Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Evet güzel heycanlar canım bizim net belli değil :sm_confused::sm_confused: ama ihtimallerime göre haziran gibi seneye olacak laelaelaelaelae
valla nişandan sonra hiç evlenemicekmişiz gibi geliodu öyle çok korkuodum ki bi aksilik çıkacak die.heyecandan günler geçmek bilmedi ama bi sene olacak nerdeyse... hayırlısı geç olsun güç olmasın belli olunca haber verirsin kısss belki geliriz belli mi olur:))

tabi canım haber veririm aslında haziran Alllahın izni ile daha erken olması zor çünkü opuyorumnanaktan
Bana da şimdi zaman çok uzun geliyor geçmek bilmez diyorum koskoca 1 yıl :sm_cool::sm_cool:

guz gözünaydınsempatiksalakcinni

pasaklımmm ohh iyi yaptın valla
bızde pikniğe gtcektık bjklılerle
ıptal oldu haftaya ınş.
ama benn sevmım pikniği
benı kene ısısrdıydıda korkuyom:tomato:

adra h geldın

tabi canım haber veririm aslında haziran Alllahın izni ile daha erken olması zor çünkü opuyorumnanaktan
Bana da şimdi zaman çok uzun geliyor geçmek bilmez diyorum koskoca 1 yıl :sm_cool::sm_cool:
çok çabuk geçer canım hemen olsun bitsin inşallah ben bile heyecanlandım senin adına:)))) hemen olsun kıss şu düğün:)))

çok çabuk geçer canım hemen olsun bitsin inşallah ben bile heyecanlandım senin adına:)))) hemen olsun kıss şu düğün:)))

dur son zamanlar gelsin anlarsın bendeki sıkıntıyı bunlar nişanda bıktılar benden sengözlerimebaksanabyerimseniben gelsin evet bi an önce Şeniz

ayyy ne sıcaaak akannehir ...malum bugün p.tesi ve ptesi menüsü vardı (kuru+pilav) bizde dışarı çıkalım yiyelim dedik kocişimle ama sıcaktan bayılıcaktık yani arabanın kliması fln vızz geldi..

bu sıcakta kuru muakannehirtutman bayılzamm

ayy benımde cnmda taze fasulye cektı
dıyemde ondan getırsınler
nasılsa resturant bızım:jeyyar:

cute........
görmedin yazdıklarımı ((
cnm bnm yaa du bakiim geriye açıp kapıyorumya ben sürekli..atlıyom bazen ..sayfa donma problemimde var bnm nette maalesef..

cnm bnmm görmemişim...geçmiş olsun..bende ayakları üşütünce hep ağrım olur ...

cnm bnm zaten arasanda banada ulaşamazdın çünkü şarjım bitti ve cihaz iş yerindeydi yarabbim ne alemiz..kaydirigubbakcemile3 bende seni arıcaktım artık bulamayınca beyazını kahvaltı takımın ne renklerde die arayamadım...güzel olurdu buluşurduk neyse kısmet diilmiş..başka zamana artık
evet ertesi gün ilacını sık sık içmek ii değilmiş ben hatta yılda 2-4 kez mi ne öle hatırlıyom yanlışda olabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…