Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tatlmm biliyorum normal bişi ama regl dönemindeyim ondan bu kdar kötü oldm galiba

casper hay allah,çok mu mühüm bi sebep ki alttan almadınız anlamadım..fisfisfis

canm diyorum ya yeterince sudan sebep eşime bişi diyordum yanlş anladı
bende tutamadm kendimi kızdım kızdım kızdım..
sonuç ben alttan almadm o da almadı dünden beri de konuşmuyoruz

tatlmm biliyorum normal bişi ama regl dönemindeyim ondan bu kdar kötü oldm galiba
canım benim tabi hassassındır şimdi ama üzme kendini.madem sudan bişi sen alttan al demişti biri bende haklıda.hiçbişey eşinden daha değerli değil dimi.ben tartışıyorum genelde hep o haklı oluo.kızıo sonra gidip kucağına oturuom mecbur kalıo affedio.hata bendeyse elimden geleni yapıyorum.haa gereksiz bi tartışmayda bu sefer yanağından öpüyorum barışıoruz:))) sıkma canını canım benim üzme bizi de valla çok üzüldüm sabahtan beri de yazmadın zaten.

ah caspercım madem sudan sebeplerden bu hale geldiniz sen git kocana olmaz mı?
bende ne zaman mutluyuz herşey yolunda şöyle iyiyiz böyle iyiyiz desem o gün kavga ederiz
o yüzden iyi olduğumuzda da kötü olduğumuzda da anlatmamaya çalışıyorum artık
ancak çok kötü bişi olursa yolumu bulmak için akıl alıyorum arkadaşlarımdan o kadar

canm normalde ben dayanamam hemen barışırım zaten
bişi yapmış olsa bile hemencık unutuyorum bile
ama diyorum ya hassasiyetm tavan yaptı ondan ilk adımı atamadm
atmadm inatlaştım..

akşama barışırız zaten bizz inşş

canm ben kendi kendime ediom hakkaten eşim de diyo sus sen bize nazar değdiriyon die
:asigim:

kızlar lekendım. hamıs degılım sanırım. bıradan tahlıl snucunu alaktım ama sanırım gerek kalmadı
gözünaydın ozaman ..ama lekelensen de tahlili bekle ..hamilelik lekesi de olabilir...

günaydın canım yorucu ama güzel geçmiş hafta sonun :)))) sevindim senin adına.ne güzel burdaki herkesin evliliği yolunda çok şükür allah bozmasın:))
ben hariç..benimki bana daha ne akdar dayanır bilemiyorum:roflol:

sıkma canını düzelir herşey ...ben sadece adetli iken değil bazen çok gergin oluyorum nedense ..ona buna kızıyorum bi tripler bir havalar görseniz bizim tosun ii dayanıyor bana valla ..hiç üzerime gelmiyor ..canım cicim devam ediyor ..sonra ben aklım başıma gelince anlıyrm hatamı ve onu üzdüğüm için çok üzülüyorum senağlama ama o artık beni tanıyor saman alevi gibidir benim kızmam bir anda kızar iki dakika sonra sönerim
söyleme biz iiyiz diye gerçekten nazar değiyordur..
ama inat etme bence o haklı da olsa sen de haklı olsan evliliklerde küslüğü uzatmamak gerek ..anlaşamadığınız konuyu farklı şekillerde çözmeye çalış ama araya soğukluk girerse ve bu uzarsa ALLAH muhafaza daha kötü şeyler olur...çevremde hep bunu söylemişimdir ve hep haklı çıkmışımdır bu konuda..
sen haklı da olsan küs durma ..öyle bir pozisyona getirki eşini ben bu kızı üzmemeliyim desin ..ama bunu küsrek değil başka şekilde yapmalısın..
mesela ben eşimle küsecek gibi olsam küstüm sana der içeri giderim ...
sonra kızgınlığım geçince gelir yanına otururum ..ona şirinlik yaparım bir bakmışızki öpüşüp koklaşıyoruzkaydirigubbakcemile3 tartıştığımız konuyu da sonra güzel bir eşref anında şirinlik yaparak konuşurum tosunumla ...ve istediğim sonucu elde ederim kaydirigubbakcemile3 erkekler küsmeyi hiç sevmiyor ...onlara başka zamanlarda yaklaşın anlarsınızyakaydirigubbakcemile3 bi şirinlik bi öpüş sonrasında konuya hafiften bir dalış kaydirigubbakcemile3

cute ağzımı sulandırdın öğlen bişey yemedim sağol walla
iştahım açıldı...

