Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kocem para ıstedı vermedımm
sakladım zulayı
aman gene kart gelmıştı 285 tl vıremem dedımm sen öde onuda

nan sizde adamı bi sandwiç getirdi die gelişti ilan ettiniz.
bırakın onuda yapsın karısı yani
yumuşama pasaklım sen

kızlar çapa tarafında muhasebeciye ihtiyacı olan bi yer var mı aklınızda olsun küçük görümcem iş arıyor
bulmuştu ne güzel patronu psikopat çıktı kadın sürekli ofisin içinden bağırıp çağırıyormuş bıraktı orayı mecbur

tanışmadık sanırım..

bu topiği arada okuyorumda hiç yorum yazmamıştım.. hem eşi hem işi olanlar kategorisine henüz tam girmiyorum.. nişanlıyım henüz..

:ecrin_bebek:[/QUOTE]

tanışalım cnm olsun gel nasılsa evlencen . =)=) çalışıomusun nerde yaşıosun kaç yaşoındasın ne mezunusun =)=) sen gel katıl şimdiden evlenene kadr kaynaşmış olruuz=)=)bayanssulusmilebayanssulusmile

26 yaşındayım, mali müşavirim, inşaat firmasında muhasebe ve finans sorumlusuyum, İstanbul'da yaşıyorum. 16 Nisan'da evlenicem :teytey:

prijuvacım ye cnm iyi gelir sana hastasın ya
yiyomm cokacimcoook
temem brck söz lenn sana yaptrcemm ben

pujı dıkkat et cırcır olursun
motoru bozarsın :roflol:
yeni düzeldi zatii :roflol::roflol:
Nan bi ben sağlamdım
kasığım ağrıyo sağ taraf daha doğrusu sancı
ne bu beee
gecmiş olsun cnm
yi yafrum yiii...sempatiksalakcinni

yiyomm ablacımmsırnaşık şey gelin beraber yiyekk

mblue karnım ağrısa gelirde kasık sancısı bu datlum ya...

3 kere muhasebe bürosuna girdim eskiden
3 ü de sapık çıktı :))

secondd az kalmış nisana cnm =)=) oh melskte güzlmiş eviniz varmı kirayamı çıkıcaksınızz çeyiz hazırlığı bittimi bak burdkaı herkes evlilikte tecrubeli sormk istediğin varsa seve seve yardımcı olur herkes =)=)

balım sen kasık ağrısınada iç onada iyi gelio ayy bu şekrli su herşeye deva geçnde midem bulanıodu smitinn susumlarını döktum yanında içtim iyi geldi ==)=) sen benı dınle iç kıs sıcak sıcak şekrli suyu

senınde işkler kötü çıkmış nese işimdiki işindne menunsan sıkıntı yukk

MBLUE, bal63+, Brck+, efsun_zeren+, gulsunn, heraaaa+, kirmizipatik+, organiksheker+, PasakliMinikTanrica, sel+, Songul+, uğur böcüğü+, yorgun savaşçı
herkeşler burda ama geriden geliolar heralde geriyi bırkın buraya gelin kızlarr=)=) geçmişi okurusunuz osna gelin iki lafın belini kırak

[

HAHHAHAHAHAH
bende hep yanıma getiriyom mandalin havuç elma
haftasonu gene o kekten yaptım benden başka yiyen yok
hergün 1 dilimde ondan alıyomm :)

cırcır haaa:roflol:

:roflol:
pazartesi akşamı eşim süpriz olsun die pazara gittiğini sölemedi
bende eve gelirken baktım pazar daha toplanmamış yeşillik falan bende aldımm
anamm eve geldim şookk akannehir
her şeyden 2'şer adett kaydirigubbakcemile3
şimdi evde bi sürü elma havuç falan var
bende kekte falan kullanıyım barii
bi de iş yerine getırıp yiyomm

bal nan cetvelin güzlmiş bende gelinle dmt siitom ama asil mavi yuk kımsede dimio böcüğmn verdiği yerdende yapılmıo bu cetvel

nan sizde adamı bi sandwiç getirdi die gelişti ilan ettiniz.
bırakın onuda yapsın karısı yani
yumuşama pasaklım sen

ivit altında arabası var bu taraftanda geçicekmiş zati bi sandviç getirdi yani çok mu olsun o kadarda aç mı kalsaydım hıhhh :dilcikar:
biricik he iyi dedin bi sandviç getirdi kahraman ilan ettiler kocemi :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…