beni...
kahvem hazırmış içeyim,geleyim...
ohh seninde elerine sağlık canım...ellerine sağlık ada
akşam bende mantarlı tavuk sote yapmıştım
bunu başka zamana yaparız...
( gülsüncüğümün içini kararttık,haklısın cnm yaa.s.
günaydın canım.. hoşgeldin...Günaydın kızlar
canım bende banyoda giyiniyorum bazen ama yanıma ne ladığımı görüyor sonuçta.. süpriz falan kalmıyor...
ahh canım yaa..... ben hiç beklemedim ama eminimki çok zordur...
kısa dönemmi yaptı canım askerliği...
(( o nasıl bir ah çekiş ya burnumun direğini sızlattın walla,sevenler kavuşsun hiç dayanamıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?