evet canım biz çok çalışkanız ama en çalışkanınız benim ben 7 ye kadar burdayım ağlamak istiyorum yaaaaa(((
yazık kıyamam yaa( bugün dinlenirsin artık:))) bol bol keyif yaparsın eşinle:)) bende 7:30 8:00 gibi evde oluyorum oturana kadar saat 10 oluo valla.sorma bende aynı dertten müzdaribim (
günaydınnn kızlar
bende 8 e kadar burdayım ama çok şükür bır işim varkaydirigubbakcemile2
gnydn canmm
yeni mi başladn işe böcükk
hıhhı:kedi:
dün işbaşı yaptımolumunekankayizsmile
zaten çalışıyordum
adama dedım o işi beğenmezsem gelırım genekaydirigubbakcemile3beğendım burayı bıraktım o işi
akşam eve girmemle koştırmam başladı.. ev çok dağınıktı
önce salonda asılı olan çamaşırlarımı topladım sonra yatak odamı
saaat 7 oldu yemek hazırlamaya koyuldum..
yemek hazır oldu aşkm geldi balkonda yemek çay keyfi yapalım derken saat olmuş 9,30
hadi bakalımm kalktım önce mutfağı topladım
bulaşıkları makinaya tencereleri elimde yıkadım derken saat olmuş 10,30
tamamdır işim bitti dedim ki dolaba minik reçel kasem devrilmiş haydaa
çıkardım çekmeceleri yıkadım dedim temelli dolabı da boşaltım sileyim
gece 11de buzdolabımı da sildim..
o sırada makina da bitmişti bide o çamaşırları astım tekrar...
akşam çook yoruldum çook
valla canım eve gidene kadar saat 8 oluonurdan 19:00 kadar mı buradasın??? ama cumartesi bugün el insaf yani o patroncuğunu Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...
uğurböcüğüm hoşgelmişsin seni burada görmek ne güzel :)
kız sen ayrılmamış mıydın işten? şimdi nerde çalışıyon,yine mağaza mı...eee öyle olsa net.e nasıl rahat girecektin??? offf kafam karıştı.
caspercım,balım dün arı gibi çalışmıssın vallahi ee kocişin ne yaptı peki sen gece 23:00 lere kadar evle uğraşırken
nurdan 19:00 kadar mı buradasın??? ama cumartesi bugün el insaf yani o patroncuğunu Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...
kız sen ayrılmamış mıydın işten? şimdi nerde çalışıyon,yine mağaza mı...eee öyle olsa net.e nasıl rahat girecektin??? offf kafam karıştı.
caspercım,balım dün arı gibi çalışmıssın vallahi ee kocişin ne yaptı peki sen gece 23:00 lere kadar evle uğraşırken
sana bi tavsiyede bulunayım mı canım arkadaşım.ben napıyorum bilio musun.çamaşır günüm var hafta içi yıkayıp kurutuyorum.cuma günü akşam da bütün ev işimi bitiriyorum ütüyü yapıyorum cmt pazar eşime vakit ayırıyorum hiç bi iş yapmıyorum.geç gitmeme rağmen bitio.geçen hafta cuma günü cam sildim tülleri yıkadım dipli bucaklı temizlik yaptım.cmt pazar dinlendim.böylesi daha iyi oluo sanki b dene istersen.ama misafir konusuna bişi diyemicem:)))bu akşam daha tempolu olcam canm
eve giderken markete uğrayıp alışveriş yapcam
salondaki asılı çamaşırları toplayıp evi temizlicem
yarına arkadaşlarım gelece 12 kişi olcaz galiba
pasta börek hesabı hazırlık yapcam)))
yardımcı olsn die canm kuzenimi çağırdım ama:1hug:
dün iş çıkışı kayınpederlere gittim...
doğal olarak ta o saatten sonra orada kaldım...görümce kendini bayağı toparlamış,arkadaşlarıyla falan bir arada hep,sürekli onlarla bir şey yapıyor...
gittim,fazla yüz göz olmadan yemeğin yanına bir salata yaptım...
sonra bulaşık vs. derken saat geçti....
bir önceki günün yorgunluğundan sızmışım...
sana bi tavsiyede bulunayım mı canım arkadaşım.ben napıyorum bilio musun.çamaşır günüm var hafta içi yıkayıp kurutuyorum.cuma günü akşam da bütün ev işimi bitiriyorum ütüyü yapıyorum cmt pazar eşime vakit ayırıyorum hiç bi iş yapmıyorum.geç gitmeme rağmen bitio.geçen hafta cuma günü cam sildim tülleri yıkadım dipli bucaklı temizlik yaptım.cmt pazar dinlendim.böylesi daha iyi oluo sanki b dene istersen.ama misafir konusuna bişi diyemicem:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?