Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Adacım avcılarda sosyete pazarı kurulmuyo mu cnm,kurulur yani bence mutlaka ki tüm sosyete pazarında öle şeler oluyo...

cutecim kuruluyordu sahilde....
hala kuruluyor mu bilemiyeceğim,ama hiç görmedim ben ya da o zamanlar ilgi alanıma dahil olmadığı için dikkatimi çekmemişte olabilir....
bakmam lazım....zamanım olsa gideceğim de.hafta içi akşam 20:00 den sonra pehhh gözümde büyüyor
hafta sonu da anca ev ile uğraş,yapılacakları yap,kocişle zaman geçir...doğru düzgün fırsatım olduğunda ilk seninle görüşeceğim kuzum ya ne sosyete pazarı :)))

şekerim ben de gördüm de sıkıntım ne biliormusun denemediğim iç çamaşırları bana uyar mı ki bilemedim
denesek bir yerde öel alsak çok uygun çünkü

kesinlikle haklısın ...benim de göğüslerim vucuduma göre büyük (85 ) ...beden oluyor sırt kısmı bol geliyor ..o yüzden denemeden iç çamaşırı hayatta alamıyorum ...sempatiksalakcinni

naan deli kız bende içmem ama o smile seviyorum :içelim::teytey:
ozaman başka günlere bakarız kısmet olursa mafoldumben
büyük ihtimalle 6 gün sonra izine çıkıyorum :jeyyar::jeyyar:

ohh valla senden ıyısı yok
:2:
benım bu yıl ıznım yokk

sır gıbı olmak ıstıyom
albumlere bak sen silcem resımlerımı-tatlicadiarzu-
o müdür ben olabılır tıkkatlı ol:1ninca:

ben görmüştüm böcükü kına+gelinliklerinle hatta topicklere ben resim eklemiştim bizden değil cute

dimek kaçırmışım.. tühh

uzaylı deılım
dur senı arkadasm edımde albume bakarsın

cute canım aynen bende çok seviyorum ama bizim buraya gelmesi 1 i buluyor malesef yemeğin

nurdan ben baktm 1 yıl falan acayip büyüdü vermek zorunda kaldım bide 5 tane doğurdu benim bakmadığım hayvan yok zaten

cute canım aynen bende çok seviyorum ama bizim buraya gelmesi 1 i buluyor malesef yemeğin

nurdan ben baktm 1 yıl falan acayip büyüdü vermek zorunda kaldım bide 5 tane doğurdu benim bakmadığım hayvan yok zaten
ben pet shop toptancısındayım hamster vardı 20 tane falan ama hepsi bir bir yok oluo.bu hayvanlar birbirini yiyolarmış yaa(( geçen görmüştüm birinin ayağını yemişler.çok iğrenç hayvanlarmış ya....

evet canım çok kıskanç bi hayvan kıskançlıktan yavrusunu bile yiyebiliyor :bbo: bizimkileri yemişti ama hiç ilgilenme mesela yavruları ile bişey yapmıyor boshayallersmile

evet canım çok kıskanç bi hayvan kıskançlıktan yavrusunu bile yiyebiliyor :bbo: bizimkileri yemişti ama hiç ilgilenme mesela yavruları ile bişey yapmıyor boshayallersmile
ay inanılır gibi değil önceden büyük sempati duyardım ama şimdi bakmak bile istemiyorum (( ığğğğfare işte ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…