Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

brck aynen cnm bende sevıyorum yatak sohbetini ama kociş hep geç yatr ben 23:00da yatarım yorgun olmım die o hep 1 1,5 gibi yatıo playstation oynmk için ama dun gece yatırdım onuda

patikçim sen rbsyı yollamıştınya açmamış onu oralar dayanamamış gelmiş gene =)

sağlık için patikçim olcak mecbur inş. iyleşir ek,n kısa sürede bende koku alamıorum hep tıklaı gelio bana sinislerim ama doktor temız bişiy yok açık isnüsler dio yolluo bende anlamadım burnumun derdini yani:(

dün kociş geldi aldı benı ekmeğimizi aldık gittik evimize ymlle uğraşma olnları yeriz dedi
=)=) birer bardak çorba yaptım en hazırından bide pırasam vardı yemk bide kanportakalı içtik oh doyduk sonara mutfağı toparladım bulşıkları mkıneye attım açtım makıneyıde .kociş dedi bugunü bize ayıralım dedi bende bi çay demledim aldık cipsleride sahtekar die bir film izledikk(DVD) eskibi filmdi ama güzeldi=)=) 23:00de bitti film sonra mandalın soydum yedık=)=) çarşfları katladım kaldırdım.çamaşırlr az nemliydi ıonlarıda koltukların üsütne serdim ortalı toparladım.bulaşık makınamı boşlttm. aldım kocişi yattıkk=)=) 23:30da sona yatkta çene çaldık =)=) bayaca geç uyuduk saate bakmadmda=)=) sabahda 7:30da kalktık uyuya kalmışız kociş duş alırken.
hemn yata örttüm birer sandviç hazırladım .kociş traş olurkende hemn üsütümü giyindim çıktık evden koştura koştura=)=) akşam güzle geçti ama temizlk yapmadım=)=) kocişime vakit ayırım dedım

guzel bı aksam gecırmsısın nazar degmesın :nazar:

ama yazarken dıkkat et ınanlar yanlsı anlıcak delikafadulden

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=18036&pictureid=107261

ay ben bu görüntüden çok korktum eyvahedigeldismile
eşiminde ameliyat olması lazım,onu bu hallerde görmeye dayanamam akannehir

ay çok feci :delphin:

ben ağzımdan nefes alıyorum kızlar.ağzım hep açıktır uyurken.sağ burun deliğim tıkalıdır hep.

brck aynen cnm bende burnumdan nefes alamıorum ve sürekli başımı ağrıtıyo saçlarımda uzun ya baş ağrıısı çok çekiyorum:(:(

gunaydın gulsunn - o su meselelerı benı delı edıyo zaten bı kere 4-5 gun kesılmıstı sular resmen bıtlenmıstık :1: artık ıslak mendılle sıldık bırbırımızı sonra su geldı gece 12-1 gıbım ay ormemısler gıbım neremıze surecegımzıı sasırdık sakır sakır heryerı yıkamıstık . sonra bende beledıyesının sıtesıne uye oldum sımdı kesılecekse onceden haber gelıyo boylece bende sıse lerımı dolduruyorum legelere heryere stok yapıyorum en azından bıraz ıdare edıyo
ayy gerçekten çok kötü bir durum.. ben herlade anneme geçer duşumu alır evime geliridm:))
iyi akıl etmişsin valla...ama dünkü su kesintisi boru patlamasındanmış... ani yani.....

brck.. canım bu kadar takma... ama keşke söyleseydin.. en azından için rahat etmiş olurdu.... olabiliyor böyle şeyler... bende bazen farkında olmadan yiğenlerimin canını acıtabiliyorum.. ama onların ani hareketlerinden dolayı.... alışıcaksın sende....:)))

İki akşamdır eşim mesaiye kalıyor gece 1de geliyor bu akşamda öle olacakmış.Sanırsam haftasonuda çalışacak off

Bu akşam bende temizlik yapıcam.Yarın uyurum biraz pazara giderim.Yemek yaparım eşim gelene kadar.

Gülsün suların kesilmesi değilde planladığım şeyi yapamadığım için üzülürdüm bende.

Brck üzme kendini.Olabiliyor böyle şeyler.Yeğenimi birgün parka götürmüştüm.Evimizin balkonu parka bakıyor.Bizimkilerde orda bakıyolar bize. Yeğeniminde bir huyu önüne bakmaz koşarken.Bana oyun yapıyor arkasındayım benden kaçıyor ama bana bakarak.Önüne bak koşma diyordumki ağzını tatiravalliye çarptı dudağı patladı.Elim ayağım kesildi ya.

ay seninde zormuş..doktor sanada ameliyat olman lazım dedi mi?

Evet cnm yapalım dedide korkuyorum ben elim kanasa tırsarım nasıl doğurucam bilmem:)

boşver haklısın cnm da işte o an korkudan annesinede diyemedim:)
az işim var gelicem bebişler çok yazmayın

Back
X