caspercım kızlar haklı al kocişinin gönlünü
bizdede çok oluyor bu durumlar akşamı bekleme tatlım
ara telefonda hallet olayı
yoksa bugün geçmek bilmez sana
mesela ara güzel iki üç kelime söyle
erkekler çocuk gibidir zaten hemen mayışırlar
hadi cnmm

eee tabi barışırsınız canım hiç şüphem yok.

kesinlikle güzel taktik de benim adama pek sökmüo bunlar:)) yada ben beceremiyorum öğrenicem inşallah:))

sıkma canını düzelir herşey ...ben sadece adetli iken değil bazen çok gergin oluyorum nedense ..ona buna kızıyorum bi tripler bir havalar görseniz bizim tosun ii dayanıyor bana valla ..hiç üzerime gelmiyor ..canım cicim devam ediyor ..sonra ben aklım başıma gelince anlıyrm hatamı ve onu üzdüğüm için çok üzülüyorum senağlama ama o artık beni tanıyor saman alevi gibidir benim kızmam bir anda kızar iki dakika sonra sönerim
söyleme biz iiyiz diye gerçekten nazar değiyordur..
ama inat etme bence o haklı da olsa sen de haklı olsan evliliklerde küslüğü uzatmamak gerek ..anlaşamadığınız konuyu farklı şekillerde çözmeye çalış ama araya soğukluk girerse ve bu uzarsa ALLAH muhafaza daha kötü şeyler olur...çevremde hep bunu söylemişimdir ve hep haklı çıkmışımdır bu konuda..
sen haklı da olsan küs durma ..öyle bir pozisyona getirki eşini ben bu kızı üzmemeliyim desin ..ama bunu küsrek değil başka şekilde yapmalısın..
mesela ben eşimle küsecek gibi olsam küstüm sana der içeri giderim ...
sonra kızgınlığım geçince gelir yanına otururum ..ona şirinlik yaparım bir bakmışızki öpüşüp koklaşıyoruzkaydirigubbakcemile3 tartıştığımız konuyu da sonra güzel bir eşref anında şirinlik yaparak konuşurum tosunumla ...ve istediğim sonucu elde ederim kaydirigubbakcemile3 erkekler küsmeyi hiç sevmiyor ...onlara başka zamanlarda yaklaşın anlarsınızyakaydirigubbakcemile3 bi şirinlik bi öpüş sonrasında konuya hafiften bir dalış kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

haklısın canmcmm

o benm gönlümü alsn canmm
çünkü sudan sebep bile olsa haksız olduğunu bilio
ama daha iyiyim bi adm atsn ben hemen sarılcam kocacm kocacm die şebeklik yapcam
:asigim:

eee tabi barışırsınız canım hiç şüphem yok.

soall canmm benmm

gülsün ya olmadı o ıslak kurabiye (

aaa ball neden olmadı kii
pazar günü yaptm benn kızlar bayıldılarr

haa bu arada knorr un tavuk but için olan çeşnisini aldım cmt günü.butları fırın poşedine koydum üzerine de o çeşniden attım fırına koydum bir güzel olmuş:))) bayıldım yani hem pratik hem çok güzel.tavsiye ederim kızlar.parmaklarımızı yedik biz.belki pişmemiş taze fazülye yediğimiz için o bize kebap gibi gelmişte olabilir.ama denemenizi tavsiye ederim.yanınada pilav ve cacık:)))karnım acıktı ben daha yemek yemedim yawf((

geçen markette görmüştm ama almamştm canmm
ilk fırsatta alıp deneyeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…