Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

son 39 dk.
amannn bu ne böyle,hiç bugünkü kadar sıkılmamıştım..
ee tabi eşim uzunca bir süredir gündüz vardiyasında olduğunda akşam 21:00 de çıkıyordu bugün böyle 18:00 de çıkınca ben de duramıyorum yerimde...

ne güzel .. bende bende:)))

ben daha o duyguyu yaşıyamadım
24 saat beraberizz
aynı yerde çalışıyoruz :))

hiç okdr dikkat etmedim cnm
ama belki 20 oldu tekrar dinliyorum
çok içten geldi..
düette olsa beceriyo dimi cnm..

ya zaten her şarkısına bitiyorum bu kadınınsempatiksalakcinni valla gunlerdir dinliyorum sabahtan akşama kadar çok guzel

ya zaten her şarkısına bitiyorum bu kadınınsempatiksalakcinni valla gunlerdir dinliyorum sabahtan akşama kadar çok guzel

bütün albümlerde süperdi şimdiye kdr ama ben taktım bozuyorum yeminime taktım yaa süper..bide eskilerden esmer yarim vardı oda fenaydı...

az önce yemekteyiz izledim islim kebabı yapmış hatun ama patlıcanları pişmemiş diyordu herkes ,biran burda tarif verdiğinizi hatırladım :)

valla pınarcım meşhur olmuş bu kebap kadın diyor içindeki et pişmez diye korktum ama patlıcan pişmemiş dedi üzüldü biraz,diğerleri diyor bıçak kesmiyor,çok yağ çekmiş flan flankaydirigubbakcemile3

benim kocam patlıcan hastası her gün ver hergün yer şu sıralar hep lokantada musakka yiyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…