bugün ikimizi çok fırsatçı gördüm
şimdiden iyi eğlenceler balım...
oo baya da yemeğin varmış...akşam annemlere gitcez babam illa gelin diyo geçen haftada gitmedikbenimde evde ezogelin çorbam,türlüm, az makarnam ve pilav ayrıca az şinitzel var.kayınvalidemde hamur dolması yapıp getirmiş bi tencere pek sevmiydoum ama akşam soslu yoğurtlu yedim 2 tane.akşam gene gururumu okşadılar çok güzel yemek yapıyomuşum :))
sağol tatlım bizede hayatı kolaylaştırdığın için
2.dersi iple çekiyorum :))
bal
mutlaka haklısın ama bu konular hassas konular ..
insan 2 sene hergün aynı şeyleri yaşayıp .. aynı tartışmalar .. aynı replikleri kullanınca bazı şeyler kısa sürelide olsa yitebiliyo .. yada körelebiliyor ... eşimin tek yapması gereken yemeğimizi kendi evimizde yememizi sağlamak bu kadar .... yuva için de yuva olmaz ..bizi hatırlaması lazım artk .. elbette annesi babasınında yanında olmalı ama bunu dengelemeli 2 senede e artık bu olması lazımdı .. ama yapıcam bişiler en azından pasta alıcam
brck
he ya önceden oturuyoduk bi de 2-3 saat .. artık yer yemez eve dönüyoruz .. ramazanlarda sahurda da gidiyorduk .... kızlar inanın kendi 1. derece akrabanız haricinde birinin evinde hergün hazır yemek inasana dokunuyo bi de konuşmaya hakkı oluyormuş hissediyo kaynana herşeye burnunu sokuyo .. burnu kopasıca
gülsünnn teşekkür etcektim ama butonum yok kardeşş
teşekkürrrr
canım şunun detayını versenee.... bizde deneyelim:))
ben de genelde hafta içi alıyoırum... hatta 2 gün ard arda aldığım bile oluyordu...çünkü eşim vardiyalı ve iizn günelri hafta içine denk geliyordu...
kızlar eşim avea fenercelll tarifesinden
mesaj atmaya başlayın diye mesaj geliyo kendisine
oda başlıyo
şimdi sonlanmış
100 tllik mesaj atmış ama bana demiyo :)) kızarım diye
BILET yazıp 1907 ye yolluyomuşşş
ama şimdi sonlandı
başka maça bidahakinee
kızlar eşim avea fenercelll tarifesinden
mesaj atmaya başlayın diye mesaj geliyo kendisine
oda başlıyo
şimdi sonlanmış
100 tllik mesaj atmış ama bana demiyo :)) kızarım diye
BILET yazıp 1907 ye yolluyomuşşş
ama şimdi sonlandı
başka maça bidahakinee
efsun tencere olayı süperdi :roflol:
uğurböcüğü misafir olayına katılıyorum hatta butonla tşk edecem
c.tesi alanlar .. ama cuma akşamı süpürge nası açıyonuz alt komşu elleri belinde kapıya dayanmıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?