Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ana çok ta kolay ay allah razı olsun şekerim sağolasın.adama çorba içireyim aylardan sonra:))

kolay canmm zaten soğuk içiliyo ohh yaz günlerine süperr

bide erişteli yapıyorumm

dur onu da tarif edeyimm

el yapımı erişte varya onu haşlıyorumm

biraz da yeşil mercimek haşlıyorrumm bunları soğuduktan sonra ayranın içine atıyorumm

üzerine de erişteleri minik minik kırıyorum onları da az bi yağda kızartıyorum

birazda nane koyuyorumm ama bu sosu servis tabaklarına alınca üzerine dök yoksa kıtır olan erişteler yumuşuyo )))
kıtır kıtır daha lezzetli oluyo

Günaydın bu arada kızlar opuyorumnanaktan

Bende dün işten çıktım hemen kuaförüme gittim bu akşam eşimin kuzeninin düğünü var ona hazırlık yaptım
Diplerim çok çıkmıştı onu halletirdim, oradan çıktım anneme geçtim bişiler atıştırdık kocişle
Annemlerin binasının girişinde bi kuaför var boya hariç işler için oraya gidiyorum ne zamandır
çünkü kendi kuaförümde manikürcü yok işten çıkmış yenisini de almadılar
neyse manikürdü pedikürdü kaştı kıl tüydü derken gece 22:30'a kadar kuafördeydim dükkanı beraber kapattık kaydirigubbakcemile3
ışim bitince eve geçtik hemen yattım çok uykum vardı
Bugünde işten çıkınca yine eve koşacağım
Hemen bi duş alıp kıyafetimi falan alıp kendi kuaförüme geçicem ama saçıma karar vermedim nasıl bişi yaptırsam açık mı olsa maşalı mı olsa puufff boshayallersmile
Kuaförden çıkınca da dooooğru kız almaya hihoyyyt

pasaklımm şimdiden iyi eğlenceler canmm
kıyafetn nasıl ona göre uygun bi saç bulalm

pasaklım düğünlerıde hiç sevmım benn ha
kurtlarnı dök gel
aman cok oynama ptesı yorgun olun
maşa yaptr:asigim:
senın sacına cok yakışır
altında çok pahalı nan:bbo:

kociş şimdi evde
az önce aradı....çok feci böbreklerim ağrıyor,izin alıp gelemez misin diyor..
of ya şaşırdım kaldım ne yapacağım...son zamanlar da o kadar çok izin aldım ki,şimdi izin istesem de vermezler...
peşpeşe 2 cenaze olduktan sonra genel müdür Ada hanım felaketler peşinizi bırakmıyor
ama böyle de olmaz ki demesin mi,boğasım gelmişti adamı...
şimdi mümkün değil çıkamam...

Sağolun kızlar bende düğünleri hiç ama hiç sevmiyorum ama mecburen gitmemiz gereken düğünler oluyor
Eşimin dayısının oğlu evleniyor, böyle yakın akraba olunca insan zaten uça uça gidiyor onların en mutlu gününe tanıklık etmek için :asigim:
Elbisem petrol mavisi petrol yeşili gibi garip bir renkte kaydirigubbakcemile3
Uzun straplez bir elbise düşünün göğüs kısmından bir tül var simli boğaza doğru çıkıyor boğazda tasma gibi oluyor ve üzeri taşla süslü
Aynı taşlardan göğüs altında da var, tül aşağı doğru da uzuyor göğüs altından, aynı şekilde elbisenin arkasında da tülü var
Elbisenin modeli çok hoş ama rengi bir enteresan, eşim çok yakıştı bu renk diyince kırmadım onu bakalım nasıl olacak
Saçlarım uzun düz röfleli
Genelde maşa yapıyor kuaförüm bu sefer değişik bir şey mi yaptırsam diyorum ama kararsız kaldım boshayallersmile

Adacım geçmiş olsun eşin için canım tüh kötü oluyor böyle üst üste izin aldıktan sonra bi aksilik daha çıkması :gitme:
İnşallah halledebilirsin de eşin yalnız kalmaz canım :1hug:

adacm yaa normalde kaçta çıkıyordun ki bugün
off patron milleti işte sanki keyfinden izin kullandn senn
çook geçmiş olsn canmm

canm maşadan vazgeçme o zamann
düğünden sonra görelim elbiseni olur mu

((( çok kötü bi durum ya(( üzüldüm senin adına.bi denesen izin almayı belki anlayışla karşılarlar canım ya

bende ya bende
offff en son...kınamdan önce gitmiştim..
araya giren bu olaylardan sonra kendime bakma fırsatım olmadı
ben heray gdııym
ama avr.yakasında ıstedığım zaman gıdeıom uzak kaçıo
burdakılere guvenmıom
bı saç kestrmeye gıttım cokkötü oldu:sinifsinif:

geçış olsun cnm
zor bı durum
şimdı işverenler çıkarmak için bahane arıyo
eşin kendı dr a gıdemez mı
eyvahedigeldismile

süper bi tarif evet gerçekten çok lezzetli tarifinden belli sağol şekerim akşama yapıcam:)))

adacm yaa normalde kaçta çıkıyordun ki bugün
off patron milleti işte sanki keyfinden izin kullandn senn
çook geçmiş olsn canmm

canm maşadan vazgeçme o zamann
düğünden sonra görelim elbiseni olur mu

:1hug: tamam canım resimlerimden birini eklerim albümüme bakarsınız

gunaydınnn coturnıxx

pasaklım elbısenı hayal etmeye calıstım ama edemedım:roflol:
neyse sen bıze resım eklersın herhal
perma yaptırıp hafıf topuz olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…