şeker Allah kabul etsin Allah bizede nasip etsin vnmm....
bahsi geçen kadın çağırdı polisi .. zaten kocasıda polis
polis gelmesi önemli değilde binada herkesin toplanıp sana bakıyor olması
böyle mahşer yeri gibiydi herşey bi kaç dk içinde oldu mafoldumben
Organikim şekercim Allah kabul etsin mevlütü..
ee yorgunluğu sahilde atmışsındır herhalde...
ohh ohh seninde ellerine sağlık canım:))ooo ellerine sağlık cnm bende de incir tatlısı vardı görümcem yapmış o da güzeldi ama kreması azdı:)) illa kusur bulcam:)) börekde yapmış bende tavuk pilav ve rus-amerikan karışık ni salata ile elmalı kurabiye yaptım:)) maşallah yendide hee:)) benimde teyzemler gelcek perşembeden yarın alışverişe çıkmak lazım kart bugün kesilcek
:Saruboceq::Saruboceq: cnm inş.herkeş bebek mevlüdünede geliriz deyip durdu :kedi: kızardım mendee hatta öle konuşulurken arada ablamayıp hamilemisin nekadarlık diyen bile oldu:)) sanırım biz bebek istiyozz artık saldım çayıra mevlam kayıra anasını satayım:))
ohh ohh seninde ellerine sağlık canım:))
bende 28 inden sonra çıkıcam alışverişe...
neeeeeee..... kesin önümüzdeki ay senden gelir haber:))
hoşgeldin prijuvaa
efsun zeren hamileymişşş
asilmavi de işyerinde tatsız bi olay yaşamış belki işten çıkabilir(
şekerım Allah kabul etsın cnm
darısı sana ınş
sel nasılsın cnm
bluee saol sekerımm
patık hadı gözun aydın
ballll hihihi hohoho hahahaha:))))) ii belli etmedin kendini nan aman ağız tadıyla maç seyretseler yaa ne bu arbede dimii kıı zatii golsüz bitmiş akşam 0-0 yaıyodu ordan aklımda kalmış
bal günaydın cnm
patik hoşgeldin cnm
HAMİŞ yazıyom ,Hamileii die çıkıyo bu nedir ki :uhm: düzetmeye giriyom yok gene aynı :bbo:
:Saruboceq::Saruboceq: cnm inş.herkeş bebek mevlüdünede geliriz deyip durdu :kedi: kızardım mendee hatta öle konuşulurken arada ablamayıp hamilemisin nekadarlık diyen bile oldu:)) sanırım biz bebek istiyozz artık saldım çayıra mevlam kayıra anasını satayım:))
organik Allah kabul etsin cnm...
Kızlar :
Türkiye’de ilk! 2 seans Göz Peelingi ve buna ek olarak 1 seans Yüz Peelingi 250 TL yerine %73 fırsatı ile sadece 69 TL!
bu fırsatı almayı çok istiyorum ama korkuyorum,göz pleenginden,morlukları göz kapağı sarkmalarını düzeltiyomuş falan filan..hafif ince kırışıklarıda..ama zarar verirse die tırsıyom..
cildimin ihtiyacı var hissediyorum ama ya bişi olursa..
pek yaygın diil göz pleengi henüz yeni..yaptıran yok değilmi aranızda :uhm:
Sağol canım sen nasılsın.
İyi olmaya çalışıyorum valla.
Hafta sonu yoğundum arkadşaım vardı dün.
Cumarteside temizlik felan.
Offf bu gün böyle canım bisıkkın yaaa
böcüğüm hyıarıdrr bebiş isition gibime gelioo=)=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?