buralardayım gulsuncum
Seni güneşten daha fazla ısıtabilirim
olur olmaz dertlerinden sıyırabilirim
denizlerden dağlardan uçurabilirim
nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum
bir ömrü bir yastıkta paylaşabilirim
iyi ve kötü günde yanında durabilirim
bu hayatın sonunu senle bitirebilirim
nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum.....:asigim:
Allah dahada çok arttırsın sevgi özlem dorukta yni bugün ne güzellllll:teytey:
evet yavs çok özledim aşkımıı
akşam olsa bii
gülsün kocişin gelene kadar uyusan uykun gelmez
gece malum zaten uyunmuyor :))
kaydirigubbakcemile3:kedi:
yaşayıpta yaşamış olduğunu sandığın mutluluklar üzüntüler güzellikler çirkinlikler dostlar düşmanlar ....gerçekmidir acaba yaşananlar?Olmalı mıdır , olmamalımı?Gerçekten çekip gidebilirmi insan?ya da gitmek çözümmüdür?İnsanın kendi benliği çok mu doğrudur?ya kendi yaptığımız hatalar çirkinlikler?Kendimiz çok mu doğruyuz acaba?Bir şansımız daha olsa...ak ve pak tekrar doğsak..aynı hataları yapmazmıyız?bilemiyorum çevremizdeki insanlar kötü belki,ama kendimiz çok mu iyiyiz onu sorgulamalı insan....
buda beni anlatıyo sanki bugün sevgili ball şarkı değil ama
evet bal birazda galiba kendimizi sorgulamalıyız sanırım
slm naber robot
kız gece için müsait değilim şu sıralar.. gerçi koçiş yarın geceye randevu istedi ama... bilemiyorum.. ee eve gidincede uyuyamıyorumki.. hadi biraz dinleneyim.. yemek yapayım... sonra tv izleyeyim derken zaten gece oluyor... 12-1 den önce ne yapsamda uyuyamıyorum yaa...gülsün kocişin gelene kadar uyusan uykun gelmez
gece malum zaten uyunmuyor :))
şimdi böyle olduk demek kaydirigubbakcemile..ii hadi bakalım sen devam et ben topiğime dönüyorum alsanaalsanasmile
kız gece için müsait değilim şu sıralar.. gerçi koçiş yarın geceye randevu istedi ama... bilemiyorum.. ee eve gidincede uyuyamıyorumki.. hadi biraz dinleneyim.. yemek yapayım... sonra tv izleyeyim derken zaten gece oluyor... 12-1 den önce ne yapsamda uyuyamıyorum yaa...
aa aşk olsun.. senin benim topikmi var kız.... burasıda senin...
bazı insanlar kendi kusurlarını göremezler canım normaldir
ayy zaten baktım topiğine... bek bir nazlaşmışsınız kızz:))
evet hele ben çok nazlanırım robota birazda kıskanıyom pek paylaşamıyorum onu :)))))))
malum malum dönemden dolayı.. yarın gece diyor... umut dünyası işte... acaba bitermi diye hayaller kuruyo koçişimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanway bee ne kocişler var randevu istiyo :))) hemde bigün önceden
cnm sen kocişi acayip sindirmişsin
iyide etmişsin cnm ohh
biz nazlaşa nazlaşa anlaşanlardanız
evet hele ben çok nazlanırım robota birazda kıskanıyom pek paylaşamıyorum onu :)))))))
evet çok kıskançtır kendileri ...kendisi topic topic gezer ben gezince hemen siteme başlar ..kahretsin sekşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cazibemmm :roflol::roflol::roflol:
aman aman.. ne güzel.. allah bozmaısn aranızdaki ilişkiyi...
kız robot artık ne kadar çekiciysen.... bilemiycem yane....
çekiciliğimi tahmin bile edemezsin ..elim gözüm yüzüm dehşet canım ...:roflol: en önemlisi de dilim ..en büyük cazibem orada ..ağzımı seveyim ..çok gevezeyim çokkkk:roflol::roflol:
gözlerimi avatarda görüyorsun bakışlarımdan çıkar artık gerisini :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?