secondd az kalmış nisana cnm =)=) oh melskte güzlmiş eviniz varmı kirayamı çıkıcaksınızz çeyiz hazırlığı bittimi bak burdkaı herkes evlilikte tecrubeli sormk istediğin varsa seve seve yardımcı olur herkes =)=)
teşekkür ederim ..
ev durumu belli değil daha .gündemde nişanlımın ailesinin evi var oraya geçersek kira ödemeyeceğiz ama ev çok uzakta..
ben yine de kira ödemektense yolu göze almayı tercih ediyorum ama bakalım.. beyaz eşyaları aldık ,siemens olsun dedik , kaliteli olduğunu düşünerek ama çevremde de hiç siemens kullanan yok gerçi. bu konuda fikirlerinizi sorabilirim kızlar. siemens kullanan ve memnun olmayan var mı aranızda?
ıssız adam die film vardı ya cnm ada ya cevizli tarçını kek yapıoud hvçlı falan o =)ıssız adam keki nasıl oluyo....
=)=) alemsin paskalım yaabence bi kaç boyunca sürecek triplerimden ve surat yapmamdan korktu
Bu karının gazabına uğramaktansa geçerken bi sandviç bırakıyım kurtulayım demiştir
çok pis trip yaparım bilir kendisi
sağol cnmm=)=) balım işleride es geçme ya ben börek sardım geldim şidmi ablaya=)=)mblue hikayene tebrik koydumm
birazdanda patron bana tekme koycak
nan işler gene kaldııı
üşütmüşsündür muhtemelen gülsüncm ayklarına çok dikkt et.sıcak tut hepyaa korkutma beni.... benim karnımda ağrıyor beraberinde... ve sürekli değil.. aniden saplanıyor... sonra geçiyor.....offf offf... ne hastalıklı karıyım yaa....
etkili oldumu balım=)GÜLSÜNCÜM korkma ya önemli bişi değildir işllh
benim sağ kasığıma birden bi sancı gelip gidiyoo
bugün başladıı..
sende dene şekerli suyu cnm...
mbluee sağol tatlım çay içtim kek yedim belki iyi gelir onlarda şekerli :)
oh süper omzan=)MBLUE kendi evimiz canım....
cnm benım öle şeyler düşünme hiç rabim hayırlısıyla kcuana aldın gunlerıde göstericek sen haytın olduğu gib yaşa kötü düşüncelerlede kafanı yormamblue
walla iyi gidiyo ama hemşire var iş yeri hemşiresi iki ay önce düşük yapmış baya moralimi bozduu
cnm benmm hafıfşeyelr pişir sebze falan karnıbhr bolbol yeşillik tüket sağlıklı beslen=) bol myve tuketkı folık asıt alasn gerçi doktorda verrir onu=) kıasca belsnmeye dikktAkşama ne pişirsemkii
ne demek yorguncumm =)=) bu aaarada cezerye çok kolay hvçları rendele pişir şekerle sonra içine pötübör kır yoğur toptop ap hindistncevızıne bula=)=)mblue, hikayen hep es geçtiğimiz şeyleri çok güzel anlatıyordu, teşekkürler.
bal, valla kolay gelsin, nazlıymış eşin bayağı ama fazla kaçırmasın da listeleri kaydirigubbakcemile3 ben kendime sabah nescafe, tost yapıyorum her sabah, beyfendinin öyle bir sorunu da yok iş yerinde mis gibi sandviçleri oluyor, ah ah bizde nerdee:gitme: canı isterse tostu 2 dene koyarım ileride :umursamaz: gerçi arada etimek ya da kepekli bisküvilerle peynir zeytin yiyiorum tosta üşenince ben
pasaklı, sandviç getiren eşin mi, kaçırdım galiba ama. valla ben çiçek miçek sevmem, karnımı doyuracak şey getirsin adam işe yarasın di micokacimcoook
böcük, 1 den sona dizi çekiyonuz bi de akannehir yani 1'den sonrası değil de o saatte gelip hali kalıyor maşşallah 41 kere, tütütü. ben hazır yemeğimi bile ısıtamıyom nan geç gelince, ayaklar şişmiş adım atamayacak halde oluyom :gitme:
hay allam ferdi kaza sigortası diyo kaydirigubbakcemile3 tövbe, tövbelmaz:
aa az şekerli de yapılır o zaman evde belki, of canım çekti ya fena. bayılırım ben cezeryeye, bi bakayım tariflerine netten. cokacimcoook
enteresanmışöğlende pek bişey yiyemedim yumurtalı makarna vardı iğrençççççç
songül ablam walla iyi gidiyor çok şükür uyku felan yok
iyi gidiyor şükürde bide şu düşükle sonuçlanan hamileliklerini anlatanlar olmasa dahada iyi geçecek ama üzülüyorum öle oluncaa
brck nan sende gel buluşmaya bırak şimdi onun güzergahını
böcük nan heryere gidiyon amaaa
pasaklı nan ne aktif avratsın sen
evde hizmetçimi var sizin :)
pasaklı darülacenin önünden geçerim o gün seni görürüm belkim oralarda
ama içeri girermiyim bilmim
hamur işi yapmayanları içeri almıyolarmı pasaklım kız kaydirigubbakcemile3
:))))
canım ben darülacezeye gelmek istemiyorum..... dayanamam diye düşünüyorum... ama çıkış uyar banaa.....
nuro naper olmm
hayvan mı satıyonus lenn
kurbanlık horoz var mı:roflol:alak
second lenn bı arada oturma boşver
kıra öde huzurlu ol dderım
beımkıler arcelık cnm
h geldın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?