Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kayınvalideye gittik balık yiyin gelin diye tutturdu yemeğim vardı evde ama mecbur gittik.

Son düzenleme:
ehihihi biricik bu küçük çocukların misafirliğe gidince annelerinin yemedikleri bi yemeği hapur hupur yiyip anneee çok güzel bu yemek sende bundan yapsana demesi gibi olmuş
çocuk anneyi rezil eder ya sanki anne o yemeği hiç yapmıyomuş gibi

pazar sabahıda saat 6 eşim açmış gözleri seni özledim diyo rüya müya hatırlıyom demişimki yat uyu bee sabah sabah bişiler daha demişimde hatırlamıyom zavallım üzüldüm sonrada :((

valla aynen öyle pasaklım eşim hiç demez öyle şeyler aslında ama heralde öyle bayadır yemiyoduk demek istedi ama ben anne babasının yanında demedim tersledim

bnmki 2 dir gecenin köründe günaydın aşkım dio öpüyo..allam yaa :roflol:

ilk beraber uyuduğumuzda yapmıştı dedim heyecana verdi sabah beraber uyanıcaz die ama...
geçen gece yine yaptı ..
dedim noluyo ben uykumu almadım gözümü araladım ki zifiri karanlık ..eh be adam dedim zati zor uyudum saat gecenin 3 ü dön uyu :roflol:
tabi bu o sözlerimi duymamış bile günaydından sonra uyumuş..:mymeka:

Son düzenleme:
ben toparlaimda çıkayım anama gidim kocaa gene mesaiye kalcakmış özlüyom kocamıda bi akşamlarımız var ondada geç geliyo:(( anca uyurken yanımda ondada horluyon aşkım diye dürtmekten bi hal oluyom

ay durun dert köşesine gidip birisine katılmıyım katılmamak nasıl bişi merak ettim :)

Back
X