kırmızı-siyah bornoz takımı kullanan var mı int bakıyorum en ucuzu 150 YTL.
ben mavi beyaz kullanıyorum canm.
eee kızlar akşama ne yemekler varr
benm pirinç pilavm var ee yanına ne yapsamm
ben mavi beyaz kullanıyorum canm.
sipit bende hiç bilmiyorum fiyatlarını canım..yıllar önce almıştım..ve farklı renkelrde zaten... aslında çeyizine yeni alanlar daha iyi bilir sanırım...
zeytinyağlı taze
pilav
tavuk but
salata,karpuz
uydurma piramit pasta :))
sipit bende hiç bilmiyorum fiyatlarını canım..yıllar önce almıştım..ve farklı renkelrde zaten... aslında çeyizine yeni alanlar daha iyi bilir sanırım...
casperr ayyy ben akşam anneme uğrıycam... koçiş 11 de gelcek... annemden alırım yemek:))))
canım soslu tavuk yap yanınaa.... patates kızart falan:)))
kızgınkenmi söylüyorsunuz... kız normalde söylenenn sözcükler bunlar:)))ayy ne güzell)))
yapmak istemiyorum bişi
msj atmş kocacm bişi sormştm cevap yazmş sonuna da bebiş yazmş
bebiş kelimeisni sadece sinirli ve tavırlıyken söyler
bende tamam bitanem yazdm
buda benm kızgın halimdir))))
patates kızartması olabilirr
börekde var
ya da kendi yapsn ben niye yapıyorum :dilcikar:
evt renk atma ihtimali yüksek... o canlılık kalmaz bence canım..
kızgınkenmi söylüyorsunuz... kız normalde söylenenn sözcükler bunlar:)))
yok yok.. sen yinede yap yemeğini..
opuyorumnanaktanevt canm bunlar kızgınken olan sözlerimiz)))
kızgın deilken balım diye msj yazar ben bilirim aşkımı))))
hayırlı olsun canım şimdiden...
doğru söylüyorsun neyse onn içinde eminönüne gider bakar öyle alırım Şeniz
selam
benim bornozum vardı özdilekten onunda vardı bornozu biz öle devam edeceğiz yeni almadık almayacağız.
400tl kadar dün ıvız zıvır aldık baharatlık yağ için şişe kirli sepeti bir sürü bişi eksikti aman ne zoruş seçmek almak ençok ta ödemek :)))
selam
benim bornozum vardı özdilekten onunda vardı bornozu biz öle devam edeceğiz yeni almadık almayacağız.
400tl kadar dün ıvız zıvır aldık baharatlık yağ için şişe kirli sepeti bir sürü bişi eksikti aman ne zoruş seçmek almak ençok ta ödemek :)))
kızlarr sebil ne yaa
üzerine damacana konulan sıcak soğuk su musluklu cihazlar.dolap gibi ama ufak ve suda ısıtıo.iş yterlerinde oluo genelde ama annem de kullanıo çok memnun.kızlarr sebil ne yaa
kız şu üzerinde damacananın amuda kalktığı elektrikli alet sıcak ve soğuk su veriyor ya
kız şu üzerinde damacananın amuda kalktığı elektrikli alet sıcak ve soğuk su veriyor ya
üzerine damacana konulan sıcak soğuk su musluklu cihazlar.dolap gibi ama ufak ve suda ısıtıo.iş yterlerinde oluo genelde ama annem de kullanıo çok memnun.
evt canm bunlar kızgınken olan sözlerimiz)))
kızgın deilken balım diye msj yazar ben bilirim aşkımı))))
2 kişi için gerek yok zaten sürekli elektrik yakacak sende akşamdan akşama içeceksin pek gerekli görmüyorum şahsen.teşekkür ettimm kızlarr
hemen düşünüyoruzz benm mutfağımda koyacak yer var mı
ama hayırr
almaya gerek yok)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?