Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yaa kızlar benim düzleştiricim var ama çok kullanmadım... zaten düz saçlarım... baya bi kıslatıcam saçlarımı..... ve maşa almam lazım benimde....

benimde düz saçlarım arçelikten almıştım düzleştirici arada yazın kurutmak için kullanıyorum :jeyyar: ama maşa daha güzel oluyor benim yarın elime gelir kullanırım size söylerim

slm kızlar
döktürmüşsünüz gene
berbat bir akşam gece geçirdim
ancak şimdi kendime geldim..:gitme:

ben de salata.cacık,çorba,patlıcan kebap az birşey de prinç pilavı yedim...
ve canım acayip tatlı birşeyler çekiyor

bende tatlı istiomm

mg_love ;ne nispet yapıyon kız... benimde koçiş geldi beni yemeğe çıkardızemuszemus

ooo bu ne yaa herkesin kocası yemeğe götürüyoo
aşkııımm yaa sende geell

slm kızlar
döktürmüşsünüz gene
berbat bir akşam gece geçirdim
ancak şimdi kendime geldim..:gitme:

tatlmm sana ne olduu

eşim de işim de bebişimde var Rabbime şükürler olsun ama şimdiden işe giderken bebeğimden nasıl ayrılacağım tasası sardı doğum iznindeyim de..

yok anacım benim kociş ne geldi ne de aradı ((
öğle yemeği saatinde ben aradım bu kez...ve sanırım yine 18:00 de çıkacak bugünde.

eşimle tartıştık...
evi terkettimm
ama sadece asansörle aşağı inip tekrar diğer asansörle yukarı çıktım ...

Allah'ım nazarlardan korusun o halde bebişini...bir şekilde hayat şartları bıraktırıyor işte tatlım,süreyi biraz daha uzatmak gibi bir şansın varsa bence bebeğinle kal
hoşgeldin bu arada...

aaaaaaaa......kız alemsiniz ne diyeyim
ee peki sonra,eşin tırsmamış mı bu hatun gerçekten terkettiyse ya diye

eee tabi hemen biriyle inip diğeriyle çıkarsan tabi tırsmaz...biraz dolaşacaktın bak gör sen o zaman ondaki kaybetme korkusunu

eee tabi hemen biriyle inip diğeriyle çıkarsan tabi tırsmaz...biraz dolaşacaktın bak gör sen o zaman ondaki kaybetme korkusunu

yok cnm ya eşim gelemez böyle olaylara o daha çok kızar çocuk gibi der yapma böyle şeyler...hem saat 10 filandı korktum birazda nereyi dolaşıyım o saatte..

eşim de işim de bebişimde var Rabbime şükürler olsun ama şimdiden işe giderken bebeğimden nasıl ayrılacağım tasası sardı doğum iznindeyim de..

canm hoşgeldnn
hayırlı bi evlat olsn inş bebişin

öğle yemeği saatinde ben aradım bu kez...ve sanırım yine 18:00 de çıkacak bugünde.

iyi işte adacmm senden önce çıkıo aşknn

eşimle tartıştık...
evi terkettimm

yok tatlım eşim çok serin kanlı tırsmaz,ben tırstım hatta anahtar yok bu beni eve almaz diye..

yok cnm ya eşim gelemez böyle olaylara o daha çok kızar çocuk gibi der yapma böyle şeyler...hem saat 10 filandı korktum birazda nereyi dolaşıyım o saatte..

canmcm bu biraz tuhaf bi terkediş olmuş..

önemli bi konu muydu peki bitanemm

hoşgeldin canım.. insan mecbur kalınca bırakıyor işte canım yaaa... kime bırakıcaksın peki??
ama senin koçişte akşam evde..... :umursamaz:
eşimle tartıştık...
evi terkettimm

kız alemsin.... ne olduki evi böyle terkedecek yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…