Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

asicim çok tatlısın bence
ayrıca başörtü çok ama çok yakışmış
Şeniz çok sağol yaw opuyorumnanaktan inanıcam ama şimci a.s .. ben kapandığımdan beri resim bilem çektirmiyom hiç .. alışamadım hala demek ki ondan takıntılıyım

maviş o foto nerdekı alla alla mor elbısem var onu mu dıon
he yaw onu deyim a.s .. seni accık başak sayana benzettim sankim

kocemle bı resmımız vardı ama bualamadım cnm
facede
belkı nette cıkar dedım cıkmadı

ooo burda bizim bi çocuk var müdür sanıo kendini poposunu kaldırdılar satışta kendisi.
herşeye karışıyo herkes tırsıyo ondan.
erkek o... su derler ya aynen
dedikoducunun önce gideni.

sonraki mesajında erkeklerin çok olduğunu ve yurtdışında olduğunu okumasam aynı yerde çalışıyoruz heralde diycektim sempatiksalakcinni aynı tipte bir velet var da bizde, işi dedikodu yapmak ve hak etmediği görevi verdiler, olmadığı halde müdür sanıyo kendini yeni yetme sempatiksalakcinni

telefon ısı zor gercekten . Başka dilde aşk filmini seyrettım orda cagrı merkezınden kızı canlandırıyodu ne zor ya

süper bir filmdi, çok beğenmiştim :asigim:

ya guz o flim diyince aklıma geldı evde duruyo bı fırsat bulup izleyemedım güzelmiii başına biraz bakdım sıkıcı gıbı gelldı bana :s

kesinlikle izlenmeli, seyrettiğim türk filmleri içinde en çok etkisinde kaldıklarımdandır.

bana işe anlatcak kişi patronda olabılır o kişide ama patron cok yoğun maddı yönlar hep ona bağlı patronuma
genelde bu kişibenımle ve gıcık oluyomm

duymamak ıstıyomm tmm dıyorum ama bazen baska ınsanlar yanınadada benı ıncıtıyo
patronda dıo sorun var nıe uzgunsun anlat dıo ama anlatamamkı
yenı geldım kımseyı kötulemek ıstemem
bı şöfor parçası bıllee kendını bısey sanıp bana kkda durmada işler heemen btsın senın ıyılığın ıcın dıo
ben patrona dedım sorun yok ama iş daha onemlı yalnız benım yanımda gırme yetr dıo
tmm dedım
şöforle olan sorunuda dedım o cıkcak sen takma onu kendını bısı sanar o dıo

öyle patrona can kurban be böcük, salla diğer salakları, asıl olan patronun sonuçta, diğerleri gelip geçer.

ya ben keşke başka bi iş bulsam da çıksam gitsem buradan ya

bu yine aradı sen ne biçim insansın niye oturuyosun orada bilmem ne nasıl bağırıyo bide küfürler yağdırdı kapadı telefonu gelde sinir olma, boşver de geç
ne hakkı var benim sinirlerimi bozmaya ya mafoldumben
keşke başka bi iş bulabilsem keşke ama yok 2 yıldır arıyorum ama bulamıyorum işte mafoldumben

sen de benim gibi iş yerinden bezmişsin, dilerim doğru zamanda doğru bir iş bulur da kurtuluruz bu dertlerden:Saruboceq:

heracım bana bu işi ayarlayan bayanda patronumda dıo
sabret hersey mukemmel olcak hamdı maddı ham manevı

gecen gun saat 6 10 gecıo hadı dıo sen cıkmıon mu
dedım su işim btsın
ne bılem baska zaman olsa gıderdın hemen dıo
lafa bakk
bende bıraktım ı tmm ı aksamlar dedım cıktımmm

bu cumadan gelip dırdır etcek olan patron değil o hani senin masaya tüneyen he mi, lakarken iğne yerleştiriver:jeyyar: bi daa oturamasın sempatiksalakcinni

amannn bundan sonra takmıycamm takmıycamm takmıycammm
ama bılıyorumkı gene laf sokar gene hatamı gözetır
Allahım benım ve benım gıbılerın yardımcısı olsun

bu arada bugun maaş gunu patron daha vermedı:bbo:nazara mı geldık lo:)
dün cıkarken dedı paraya ıhtıyacın var mı dıe yok dedım
nasılsa bugun alcezz
sanırım yemekten snraya bıraktı

filtre satılsa aslında şu kulaklarımıza takabileceğim, ne güzel olurdu di mi, salakları duymaz mutlu mesut yaşardık, ezik insanların hali diyek böcükcüm, naapsın tek ego tatmini bu yolla, ya sabır çekicen, bi de ne zaman gidecek diye dua etcen :Saruboceq:

nasıl maaş ya, emekli misin sen bugün maaş olur mu? hee haftalık mı alıyonuz yoksa...

