malum malum dönemden dolayı.. yarın gece diyor... umut dünyası işte... acaba bitermi diye hayaller kuruyo koçişimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yazıkkkk kimbilir ne hayalleri vardır....
olsun özlemek te güzel varsın umut etsin :))
walla çeneye gerek yok bence gözlerin yeterrrrrrrrr
gerçekten çok güzelll nazar deymesin tütütütüt
valla o bakışlar yeter zatenn:)))
insanın aklını başından alır...
ben sevdiğim ark he ppaylaşamam
way bee ne kocişler var randevu istiyo :))) hemde bigün önceden
cnm sen kocişi acayip sindirmişsin
iyide etmişsin cnm ohh
valla söylenip duruyor zaten çok özleidm diye... ee artık bende yarın gece süprizler hazılrım koçişime... napalım...yazıkkkk kimbilir ne hayalleri vardır....
olsun özlemek te güzel varsın umut etsin :))
çok ukalayım yaa .zorla iltifat ettirdim iimi:roflol: yok be işin şakası o ben güzelliğimde iddialı değilimdir ama çenemde ve aklımda iddialıyım :roflol::roflol:
ukalayım ukala ..ukala deyin bana ,gıcık deyin ..deyin de yeterki negatif bir şey deyin ..keyfim yerine geliyor da :roflol:
bi gözlerim var işte gerisi bi nane etmez ..onu da buldumya bi ona güveniyorum işte :roflol:
kız robott.... garipsin haaa sen.... gıcıkmısın kızım nesinohaoldumsmileohaoldumsmileoldumu şimdiii
benimki randevu istemiyor çünkü ben de ondan randevu istemem ..7/24 çalışması lazım ..öyle bu işler ...evlilik kolaymı :roflol: randevuyu sevmem ben doğaçlama olacak herşey :roflol:
ne kadardır evlisin canım??
valla söylenip duruyor zaten çok özleidm diye... ee artık bende yarın gece süprizler hazılrım koçişime... napalım...
kız robott.... garipsin haaa sen.... gıcıkmısın kızım nesinohaoldumsmileohaoldumsmileoldumu şimdiii
bizdede yok randevu ama güzel fikir randevu olayı
hem daha heyecanlı olur o günü beklemek :))
yok ben beklemyi sevmem ..en güzeli doğaçlama olması ..randevu olunca günü saati belli ..cık bana göre değil ..ne yani gecenin bi yarsı olacak diyelim e randevu saati değilmi diyecek yani ...canım ne zaman isterse o zaman ...edepsizim ben edepsiz ...:roflol:
:) sende geç saatler kapalıyız 19-22 arası randevu verirsin cnm :))
hee çok ısrar ederse çifte tarife dersin :))lmaz:
nice senelere inş. canım...1 yılı daha yeni devirdik..böyle güzel:)
yani cnm beklediğine deyicek şekilde bi açık büfe yap adamcığına :))
artık göbişinde zeytinmi yedirirsin naparsın okdr bilemem :kedi:
ee adamcağız dediki bu gece istiyorum... napcan???yok ben beklemyi sevmem ..en güzeli doğaçlama olması ..randevu olunca günü saati belli ..cık bana göre değil ..ne yani gecenin bi yarsı olacak diyelim e randevu saati değilmi diyecek yani ...canım ne zaman isterse o zaman ...edepsizim ben edepsiz ...:roflol:
kızlar benim bu fırınla işim zor...
ben kaç derece de keki pişirirsem içi hamur olmaz acaba...ahhh börekçi yaktın beni yawwww
ısrar eden o değilki benim ulennn yanlış anladın sen :roflol: benim canım isterse o randevu saati değilmi diyecek bana diyorum :roflol: kabul etmemki ya ALLAH bismillah derim valla hiç affetmem:roflol:
nice senelere inş. canım...
ee valla artık bilemem... evde de güzel bir şarap vardı.... :))) hoş bir sofra eşliğinde:))
ee adamcağız dediki bu gece istiyorum... napcan???
ee adamcağız dediki bu gece istiyorum... napcan???
:)))) hadi ya...
hiçbi erkek randevu saati değil demez sanırım
görmezden gelir walla
yeterki sen hazırım de....
:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?