benim yine bayağı koşturmacalıydı dünüm hemen gittim kızımı aldım eve çıktık ocağa yemeğimi koydum çorba koydum bitarafada uzun zamandır kabaklı börek yapmak istiyosum bi yandanda onu hazırlamaya başladım ama eşim kabaklı yemezdii böreği onada patates haşladım sonra yemekler pişti kızıma çorba yaptım dbide uzun zamandır tatlı yapmıyosum bide tavuk göğsü yaptım sonra 2 makine çamaşır yıkadım onları astım tabi bu arada kızım hep peşimde anne bende yapıcam yemek bende asıcam çamaşır diye kuşum ya herşeye meraklı babsı kızımla bayağı oynadı bende halıları kaldırdım yıkamaya vericem yarın evi sildim süpüdüm kızımı doyurdum uyuttum bi baktım saat 11 olmuş tabi bende sızmış kalmışım koltukta
gülsüncüm mideni üşütmüşsündür belkide geçmiş olsun sen yoktur diyosan yoktur bişey canım
sonngul ablanın verdiği tarfitenmi
ve nie çöpte
=)
eşin çok istiyo ne güzel gülsüncüm inşallah istediğin zamanda miniğiniz sizinle olur
bendeki koşuşturma hiç bitmez alıştım bu düzenede çok şükür allaha kızım eşim ailem sağlıklı varsın gençken koşturalım biraz
yok canım bende şimdi istemiyorum...yaz başında kısmetse:))gulsuncum benım eşimde dio bebişmi var acaba die bende yok ne bebişi diom üşütütk biz kesın tatlım yoksa ne bebişi ben sitemiomda sen isitomuydun bebiş =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?