Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar bi arada cocostar kurabiyemin tarifini veririm ve yapınca resmini eklerim
kociş istioo bu aralar
bal degışik bişiler istiorum demişsin yaa cocostar kurabiye çok güzell
biraz ugrastırıyoo ama değerr =)

adaaa
efsun iyi 5 hafta olmuş yada 6 mıydı ne doktor arıyoo
yeni bi arkadaş katılmıştı asilmavi diye
oda bugün hamiş olduğunu söyledii
patik görüşemdik sölemiş olabilir ama bugün fazla yoktuuu

ada o tariften bende çok tırsıyodum ilki hatta olumsuz olmuştu
ama sonra cesaretimi toplayıp yapım bikaç defa daha
tavsiye ederim cnmm

priju ver tatlım tarifi yaparukk möhiim değill

gece kuşu yorgun'dan selamlar, sevgiler:)))

mblue, öncelikle tebrikler! umarım çok güzel geçmiştir 6.ay kutlamanız. severim ben de böyle zamanları (bi kere geldik dünyaya, kutlanacak günleri kaçırmamaki çoğaltmak lazım) ancak hediye değildir kutlamaktan kastım, alırız genelde ufak olmak şartıyla bi şeyler, ama parayla alınmayan şeyler daha güzel oluyor kesinlikle. yarım pasta önerisine bayıldım, songül'dendi sanırım. artık 6. aylar çok geride kaldı evlenirsek anca yaparım ben de bunu :))) bir de 1. dönem karnesi de gerçekten hoşuma gitti:))) hera'nın fikriydi galiba o da.

ama kutlamalar bitince zeytinyağlı brüksel lahanası tarifimi isterim zeytinyağlı her türlü yemeğe bayılırım da soğuk yenmesi şartıyla

yorgunn lennbende mactaydım olm

olsun ben de gittim de yendik bak tek başına yetmiyon demek

ayrıca yorgun dost kazığı olmaz canım heradan mblueye bız liseden beri arkadasızz bu zaman kadr olmadı bundan sonrada olmaz inşallah....

yav nerde demiştim ben onui heee deneme tatlısı için

ya off ben yanlış mı yazdım acaba :18: blue deneme tatlısıyla heraya kazık atıcaktı yaa

asil mavicim bu sfer cetvelimde ÖMRÜMSÜN yazarsa çok mutlu olurum cnm )=)

aşk böcüüü seni (kazenn smili vardı hani pis sırıtan o gitmiş, ama onu istiyom ben :2:)

güz,
merhaba okuyunca ben de nurdan ve songül'e katıldım başta. ama daha sonra yazdıklarınla durum sadece sigara değil sanırım. ama şu ana kadar başka bir konuda yalanı olmadıysa, bu bir bağımlılık sorunu, rahatsızlık olarak düşünmeni öneririm. taibi ki el birliğiyle en yakın zamanda çözüm bulmanız şartıyla...

bizde de ben içiyorum. eskiden yılda 10 taneyi bulmazdı onunla başladığımda. ama kendisi beni çözdüğü için fazla üzerime gelmedi sadece koku taktiğini uyguladı ve bayan olduğum için belki de etkili oluyordu haliyle.

ama atlattığımız bir ayrılık sürecinde ben resmen içmeye başladım. ve ilkin çok daha fazlaydı devam etmeye başladığımızda. ama bu sefer koku yüzünden de çok tepki göstermedi. çünkü ben de onun gibi inatçıyım. üstüme gelse daha çok yakıyorum, bazen kendine hakim olamadığında. ama öyle ki içmek istersen dışarı oturalım dediğinde, 5 te 1 tamm oturalım diyorum, 4 defası içeride oturuyoruz içmiyorum. ama sizde durum farklı sanırım seni sinir eden şey. ve sen içtiğin ve bıraktığın kendine hakim olabildiğin bi konuda onun nasıl bunu yapamadığına da bozuluyor olabilirsin. ama bizde o hiç içmeyen bense neredeyse 15 yıldır bırakıp başlayan, en azından kırk yılda bir de olsa (güya bıraktığım dönemlerde)hep içen biriyim. o kendi bilmediği bir bağımlılık, zevk ne denirse hakkında fazla tartışmaya giremeyeceğini söylüyor, sen ise bizzat yaşayan birisin.

