Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çok anlamlı cnm
herkez biraz kendine pay çıkarabilir bundan...
bişey yapmadan önce bikere daha düşünmek lazım
kendimiz doğrumuyuz??

evet bal birazda galiba kendimizi sorgulamalıyız sanırım

bazı insanlar kendi kusurlarını göremezler canım normaldir

ne oldu be anlamadım slm verdik ya bak bakalım topiğine en son kim yazmış delü karu

gülsün kocişin gelene kadar uyusan uykun gelmez
gece malum zaten uyunmuyor :))
kız gece için müsait değilim şu sıralar.. gerçi koçiş yarın geceye randevu istedi ama... bilemiyorum.. ee eve gidincede uyuyamıyorumki.. hadi biraz dinleneyim.. yemek yapayım... sonra tv izleyeyim derken zaten gece oluyor... 12-1 den önce ne yapsamda uyuyamıyorum yaa...

şimdi böyle olduk demek kaydirigubbakcemile..ii hadi bakalım sen devam et ben topiğime dönüyorum alsanaalsanasmile

aa aşk olsun.. senin benim topikmi var kız.... burasıda senin...

biz birbirimize nazlaşırız böyle gulsuncum robotla sen bakma bize

way bee ne kocişler var randevu istiyo :))) hemde bigün önceden
cnm sen kocişi acayip sindirmişsin
iyide etmişsin cnm ohh

evet hele ben çok nazlanırım robota birazda kıskanıyom pek paylaşamıyorum onu :)))))))

evet hele ben çok nazlanırım robota birazda kıskanıyom pek paylaşamıyorum onu :)))))))

evet çok kıskançtır kendileri ...kendisi topic topic gezer ben gezince hemen siteme başlar ..kahretsin sekşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cazibemmm :roflol::roflol::roflol:

way bee ne kocişler var randevu istiyo :))) hemde bigün önceden
cnm sen kocişi acayip sindirmişsin
iyide etmişsin cnm ohh
malum malum dönemden dolayı.. yarın gece diyor... umut dünyası işte... acaba bitermi diye hayaller kuruyo koçişimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biz nazlaşa nazlaşa anlaşanlardanız

evet çok kıskançtır kendileri ...kendisi topic topic gezer ben gezince hemen siteme başlar ..kahretsin sekşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cazibemmm :roflol::roflol::roflol:

aman aman.. ne güzel.. allah bozmaısn aranızdaki ilişkiyi...

kız robot artık ne kadar çekiciysen.... bilemiycem yane....

aman aman.. ne güzel.. allah bozmaısn aranızdaki ilişkiyi...

kız robot artık ne kadar çekiciysen.... bilemiycem yane....

çekiciliğimi tahmin bile edemezsin ..elim gözüm yüzüm dehşet canım ...:roflol: en önemlisi de dilim ..en büyük cazibem orada ..ağzımı seveyim ..çok gevezeyim çokkkk:roflol::roflol:

gözlerimi avatarda görüyorsun bakışlarımdan çıkar artık gerisini :roflol:

walla çeneye gerek yok bence gözlerin yeterrrrrrrrr
gerçekten çok güzelll nazar deymesin tütütütüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…