Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bizde bugun erken kalktık askımla yatkda sohbet ettık o evde 7:45 den cıkdı bnde 7:45 hazrlanmya başladım 8:05 gece burdaydım :D

valla biz 6:45te kalktık kociş duş aldı kurundu ben gömlek ütüleidm yatağımızı örttüm kahvaltıyı hzaırladım kendım hazırlandım =)=) yedık içtik sofrayı topladık çıktık=)=)çayımısıda içtik ısçak ısçak:emir_bebek:

napım canım dun iş çıkısı direk aneye gecdik ananem taburcu olmusdu ama dayımlarda kalıcakmıs ananem o yuzden goremedım akşam 11 gibi kalktık cok uykum gelmısdı eve geldıkkk yatış moduna gecdık bıızm ceneler susuyomu konus konus ole yattıkk sabhda uykum wa hala :D siz ne flimi seyrettınz bakım ?

balım hg gunydın datlum aşada görunmuon görnmezmi oldunn sennnn

heram iç çayını tabe hava soğuk saten orası sıcak mı?

gunaydınnn balll bugun duntya uyku gunu olsun :D:D bnımde cok uykum waaa :) mbluee uyku daha tatlı gelıo kahvaltıdan yaaa tammm evde yapmk guzel sağlıklı ama yınede uykuuu :D:D

günaydın arkadaşlar.
bu trafikten bıktım artık
ve uykusuzluktan...
ne vardı yarın gelmesek...

aşaada yokmuyum uykum varya ondandır :PP

gece 3 te uykum kaçtı kalktım mutfağı topladım kahvaltıyı hazırladım
çaydanlığa çayı koydum sabaanan kolay olsun diyee
sonra gittim yemekteyize baktım
saat 4.30 yattımmm
ama kociş öle horluyokii döndüm durdum
en sonunda 5.30 da kalktım oturma odasına gittimm uyumaya
ee zaten 6,45 te kalktım
nekaaa uyumuşum görün iştee :((

zodiac die bi film di ama sonunu göremedım =)=) kpttım yarısında uykum geldi napim çamşaırları astım yattıkk kocişim nen bide kociş tv önune yere mum yaktı koyduu ormantik kocişim benı ışıda kapattı =)=) sarıldık öle izledik filmimizi ben kalktım yanan mumları söndurdum yerıne kaldırıcakKEN kırmızı kırmızı aktı yere :( sona oturdum yer sildim mum :(

ben dün akşam fabrikanın önünden çıkamadım 20 dk :bbo:

5 dk bnm ev mesafesi araçla, yarım saatte gittim,nasıl trafik vardı akannehir

anam kıslar hiçbirinis aşa da görunmuonus herkes uykusuz ve yağmurlu gunun etkisinde =)=) tekrar gunnunuz aydın olsun

ay aklıma şarkı geldi çaya kaç şeker alırsın die bir sormalıı yaa..............

bir aile fotoğrafı ekliyim size :) sonra işime döneyim ..

$9839_0.webp

balım sen nie uykunu yakalamaya çıkmadın cnmcm=))==)

patikçim trfık kötydu cidden allahtan bnm evıme gidne yol açıktı kendım gıttım dun eıvme kociş geç çıktı=(
ay bıde kocişimin önune tınerci çıkmış ikidenee =(( ay rabbım korumuş aşkımıı

patik hangisi sensin çıkaramadım ben :))

nası yakalıyım uykumu mbluee o horlamaya uyku evde durabilinnmiii
camdan kaçmışş :PP

Back
X