Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck bız ılk ay taşındık hemen gelıp kapı bozuldu dıe para aldılar
sonra ben tabee cıngeneyım az
2.geldıler
veremem dedım vermedım
kendı cocukları tekme atıyoo aksama kadar kapıyaa benı ılgılendrmez dedım
hiç umrumda değil

annemlerın ap.da çatı sorunu cıktı
kımse vermedı
çatıda oturan ödesın dedı boşuna mı bız daha cok para verdık dedıler
uygun oluyoya çatı katları

yok nan ne alaka
ben hiç öle düşünmemm
insan anlar kıymetini
babam hala der senin yerin bambaşka diye
babana sert filan konuştuysan yada farkında olmadan kırdıysan cnm çok dokunmuştur baba nede olsa
bence ufak ufak gönlündeki yeri kazanmaya bak tabii kırgınsa sana

bencede düşünmez babalar asla.
bi keresinde babama şaka yapmıştım nişanlıyken seni nasıl doyurucam gelince bilmem die ona çok içerlemiş anneme hala diyomuş

kızlar hepinize çok teşekkürler inşallah patoloji sonucuda iyi çıkacak.

bal eşimin belinde sağ tarafda sert bişi vardı onun için doktora gittik dün sabah bide kafasında et beni gibi bişi vardı onu gösterdik belindeki yağ bezesi kafasındakinide aybaşında öğrencez neymiş bakalım

organikçimm inş.. güzle sonuçlar alırsınız cnmm güzlel hbrlerbeklıoruss

ya bu aydat olayıda sıkıoo benı bee valla ya binaya uydu aldık 80tl verdik bina başına
aman bir sürü ıvırzıvır çıkıo işte bakalım neler olcak daha

babamda evlenmeden önce bana evlenden kurtulayım senden diyodu şakayla karışık bugün yanıma uğradı akşam gelcekmisiniz diyo sonra evi aradım annemi babam çıktı yarın gelin diyo dedim kuran okutcam akşamları işim oluyo bakalım toparlar yarına hallederiz dedim seni seviyorum kızım benim diyo ilk defa babamdan bu kelimeyi duydum

kayınvalidem bi keresinde yoktu 1 haftalık gitmişti ozaman yapmıştım temizlik sevinmişti.ama neyi nerde hiç bulamadım çok düzensiz.bidahada gitmedim zaten.anca denk gelir ütü yapıyosa yardım ediyorum okadar.
anneme dedim hatta kayınvalidemin yanında hac dönüşü temizlikçi tutarız sana dedim gelin hamile ikimizde çalışıyoruz yapamayz dedim.eşit davranmaya çalıştım.ama belki anneme giderim hihi:)

kızlar hepinize çok teşekkürler inşallah patoloji sonucuda iyi çıkacak.

bal eşimin belinde sağ tarafda sert bişi vardı onun için doktora gittik dün sabah bide kafasında et beni gibi bişi vardı onu gösterdik belindeki yağ bezesi kafasındakinide aybaşında öğrencez neymiş bakalım

geçmiş olsun tekrar cnm
işllh öbürüde temiz çıkar cnm...

Bizimkilerde gelin diyorlar, Gittiğimiz zaman illa kalın diye ısrar ediyorlar ama bi türlü kendileri gelmiyorlar

balll çok sağol canım:))

sel bebişim üzülme bu kadar şimdi daha yeni annenler taşınırken bazı tatsızlıklarda olmuştu yaa zamanla düzelir bebem takma kafana. regl oldum:((

selam kızlar walla geçmişe bakıyım dedim
bak bak bitiremedim balıklama atlıcam konuyaaa

bizde 15 tl veriyoruz aidat haftada bi gün merdivenler yıkanıyo okadar millet ekmeğini aldırıo çöpünü attırıyo bizde yok eşim atıyo çöpü ekmeği eşim alıyo

hangısı benım bılın bakalım

bı resım yukleyım dedım uff ne zor ıs

Son düzenleme:
yemek yedim geldim kızlar..
organikim inş.diğeride temiz cıkar canım üzme kendini
sel cnm üzme kendini, benim kayınpederde 5 yıllık evli görümceme hiç gitmemiş
ama huyu bu adamın bizede 1 sefer geldi

Back
X