Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sipit bende hiç bilmiyorum fiyatlarını canım..yıllar önce almıştım..ve farklı renkelrde zaten... aslında çeyizine yeni alanlar daha iyi bilir sanırım...

casperr ayyy ben akşam anneme uğrıycam... koçiş 11 de gelcek... annemden alırım yemek:))))

canım soslu tavuk yap yanınaa.... patates kızart falan:)))

ben mavi beyaz kullanıyorum canm.

sipit bende hiç bilmiyorum fiyatlarını canım..yıllar önce almıştım..ve farklı renkelrde zaten... aslında çeyizine yeni alanlar daha iyi bilir sanırım...

Sanırım yeni alanlar daha net bilir diğer topiğe de yazdım..
kırmızı-siyah istiyorum ama renk atar mı falan bilmiyorum :sm_confused:

zeytinyağlı taze
pilav
tavuk but
salata,karpuz
uydurma piramit pasta :))

afiyet olsn canmm

ayy ne güzell )))

yapmak istemiyorum bişi
msj atmş kocacm bişi sormştm cevap yazmş sonuna da bebiş yazmş
bebiş kelimeisni sadece sinirli ve tavırlıyken söyler
bende tamam bitanem yazdm
buda benm kızgın halimdir ))))

patates kızartması olabilirr

börekde var

ya da kendi yapsn ben niye yapıyorum :dilcikar:

kızgınkenmi söylüyorsunuz... kız normalde söylenenn sözcükler bunlar:)))
yok yok.. sen yinede yap yemeğini..

selam
benim bornozum vardı özdilekten onunda vardı bornozu biz öle devam edeceğiz yeni almadık almayacağız.
400tl kadar dün ıvız zıvır aldık baharatlık yağ için şişe kirli sepeti bir sürü bişi eksikti aman ne zoruş seçmek almak ençok ta ödemek :)))

evt canm bunlar kızgınken olan sözlerimiz )))
kızgın deilken balım diye msj yazar ben bilirim aşkımı ))))
opuyorumnanaktan

doğru söylüyorsun neyse onn içinde eminönüne gider bakar öyle alırım Şeniz
hayırlı olsun canım şimdiden...

ee eksik bitmez hiç..... bizde su sebili aldık.... arkadaşımda gördüm çok hoşuma gitti.... çokta kullanışlı...bakalım gelmedi henüz...

Evet canım bende cumartesi günü bi sürü şey aldım kaydirigubbakcemile2 çok keyifli ama kendine bişeyler almak

gülsün annemlerde kullanıyor sebil
çok hoş ve kullanışlı bencede
evimiz öyle tuhaf bir evki sebili yakıştıramadım ben zaten ev hiç hayalimdeki gibi değil
zaten ben hastaned eyatarken tutuldu gerçi aşkitom istersne bozarız anlaşmayı dedi ama başka ev aramayı hasta hasta gözüm kesmedi mobilyalar gelecekti zamada yoktu kaldı öyle.
tuhaf bişi ya
kalıyorum şimdi evde ama sanki misafir gibiyim allak bullak oldum.
yeni eşyalar sevgilimin bekar evinden gelen eskiler alaksız alakasız ürünler offff evin kendide eski benim çeyizden süper yeniler tam bir keşmekeş söz konusu

kız şu üzerinde damacananın amuda kalktığı elektrikli alet sıcak ve soğuk su veriyor ya

üzerine damacana konulan sıcak soğuk su musluklu cihazlar.dolap gibi ama ufak ve suda ısıtıo.iş yterlerinde oluo genelde ama annem de kullanıo çok memnun.

teşekkür ettimm kızlarr
hemen düşünüyoruzz benm mutfağımda koyacak yer var mı
ama hayırr
almaya gerek yok )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…