- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
speddy tekrar hayırlı olsun güzelim
valla nişandan sonra hiç evlenemicekmişiz gibi geliodu öyle çok korkuodum ki bi aksilik çıkacak die.heyecandan günler geçmek bilmedi ama bi sene olacak nerdeyse... hayırlısı geç olsun güç olmasın belli olunca haber verirsin kısss belki geliriz belli mi olur:))
Evet güzel heycanlar canım bizim net belli değil :sm_confused::sm_confused: ama ihtimallerime göre haziran gibi seneye olacak laelaelaelaelae
amin canım en önemlisi o.Amin nurdancım amin Allahım herkese ağız tadıyla yuvasında geçinmeyi nasip etsin :Saruboceq:
valla nişandan sonra hiç evlenemicekmişiz gibi geliodu öyle çok korkuodum ki bi aksilik çıkacak die.heyecandan günler geçmek bilmedi ama bi sene olacak nerdeyse... hayırlısı geç olsun güç olmasın belli olunca haber verirsin kısss belki geliriz belli mi olur:))
çok çabuk geçer canım hemen olsun bitsin inşallah ben bile heyecanlandım senin adına:)))) hemen olsun kıss şu düğün:)))
tabi canım haber veririm aslında haziran Alllahın izni ile daha erken olması zor çünkü opuyorumnanaktan
Bana da şimdi zaman çok uzun geliyor geçmek bilmez diyorum koskoca 1 yıl :sm_cool::sm_cool:
ah canımm yok mu alacağın bi yer.bi yerin şişmesin sonra bide.canım öyle bir makarna salatası çekiyor ki anlatamam...
off ya ne de güzel olurdu
çok çabuk geçer canım hemen olsun bitsin inşallah ben bile heyecanlandım senin adına:)))) hemen olsun kıss şu düğün:)))
cnm bnm yaa du bakiim geriye açıp kapıyorumya ben sürekli..atlıyom bazen ..sayfa donma problemimde var bnm nette maalesef..cute........
görmedin yazdıklarımı((
canım sağolasın....sanırım gece gittiğin de ofiste bir ara uyuyakalmış...cam da açıkmış böbreklerini üşütmüş,tahlilde taş ve ya kum çıkmadı...
canım benim :))) opuyorumnanaktan düşünceli arkadaşım teşekkür ederim.Benim takımım beyaz renkli canım,pazar günü ben yine baktım bulamadım.Kociş daha iyi bu arada.Pazar günü migrosa geldik seni arayayım bir dedim çantaya elimi attım tlf. yok meğer tuvalet aynasının önünde unutmuşum evde...
Ya aslında kırmızı ve siyah alsam zıt renklerle kontrast yapmış olmaz mıyım ki kaydirigubbakcemile3
tatlım kandaki beta hcg oranının hemen tahlille yükselip yükselmediği anlaşılıyor,hamilelikte bu hormon yükselirmiş.idrar testi ise regl tarihin geciktiğinde yapılırsa sağlıklı bilgi verirmiş
sanırım bu kişiden kişiye değişiyor...ilk günlerden sonra bir ara almam gerekti ve yine beklediğim tarihte regl oldum...Uzmanlar bu hap için sadece aynı siklus içerisinde 2 kez kullanmayın diyorlar yani 1 ay da 1 den fazla kullanılmamalıymış
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy alemsin ne güldüm bu lafına be :)
aynen bende bir takıyorum hiç çıkarmadan süpürüyorum kaydirigubbakcemile3
malesef cute sevmiyorum pazartesi günlerini yarın güzel ama peynir+domates+köfte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?