yorgunn apla:sempatiksalakcinni
sende dua beğenmıyon ıcınde seçıyon hee
amın de gtsın 5 yıl sonrayı ne etcen emınsen herseydenn
dıyelım söz oldu 5 yıl mı beklıycenn senın duan benımkınden kötuymuş:)

kalın gıyınmedım cunku camdan bakmadım dun sıcak dıe gıyındım cıktım
suan ıyıım ama ınş hasta olmam
ayaklarım üşüyoo

ya vaktiyle boşandığımda kendime söz verdim, bi daa evlenicelk olursam uzun uzun sözlü de gezicem, nişanlı da, çünkü 2. kez evlenirsem son olacak, 3. yü denemem büyük ihtimalle allah korusun diye. tamam yav 5 abartı belki ama en az 2-3 sen istiyom ben :gitme: off gerçi 5 senedir birlikteyik de sözlü deelim bana ne :umursamaz:

sabah bı ev ılanı gördum arasam mı yaa
3+1 130 metrekare doğalgazlı falan fıstık
aslında ev almışken yenı bına almak lazım dıyorumm
ama yenılerde cok pahalı gercı eskılerde pahalı
en ıyısı araypta moralımı bozmım dıomm

şahsi tecrübelerden, ev işi piyango işi. nasıl ki milli piyango için çıkmaz deneyin şansınızı deneyin diyorlar. olmaz diye bir şey yoki arayıp sormadıkça düşeş imkanları da kaçırırsınız. bazen miras yüzünden, bazen ihtyiaç yüzünden hiç ummadık uygun fiyatlara bulunabiliyor. biz de, birkaç arkadaşım da öyle ev sahibi oldu, o yüzden moral bozmak yok, arayanın bir yüzü svilceli, armayanın iki yüzü sempatiksalakcinni

1 600 küsürmü alıyon nan böcük maşallah nan
bide zam isticemmi diodun geçende kaydirigubbakcemile3
:1shok: Allah bereket versinde böcüküm ben o maaşa tamponu kendim takarım .. hatta manyaklar nasıl idare edilir özel ders falan alırım diyomuşum kaydirigubbakcemile3 abarttım ama ii para

şekerım h geldın

kıceçeler tam maaş derken maaşımı aldım:lepi:
420 tl cik:kahve:Allah bereket versın
hadi maaşın bereketli olsun

slm kızlarr napıyosunuzz
biz iyiyizde sen nerelerdesin yaw kaydirigubbakcemile

asilmavi çok hoşsun maşallah resimlerine baktım da çok cicisin opuyorumnanaktan
tşk ederim Şeniz

yorgun aplaa:p
az alıntı ette neye cvp vercemı şaşmayım dıommm
masallah sana
cantam dolapta merak etme ama bende yere atarımm hele bı eve gırsem dıom hıc onu düşünmemiiştım
düşnem bundan sonra
saol

mavı sende saol cnm

:1shok: Allah bereket versinde böcüküm ben o maaşa tamponu kendim takarım .. hatta manyaklar nasıl idare edilir özel ders falan alırım diyomuşum kaydirigubbakcemile3 abarttım ama ii para

hadi maaşın bereketli olsun

biz iyiyizde sen nerelerdesin yaw kaydirigubbakcemile

tşk ederim Şeniz

burdayım cnm
patron geldi
yeni bişiler getirmiş
dükkan için
onları yerleştirdik falan gitti şükürr
kaçırdığım önemli bişi var mı??

AYY KIZLARR PATRON DEMİŞKEN AKLIMA GELDI BUGUN BİİZM ÇALISMIS OLDUGUMUZ Bİ FİRMANIN YETKİLİSİ GELDIII BOLGE MUDURU GIBI BİŞİ İŞDE SEKRETERİ ARIYO Bİ DURUMU AKTARIYO ADAM DA DIO PAZRTESI BANA HATRLAT O EVRKLARI ALAYIM YANIMA (SIKI DUURN CVB SÜPER ) KIZ DA DİYOKİ YA UNUTRSAM :d ADAM YINE İYİ SABIRLYMIS CEVB DEFTERINE YAZ O ZAMN :d :d AYY ÇOK GULDUMM YAA

hayırlısı olsunda 2 3 farketmez cnm
ınş son olurda cok mutlu olursun
yorguncummm bak abla demedımm:)
anam 5 yıl beraber 5 yıl sözlu cok yaa gel 2 yapalım sunu

:umursamaz:
prijuva hoşgeldin sende

böcük güle güle harca nan

hoşbulduk cnm sende hoşgeldin
çanta dediniz de aklıma geldi
maaşımı almıştım
evde kapının önünde ayakkabımı çözerken
çantamı merdivenlere koydum
orda unutmuşum
yarım saat sonra komsum söyledii
çanta sizin mi die
anamm başkası görseydi gittiydi maaşş akannehir

kızlar flimden dolayı yaptgnz yorumlar için tesekkur eddım eve gıdınce bi izlimmm bakım :) ayyy puruvvvv evett maasdan sora bı maasda yok kımlık yok oaratya yok buraya gıderdııı Allah korumus helal aolınterı olunca payada :D

Back
X