Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüğüm büüyk harf nıe yask annemm

böcük yok madem ben diyem, sanal alemde büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geliyor mbluecum, ondan yasak.

Hepinize iyi tatiller ballarım,çöreklerim,
dondurmalı kağıthelvalarım..
Pazartesi inşallah görüşmek üzere..
hepinizi öpüyorum...

iyi tatiller sana da, çok güzel dinlenip, iyi vakitler geçirmek dileğiyle...a.s.

ay kim dediydi ıssız adam keki die.benimde canım çekti heeee.
ama kek kalıbıma güvenemiyom hep yapışıyo.
büyük plastik kek kalıbı istiyom bendeeee

ay böcüğüm klvye bazen buyukte kalıo işleirmi hep büyük hrfle ettim işçin burdad demk kufr sayılıoo =( msndede öle

hamarat hanımlar,
akşama ne yemek var topiğinde fırında hamsiyi de mısır unlu yaptıklarını okudum ama unlu olarak çok yapışmıyor mu, çok mu yağlamak gerekir tepsiyi, deneyeniniz var mı acaba, bi yardım etseniz :gitme:

sağol yrguncum böcüğüm deddi küfr ve hakrt sayılıomş burdad dmk butun net alemınde öle

küçük harfle edilnleri görsler yeterid:

pasklım inş... izni kaprsın cnm fof of bi zçlşıos 5e kdr

brck kalıbını unla tatlım yapışmaz ozaman

yorgun ablacım hiç bişiy olmuo hemde mis gibi oluoo kılçıklarını çıkart msıır ununa bula yağlnmış tepsiye dizz mis giibi oluo ben bayılıorumm
=)=)

inşallah canım ya bi aksilik olmaz da izin verirler

pasaklı sen hem darülacizeye hem buluşmaya nasıl katılcan çalışıyomuşsun???

izin alıcam balım bişi uydurucam artık gitmeyi çok istiyorum darülacezeyi

yorgnn
mısır ununu tek gecerımm normal unla guzel olmuoo
aksam yaptım daha

yorgun ablacım hiç bişiy olmuo hemde mis gibi oluoo kılçıklarını çıkart msıır ununa bula yağlnmış tepsiye dizz mis giibi oluo ben bayılıorumm
=)=)

off di mi yaa, mısır unuyla gerçekten farklı oluyo, mısır unu hazır, şimdi ayıklamaya girişiyorum (bugün hazır erken evdeyim anama ziyafet çekeyim dedim de) . peki ben borcamda yaparım balığı hep, teflonda değil yani yapışmaz di mi çok yağı çok mu koysam dibine o zamn da çok ağır olmasından korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…