Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

mafoldumben mafoldumben çok mutsuzum hastalandım
19unda regl olmam gerekiyordu 2 gün gecikti diye içten içe seviniyordum ama biliyordum böyle olacağını mafoldumben
bi iki saat sonra unutacağım biliyorum ama ilk hastalandığım an çok üzülüyorum nedense hep böyle oluyor hele ki 1 2 gün gecikince

asil mavi işin güzel cnm . sen demişsinya kayınpeder ödedi eşim askerdeyken klrayı die thmın etmiştim yemeğe sürekli oraya gttiğinizden olsn cnm sık birazcık daha dişini sabret emınım eşinde çok hoşnut değildir durumdan ama el mahkumken napıcan az idare edicen inş.. herşey güzel olur siizn için eşinde başlamış işe belinizi doğrultunca kendı yuvanızda tek olursunuz herşeyi kendınız yaparsınız bırzcık daha sabret cnm hakkınzıd ahayırlısı olsun inş.

pirjuva ne için istiyon yaz sen bana mesela evliliğin içinse tarihi vercen bi de catvelinde ne yazsın hangi renkler olsun ... yumurta takibide olabilir istersen

yumurta takibi ne kıss :uhm:
evlilik için istiyom kaç yıl kaç ay kaç gün olmuşşkaydirigubbakcemile3
evlilik tarihimiz 16,11,2008 cnm
renklerede takıl kafana göre
ama pembikli falan olsun cıvıl cıvıl aklinialirimsmile

cnm benim üzülme nolurr :teselli:

pasaklıcım
allah hayırlısını versin kuzum vardır bunda da bi hayır sıkma canını ne olur
allah zamanı gelince nasib edicektir merak etme...

GEÇMİŞ OLSUNNN NURDANN ÇOK SEVDNM ELDE KALDI BİRR ODA TEMIZ CIKR INŞALLH :)
YAA BNDE TAKVM İSİTYORUMMMMM Bİ ARA YAPMISIDM SİLDİM SORA YAPAMADIM HATA VERDİ :s

Ahhh kıyamam sana,sakın üzülme lütfen.
herşeyde bir hayır vardır unutma,
zamanı geldiğinde güzel haberle havalara uçucaz hepimiz,
ama sen aklı başında bir bayansın,
moral hele hele yüksek moral herşeyin ilacıdır unutma vee
kendini strese sokma sakın.
strese girdiğin zaman vücudunda ona tepki veriyor,
sıkma kendini, rahat bırak ve fazla düşünme balım kaymağım
...Şeniz

Son düzenleme:

bende öleydim cnm 19 unda olmam gerekiyodu dün öğleden sonra lekelendim bende bebiş vardır diye seviniyodum bana noluyosa daha evliliğin başındayım

üzülme canım benim bidaki ay ii haberlerini alırız inşallah:Saruboceq:

sel napıon bebem
kız senin memişlerde iyiydi heralde hatırlıyorum
bi yere gitmiştin
kadın baka kaldı diye anlatmıştın
sırnaşık şey

asil banada yaprmısınnn rica etsem
evlilik tarıhım 13 hazıran 2010
bide bn siteye girdgimde renklı renklı konfeti gibi olabn bi çizelge vardı ondan isityorum ustundede renklı arılar ne çok istim demi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…