gece kuşu yorgun'dan selamlar, sevgiler:)))
mblue, öncelikle tebrikler! umarım çok güzel geçmiştir 6.ay kutlamanız. severim ben de böyle zamanları (bi kere geldik dünyaya, kutlanacak günleri kaçırmamaki çoğaltmak lazım) ancak hediye değildir kutlamaktan kastım, alırız genelde ufak olmak şartıyla bi şeyler, ama parayla alınmayan şeyler daha güzel oluyor kesinlikle. yarım pasta önerisine bayıldım, songül'dendi sanırım. artık 6. aylar çok geride kaldı evlenirsek anca yaparım ben de bunu :))) bir de 1. dönem karnesi de gerçekten hoşuma gitti:))) hera'nın fikriydi galiba o da.
ama kutlamalar bitince zeytinyağlı brüksel lahanası tarifimi isterim
zeytinyağlı her türlü yemeğe bayılırım da soğuk yenmesi şartıyla
yorgunn lennbende mactaydım olm
olsun ben de gittim de yendik bak
tek başına yetmiyon demek
ayrıca yorgun dost kazığı olmaz canım heradan mblueye bız liseden beri arkadasızz bu zaman kadr olmadı bundan sonrada olmaz inşallah....
yav nerde demiştim ben onui heee deneme tatlısı için
yorgunn hakketten he ne kzığı =)=) oyarım len hera senii kazık düşünüosan =)=) ayy hera nan gece birde dürümde çok güzel gitti demii cnm resimleyeydik keşkem o anı bidakine foto makınamızı alım yanımızada unutmayayım =)=)
:
ya off ben yanlış mı yazdım acaba :18: blue deneme tatlısıyla heraya kazık atıcaktı yaa
asil mavicim bu sfer cetvelimde ÖMRÜMSÜN yazarsa çok mutlu olurum cnm )=)
aşk böcüüü seni (kazenn smili vardı hani pis sırıtan o gitmiş, ama onu istiyom ben :2:)
güz, merhaba okuyunca ben de nurdan ve songül'e katıldım başta. ama daha sonra yazdıklarınla durum sadece sigara değil sanırım. ama şu ana kadar başka bir konuda yalanı olmadıysa, bu bir bağımlılık sorunu, rahatsızlık olarak düşünmeni öneririm. taibi ki el birliğiyle en yakın zamanda çözüm bulmanız şartıyla...
bizde de ben içiyorum. eskiden yılda 10 taneyi bulmazdı onunla başladığımda. ama kendisi beni çözdüğü için fazla üzerime gelmedi sadece koku taktiğini uyguladı ve bayan olduğum için belki de etkili oluyordu haliyle.
ama atlattığımız bir ayrılık sürecinde ben resmen içmeye başladım. ve ilkin çok daha fazlaydı devam etmeye başladığımızda. ama bu sefer koku yüzünden de çok tepki göstermedi. çünkü ben de onun gibi inatçıyım. üstüme gelse daha çok yakıyorum, bazen kendine hakim olamadığında. ama öyle ki içmek istersen dışarı oturalım dediğinde, 5 te 1 tamm oturalım diyorum, 4 defası içeride oturuyoruz içmiyorum. ama sizde durum farklı sanırım seni sinir eden şey. ve sen içtiğin ve bıraktığın kendine hakim olabildiğin bi konuda onun nasıl bunu yapamadığına da bozuluyor olabilirsin. ama bizde o hiç içmeyen bense neredeyse 15 yıldır bırakıp başlayan, en azından kırk yılda bir de olsa (güya bıraktığım dönemlerde)hep içen biriyim. o kendi bilmediği bir bağımlılık, zevk ne denirse hakkında fazla tartışmaya giremeyeceğini söylüyor, sen ise bizzat yaşayan birisin.
240 mı yuhhh
zengin gaarsıı böcükk
nan bu sabah eşime greyfurt sıktımmm
içmezmiş paşa öle yermiş yaa
hoşuna gitti sipariş verdi her sabah aynından istiyomuşş
olurr dedimmm..bu adam her sabah illa sipariş veriyo yaa
bide kalkmış gelmiş sıcak su ısıtırmısın diyooo içicekmişş yağlarını eritçekmiş :)
bal, senin koca hakkaten alem sanırım
yakında sms le sipariş gelirse şaşırma işteyken falan aklına bi şey gelir de
bu arada 240 mııı
borç yiğidin kamçısı derler, bizim böcükün sırtında sağlam yer kalmıcak bu gidişle
mblue benimde var tuzlu kurabiye tarifim ve her yiyenin tarif istediği =)
sanırım sonraki mesajlarda vermişsindir yarın o tarife kavuşmak üzere