Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

NURO
gülsün ne güzel cnm anlaşabiliyosanız ne mutlu size
benim çevremde böyle dostluklar yok malesef
herkez birbirini kıskanıyo çekemiyooo
offf sıkıyolarr
kervandan günlük yatak örtüsümü olur gülsünüm yaaa :)

evt canım... bende var tabiki kıskanç insanlar.. çekemeyenler... ama ben umursamıyorum.. onlara inat gülücük dağıtıyorum etrafıma....

yaa ben 7-8 yıl önce almıştım o yatak örtüsünü... çok içime sinmişti.... hala çok beğenirim amaa....
tabi o zamanlar yoktu böyle şık örtüler.... bende şimdi günlüğe kullanıyorum onu...

selam arkadaşlar bir süredir yoktum işlerim yogundu nasılsınız

ben berbatım bebeğim 2-3 gün babaannesinde kalacak bugün tam 23 aylık oldu ve memeden ayırmam için bunu yaptım üffffffffffffff şimdiden özledim

evt canım... bende var tabiki kıskanç insanlar.. çekemeyenler... ama ben umursamıyorum.. onlara inat gülücük dağıtıyorum etrafıma....

yaa ben 7-8 yıl önce almıştım o yatak örtüsünü... çok içime sinmişti.... hala çok beğenirim amaa....
tabi o zamanlar yoktu böyle şık örtüler.... bende şimdi günlüğe kullanıyorum onu...

mşllh cnm ozmn Allah o kötülerden uzak tutsunn:nazar:

nan sizin eve toz nerden giriy
talaş fabrikasımı var içerde :))

böcük günaydınn paraya doymaz patronlar çalış çalışşş

brck kervan çeyiz mağazası cnmm
heç duymadınmı
ne bilim na içime sinmio beaa
bu akşam kolukları silicem bide...

güz ve mblue inş kızlar ii haberler
veririm bi kaç güne :Saruboceq:

mblue çok
ilginçtir ama bütün bina beni2 gün tebriğe geldi yaw
kadın tüm binayı bezdirmiş ..eline koluna sağlık diyorlar
şuanda herşey normale döndü ..

ben berbatım bebeğim 2-3 gün babaannesinde kalacak bugün tam 23 aylık oldu ve memeden ayırmam için bunu yaptım üffffffffffffff şimdiden özledim

ben seni tanımıyom cnm ama Allah yardımcın olsun
benim yeğenim 1 saatte bıraktı memeyi
siyah bant yapıştırdı ablam
onu görünce bıraktı istemedi kak filan dediler
böle taktik denedinmi??

mblue ii nan nolsun hep aynı beaaa
sende 10 da gelmişsin maşallahh
hisselerini mi aldın nan şirketin:))
datlum nurdanem ben 8:10da şirktteydım geç gelen ben değilimki =)=)

bidaa koysana brckkk

mblu banada gelen giden çokta yatıya kalan yok
alışmasınlar boşver :))
=)=) ya böle krık yılda bi kalnların çarşflarını yıkamak zor oluo ama ben çok eğelenıom =)=) eşimimn ksıkardeşinin çarşfları ayrı onu sıksık çağrıom çok svıom datlumu=)=)
onun dışında yatıya kalmadan gelenım gıdenımde var çok şükür sevılıom kıs=)))

kevserracım hg babanesinde klmasına gerk yokki memişten ayırmk için bi kaç bişiy denesydın tuz sür sonra saçını bağla gnlde bunlar çocukları uklştırmk için kullanılıo memişten

dün böğürtlenli tart yapabilirim belkim diodum ya yaptım kıslarr
kociş çok beğendii cokacimcoook

eline sağlık priju
senin resminide çekseydin ya cnm..

güz ve mblue inş kızlar ii haberler
veririm bi kaç güne :Saruboceq:
mblue çok
ilginçtir ama bütün bina beni2 gün tebriğe geldi yaw
kadın tüm binayı bezdirmiş ..eline koluna sağlık diyorlar
şuanda herşey normale döndü ..

tebrik koydum sana cnm

böcükkk ne işin var bu saatlerde senin burda, yemek faslı vardı ondan yeni gördüm yaa, gitmişin ama. ya bizim balıkçı kafayla beraber içlerini temizliyo zaten de sadece kılçıkları aldım ama sırtım koptu sonra da tek tek yıkarken tabii yıkama 10 dakka sürdü yaa, saat tam musluğun tepesinde olduğu için ince hesap yaptım :sinifsinif:

ya bi gün yıkıycak, bi gün pişircek, 3. gün de yerler artık ıspanağı bluelar :roflol:

ben de patron olmadan evlenmiim en iyisi, o zaman hazır yıkanmış ıspanak alırım markettensırnaşık şey gerçi güvenemem onları da yıkarım bengamyoncuiremsu

lenn sen gelmışsın ben gtmışım neyse bu aksam bulusak burda
kocem calısıyoo nasılsasempatiksalakcinni

blue bence yapmasan daha ıyı

patron garusu olamayık lenn bız yoksa senınkı patron mu
yıkanmış ıspanak bzı bozar hacı
böcükkk bak bu sana, hııh, varmış işte ıspanaklı çorba, boşuna yanlış anlamamışım ben :roflol:

bozuk saat bıle gunde ıkı kez doğru gösterırmışsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
prıjuvacım harika görunuo cnmı çektirtin kısss=)=)

asil mavi : svndım herşeyin normle dönmesine=)=) peki o kadın hala ordamı

balım gulsunum zaten böle çvredeki isananlardan uzak durmk lazım senın iyliğini istemeyn insandan hayır çıkmaz rabbim güzle dostluklar nasip etisn hepiimize çok şükür benım böle dostlarım var

kevserra sen yenı katılmıştın die hatırlıorum aramıza sonra bi geldin bayadırda yoktun dıe htırlıyorum doğrumu hatrılıyorum cnm

mblue evet mlsf hala burda aslında milyon sefer çıkartacaklar onu ama çalıştığı oda kötü durumda tazminat veremez başkanı

Back
X