Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

haklısın belki ama... ne kadar çabalarak çabalayalım... muhakkak eksikleri olucaktır... bence 2,5 yıl uzun bir süre... yine en doğrusunu sen bilriisn ama... neden annelik duygusundan kendini dahha fazla mahrum edesinki....

deli gibi istiyorum aslında ama evliliğim daha oturmadı
diyeceklerki 2,5 senede oturmadımı sempatiksalakcinni
kafam dolu vallaa çocuk okadar uzak geliyor banaki.. rabbim isteyenlerin gönşüne göre versin :Saruboceq:

kafam dolu vallaa çocuk okadar uzak geliyor banaki.. rabbim isteyenlerin gönşüne göre versin :Saruboceq:

amin canmm
ama 2,5 sene de kısa bi zaman değil..
Hayırlı zamanda olur inş bebişinizz

10 aylık evliyiz 7 haftalık hamileyim henüz bayanssulusmile

ayyy.. çok yeni daha.. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnaım...

canım tabiki önemli olan kendini hazır hissetmen... inş. gönlünden geçen zamanda olur:)

benim de hem eşim hem işim var allaha şükür,ama bebişe daha çook var diye düşünüyorum..herkes bebek derdinde ben nedense istemiyorum yaaa:(

Selam kızlar henüz evli değilim ama benide alırmısınız?you_know nerde ben orda kaydirigubbakcemile5

aslına bizde 2 sene sonra olsun istiyorduk birden fikrimiz değişti iyikide değişmiş şuan içimde bir can olduğunu bilmek bile muhteşem bişi annemi daha çok anlamaya başladım :gitme:

aslına bizde 2 sene sonra olsun istiyorduk birden fikrimiz değişti iyikide değişmiş şuan içimde bir can olduğunu bilmek bile muhteşem bişi annemi daha çok anlamaya başladım :gitme:

ayy canm benmm
ne kadar güzell
bizde 2 sene sonra olsun diyorduk ama git gide 3 - 4 diyoruzz
iyice vakit geçirelim diye :))))

ayy canım ... çok iyi etmişsiniz valla:))

ayy canm benmm
ne kadar güzell
bizde 2 sene sonra olsun diyorduk ama git gide 3 - 4 diyoruzz
iyice vakit geçirelim diye :))))

neee... kız ne 3-4 ü.... ilk sen yapcan.... sonra bize gelcek sıra... uzatma çok...

Teşekkürler kızlar benimde işim var eşimde var ama evli değiliz 5 sene oldu evlenmiş kadar olduk valla :)inş bebişleriniz olur en kısa zamanda :)

Bu kızlar iyi beni aldılar seni kesin alırlar senin 20 gün benim 20 sene belki kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin heraaa

ayy canım ... çok iyi etmişsiniz valla:))

neee... kız ne 3-4 ü.... ilk sen yapcan.... sonra bize gelcek sıra... uzatma çok...

ya canm biz kocişle iyice yalnız vakit geçirelim diyoz o yüzden :)))

canım topikciğimiz hayrlı olsun ama bn buraya 20 gun sonra katılma hakkı elde edeceğim galiba :D

canm benm hoşgeldinn
20 gün amanınn hemen geçer merak etmee
sende bizden olursun sonra :o)

Teşekkürler kızlar benimde işim var eşimde var ama evli değiliz 5 sene oldu evlenmiş kadar olduk valla :)inş bebişleriniz olur en kısa zamanda :)
olsun canım... zamanı gelince seninde güzel haberlerini alcaz inş..

herksin bebee var ben istemiyorum daaa:umursamaz:
valla senden 2-3 sene umudum yok benim güzelim:))

canım topikciğimiz hayrlı olsun ama bn buraya 20 gun sonra katılma hakkı elde edeceğim galiba :D
teş.ederiz heracım... önemi yok... gel sende aramıza....

çok şükür güsel biişim ve tam ruh ikiziim bi eşim var
bide bebiş lasım kucağımıza:nazar:
allah bozmasın canım mutluluğunu... inş. hayırlısıyla bebişte gelir:))

hoss buldumm hemenn geldimmmmmmm :) Ayy walla zamnaı drduramıyorum hemn akıp gecıyooo telaşeden nasıl gecdiğinide anlamııyorumm :) işden geldik den sonra evde ne yapıorsunz bakalım evli hatunlar :)

Back
X