bal, senin koca hakkaten alem sanırım yakında sms le sipariş gelirse şaşırma işteyken falan aklına bi şey gelir de

bu arada 240 mııı borç yiğidin kamçısı derler, bizim böcükün sırtında sağlam yer kalmıcak bu gidişle

mblue benimde var tuzlu kurabiye tarifim ve her yiyenin tarif istediği =)

sanırım sonraki mesajlarda vermişsindir yarın o tarife kavuşmak üzere

kanıcma açılışı ben yaptım hihih=)=)

yorguncum 6. ayımız bugun cnm =)=) ya tatlının tarıfıde atmasyon değildiki netten almıştım kuzum=)=) ama tutu yanı guzeldi cidden 2gunde hopp bitti=)=) afiyetnen yedık valla geleydın bi dilimde sana ikram ederdık=)=) evet bende pasta ve yemk üsütne karne vericem bide dizi tamamdır=)=)

bu arada ben bruksel lahanasını soğanı kavurdum havuçları attım kavrdum sonra ıyce sırkeli suyla YIKADIĞIM bruksellerıde kavrulan soğan ve havucun içine attım onlarıda birzcık çevirdim 3tane kesme şeker attım içine çok azıcıkda dibine su koydum azda tuz bu şekilde yaptım cnm biz sevdik=)

Gününüz aydın olsun ballı çörekler...
Bugün gönlümüzdeki herşeyi versin Rabbim hepimize.
harika,keyifli,bol kahkahalı birgün diliyorum ...

Brck, brcncvk86, gulsunn+, heraaaa+, PembeKelebek+, Songul, uğur böcüğü+
gunaydın minik kuşlarrr

yorgun lenn aksama gel hemı kk yaa cnm sıkılıo evde
dün uğradım kımse yoktu

tek başıma herseye yeterımlenn ne dedım sana ben gıdersem yenerler dıe
unuttun mu

240 tl cok mu pahalı lenn kocemde dıo nıe almadın uğrayıp alsaydın
yok dedım borc bıtenee kadar bısı yok
ama bız hergun meyve suyu alıok fıyatı 1800 aya bölersen katı meyve sıkcağı ucuz gelıo bana:)

böcük içine meyveleride koy :) 1 bardak meyvesuyu için kimbilir kaç portakal sıkılıyo mesela 4-5 tane sıkılır.portakalın kilosu kaç pero

Son düzenleme:
bugun cok streslı bıgun benı beklıo
dün aksam saat 5te patron dr a gıttı
gece gerı gelmış bellı faturaları duzenlemış
aksam ortakla kaldım saat 6 bucuktu hala bana su faturada yazılcak dıodu
sınırlendım dedım kusra bakmayın ben cıkıyorum
bugun patronla konuşcem kızlar
dayanamıyorum bu adamın yaptıklarına aksama kadar dıom x bey bu iş bıttı faturasını keısm
yok dıo ne acelen var
aksam 6da fatura kestırıyo
konuscemm bende 5te cıkcamı dıycem

onuda düşündum cnm ama bu son damlasına kadar sıkıo sanırım 2 portakaldan cıkar
ee bız zaten meyve sebze alıok bazen curuyo bazen komsuma verıom 1 kılo alsam cok yarım alsam az gelıo
bölece atmak zorundada kalmam hem %100 sağlıklı olckk
alcam karar verdımde belkı ocakta falan hemen almam suanlık var kuccuk portakal neyımsıkıom

bosh ta da çok pahalıydı.adam bulaşık makinasıyla kurutmayı alırken hediye veririm demişti yılbaşına doğru bende taksit yatırmaya gittim geçende.dedim ben meyve sıkıcağı istiyorum güldü falan.hediyemi bekliyorum dedim bakalım ne verecek.ajanda takvim falan verirse kafasına geçiririm

ben arcelık alırken baya ındırımlı aldım pazar gunu görumcem fırın alcektık uğradık
benım camasr mak.1900 tl olmuş ben 1200 almıstım yanı her urunde baya ındırım aldım bıde set ustu ocağı cok uyuguna aldım
düğündede caycı yollamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…