ben de salata.cacık,çorba,patlıcan kebap az birşey de prinç pilavı yedim...
ve canım acayip tatlı birşeyler çekiyor
mg_love ;ne nispet yapıyon kız... benimde koçiş geldi beni yemeğe çıkardızemuszemus
slm kızlar
döktürmüşsünüz gene
berbat bir akşam gece geçirdim
ancak şimdi kendime geldim..:gitme:
aaaaaaaa......kız alemsiniz ne diyeyim
ee peki sonra,eşin tırsmamış mı bu hatun gerçekten terkettiyse ya diye
eee tabi hemen biriyle inip diğeriyle çıkarsan tabi tırsmaz...biraz dolaşacaktın bak gör sen o zaman ondaki kaybetme korkusunu
eşim de işim de bebişimde var Rabbime şükürler olsun ama şimdiden işe giderken bebeğimden nasıl ayrılacağım tasası sardı doğum iznindeyim de..
yok anacım benim kociş ne geldi ne de aradı((
öğle yemeği saatinde ben aradım bu kez...ve sanırım yine 18:00 de çıkacak bugünde.
eşimle tartıştık...
evi terkettimm
ama sadece asansörle aşağı inip tekrar diğer asansörle yukarı çıktım ...
yok tatlım eşim çok serin kanlı tırsmaz,ben tırstım hatta anahtar yok bu beni eve almaz diye..
yok cnm ya eşim gelemez böyle olaylara o daha çok kızar çocuk gibi der yapma böyle şeyler...hem saat 10 filandı korktum birazda nereyi dolaşıyım o saatte..
hoşgeldin canım.. insan mecbur kalınca bırakıyor işte canım yaaa... kime bırakıcaksın peki??eşim de işim de bebişimde var Rabbime şükürler olsun ama şimdiden işe giderken bebeğimden nasıl ayrılacağım tasası sardı doğum iznindeyim de..
ama senin koçişte akşam evde..... :umursamaz:yok anacım benim kociş ne geldi ne de aradı((
öğle yemeği saatinde ben aradım bu kez...ve sanırım yine 18:00 de çıkacak bugünde.
eşimle tartıştık...
evi terkettimm
ama sadece asansörle aşağı inip tekrar diğer asansörle yukarı çıktım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?