Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

MBLUE aidat toplamalar varda onlara başladım hesapları falan çıkarıp girdim hesap ekstreleri vardı onları yolladım apartman sakinlerine yöneticiyiz onlarlada uğraşıyomda

second misal ben hala bilmiom bu karılar bana sölemıoo sen anlatsana datlumm

songul ablacımm bende öpim nanaklardann=)=)

ben işimden memnun değilim zaten çıkıcam burdan.. eve yakın yerden iş bakarım.. oda birazcık katlansın yola yahu ne yapayım yani.. ortaköy-kartal baya bi mesafe var aslında ama kirada oturmaktansa biraz zorluk çeksin yaa..

kayınvalideyede baya bi uzak olucam böylece hsengözlerimebaksanab

kartalın neresi peki??
evt baya mesafe varmış....

second cnm olsun katlnsın sende yakınlar iş blursun inş.=)=)

organikçim kolay gelsin tatlım sana

böcüğüm
çocuk isitos da daha erken tatlım ben 21 eşim 23 daha var =)=) bise erken biz büyüyekde sona çocuk inş.=)=)

akşama ne pişircenizz benim yemeğim yok akşam pazara gittim geldim kızartma yaptım çay demledim.biraz daha kızartma var bide bulgur pilavı patlatayım bide çorba tamamdır akşamdan tarhana ıslicaktım unuttum:((

gülsün esentepe bize yakınmış dimi sabah eşimle çıktıkda esenkent ve esentepe minbüsü geçtide ozaman sorduydum:))esentepe neresi diye

ayy inş. canım... benim koçişte inş. o gün izinli değildir yaa.....
ada ve cuteye nasıl haber vercez peki....

ee diğer kızlarr...siz gelmiyonuz mu???

cutemle konuşurum ben ayarlarız
ada kızı da şimdi aradım kpederindeymiş fıtık ameliyatı olacakmış ptesi günü
tam belli değilmiş doktorlar ptesi demişler ama kesinleşmemiş sanırım
o yüzden söz veremem ama gelmeyi çok isterim dedi inşallah ayarlarsa gelecek
evet kızlar eee İstanbul'dakiler orta bi yer dedik Taksim olabilir dedik ama kimse gelmek istemiyor mu
Gülsün bi uçtan ben bi uçtan geleceğiz ama sizde gelin görüşelim hihoyyyt

organğim vala bnm menude belli =)=) hfta içi ne aldıysam sıryla yapçam buakşmk menumuzde
mercimek çorbası
mantar yemeği
tavuk sote kavurucamsusuz bahrtlarla
pilv
yoğurt

Back
X