bende bayılırım mayoneze ama sarımsaklısını denemedim hiç tek başına mı yiyorsun patatesle falanmıKızlar Sarımsaklı mayonez kullanan var mı çok lezetli
Kilo alcem onun yüzünden
ben kullandım ama pek sevmedim değişik bi koku var sarımsağı çok severim ama ne bilim alışamadım ama mayonez çok kilo aldırıyo canım
Kız öle değil Calve normal boyunu çıkarmış ben marketten alıyorum tavsiye ederim.
Patikcim geçmiş olsun bebeğim
bende bayılırım mayoneze ama sarımsaklısını denemedim hiç tek başına mı yiyorsun patatesle falanmı
geçmez maalsef pasaklım..
boyun fıtığuı var bende,ameliyat diyo doktor ama basit bi ameliyat olmadığından korkuyom olmuyom,yaşın içinde erken bi operasyon dedi doktorlar ayrıca olamıyom
dikkat etmem gerekiyor sadece ama bnm kocem akşam uyyakaldıydım uyandırmıyım demiş yatağa kucakladı ama kaydı sanırım boynumdan tuttu bi ara boynum die bağırdım ama geç oldu heralde(
gecede ağrıdı çok hep uyandım mafoldumben
eşimede diyemiyom üzülmesin,bnm yüzümden ağrıyo demesin die mafoldumben
Aha sende bendensin :)sel ben alıyorum cnm calvenin sarımsaklı mayonezini çokta seviommm
hgmm anladım canım ama yok eve almadım hiç bende calvenin light olanını aldım o da güzel
Donutcum naber ?
ya benim kardeşim var ya zeka küpü uleeen bak hemen kapmış herşeyi yirim la seni ben Şeniz
hoşbuldum opuyorumnanaktan kızlar burası baya aktif sanırım sabahtan akşama kadar iş yerinde pc başında patlıyorum ..
Asilmavi hoşgeldin...
ya benim kardeşim var ya zeka küpü uleeen bak hemen kapmış herşeyi yirim la seni ben Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?