ben görmüştüm böcükü kına+gelinliklerinle hatta topicklere ben resim eklemiştim bizden değil cute
kızlar markafonide kom indirimde... çok çeşit var ve uygun fiyata... ihtiyacı olan baksın bence....
şekerim ben de gördüm de sıkıntım ne biliormusun denemediğim iç çamaşırları bana uyar mı ki bilemedim
denesek bir yerde öel alsak çok uygun çünkü
dimek kaçırmışım.. tühh
şekerim ben de gördüm de sıkıntım ne biliormusun denemediğim iç çamaşırları bana uyar mı ki bilemedim
denesek bir yerde öel alsak çok uygun çünkü
aman ne güzel bugün karpuz var
naan deli kız bende içmem ama o smile seviyorum :içelim::teytey:
ozaman başka günlere bakarız kısmet olursa mafoldumben
büyük ihtimalle 6 gün sonra izine çıkıyorum :jeyyar::jeyyar:
çeyis hazırlıkları olanda işte...neysem arama..ne sorulsa sana gizli kapaklı oluyonya sır gibisin :)) dedimki korkuyom senden bizim fabrikadan olmayasın sen,hatta bnm müdür mü sün..arada gidip ekranına bakıcam omusun die ..demiştim :)))
bak sofranı bile fotolandırmıyosun var sende bişi :)))
inanmamm inanamamm senin görmek ağır gelebilir akannehir
böcüüük çok merak ediyom nan seni :roflol:
ben görmüştüm böcükü kına+gelinliklerinle hatta topicklere ben resim eklemiştim bizden değil cute
dimek kaçırmışım.. tühh
ben pet shop toptancısındayım hamster vardı 20 tane falan ama hepsi bir bir yok oluo.bu hayvanlar birbirini yiyolarmış yaacute canım aynen bende çok seviyorum ama bizim buraya gelmesi 1 i buluyor malesef yemeğin
nurdan ben baktm 1 yıl falan acayip büyüdü vermek zorunda kaldım bide 5 tane doğurdu benim bakmadığım hayvan yok zaten
ben pet shop toptancısındayım hamster vardı 20 tane falan ama hepsi bir bir yok oluo.bu hayvanlar birbirini yiyolarmış yaa(( geçen görmüştüm birinin ayağını yemişler.çok iğrenç hayvanlarmış ya....
ben yollarım delikafaduldendelikafadulden
amin canıum inşallah hiç heycan yok şuanda lülülülülülü
nişan canım düğün seneye delikafadulden
evet yıkıldığım bir an akannehir
bu ara o kadar çok evlenen nişanlanan var ki karıştırdım özür dilerim :kedi:
ay inanılır gibi değil önceden büyük sempati duyardım ama şimdi bakmak bile istemiyorum
evet canım çok kıskanç bi hayvan kıskançlıktan yavrusunu bile yiyebiliyor :bbo: bizimkileri yemişti ama hiç ilgilenme mesela yavruları ile bişey yapmıyor boshayallersmile
ay inanılır gibi değil önceden büyük sempati duyardım ama şimdi bakmak bile istemiyorum(( ığğğğfare işte ne olcak
cnm soru sormuşsun yazdım cvp ama çıkmışsın..okudun mu ?
evet eveet yupii,dünden beri cnm karpuz istiyo zati..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?