Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benim yine bayağı koşturmacalıydı dünüm hemen gittim kızımı aldım eve çıktık ocağa yemeğimi koydum çorba koydum bitarafada uzun zamandır kabaklı börek yapmak istiyosum bi yandanda onu hazırlamaya başladım ama eşim kabaklı yemezdii böreği onada patates haşladım sonra yemekler pişti kızıma çorba yaptım dbide uzun zamandır tatlı yapmıyosum bide tavuk göğsü yaptım sonra 2 makine çamaşır yıkadım onları astım tabi bu arada kızım hep peşimde anne bende yapıcam yemek bende asıcam çamaşır diye kuşum ya herşeye meraklı babsı kızımla bayağı oynadı bende halıları kaldırdım yıkamaya vericem yarın evi sildim süpüdüm kızımı doyurdum uyuttum bi baktım saat 11 olmuş tabi bende sızmış kalmışım koltukta

Son düzenleme:
yaa bende de o mide bulantısı var kaç gündür... dünde regl olmam lazımdı ... koçiş olmadığımı öğrenince mide bulantımı da bildiğinden hemen test alayım dedi.... offff dedim... offfffffffffffffffffff...
yok öyle bir durum... biliyorum.....

gülsüncüm mideni üşütmüşsündür belkide geçmiş olsun sen yoktur diyosan yoktur bişey canım

ahh canım yaa... sürekli koşturmaa..... ne kadar zordur yaa.....

verseydinya miniğe çamaşırları:)))

gülsüncüm mideni üşütmüşsündür belkide geçmiş olsun sen yoktur diyosan yoktur bişey canım

canım zaten pazardan beri hastayım.. feci üşütmüşüm.. sesim hala düzelmedi... mide bulantımda bundan... ama eşim bebek istediği için herşeyi ona yoruyor haliylee:))))

Günaydın herkese
dün kocişim gitmedi beni bırakıpta
geldi aldı beni iğne olmaya gittik oradan da eve
yemek hazırladım dünden biraz kabak dolması vardı onu ısıttım oturduk yedik
sonra mutfağı topla bulaşıkları hallet derken yorulmuşum hemen gittim uzandım salonda
uzandığım yerde uyumuşum

eşin çok istiyo ne güzel gülsüncüm inşallah istediğin zamanda miniğiniz sizinle olur

bendeki koşuşturma hiç bitmez alıştım bu düzenede çok şükür allaha kızım eşim ailem sağlıklı varsın gençken koşturalım biraz

brck ne tatlısı yaptın kızz

gulsuncum benım eşimde dio bebişmi var acaba die bende yok ne bebişi diom üşütütk biz kesın tatlım yoksa ne bebişi ben sitemiomda sen isitomuydun bebiş =)

pasaklım çok svndım ama cnm çok aykta klama ben bile çok aykta kalınca belim ağrıo dun hiç yorulmadım yemk hazırıdya yatıp udum eve gidince koiş gelince haızlrdım yyedık attım makıneye bulşıklarıda uyumak çok iyi gleiomuşya eve gider gitmez hemen işe saldırmamak lazımmış=))

inş. canım....

allah yardımcın olsun... haklısın canım... şimdi koşturalımda sağlıklıyken::))

gulsuncum benım eşimde dio bebişmi var acaba die bende yok ne bebişi diom üşütütk biz kesın tatlım yoksa ne bebişi ben sitemiomda sen isitomuydun bebiş =)
yok canım bende şimdi istemiyorum...yaz başında kısmetse:))

günaydın kızlar

pasaklı bak eşin ne guzel senı dusunuyo vall adamın gunahını felan aldık sanırım
ikra ne cok yorulmususn ole . okadar yorma kendını bence . ben hafta ıcı ev ısı pek yapmam. ancak son aksam yaparım tatılden

mbule ve gulsun hadı hayırlısı var sızde bısıler sızde bırrlıkte acıkalrınız bebeıs haberlerını artıkın

brc kazan dıbıne noldu

brck sadece karamelize olunca demişti songul abla ama şeyde yapabilirisn bidakine şekerı tepsiye döküp üsütne kremasını dökp ocakta çevire çevire kremasıylada yakabilirisn o daha koly olur senın için kenarından kaldırır bakrsın olmuşmu die
=()=) nese keşkem kremasını atmayaydın ks usutnu yerdınız=)=)

vazgeçmişler çünkü eşim annesine demiş ki pasaklıyı iğneye götürüp öyle gelebilrim size gelmem 8i bulur
anneside demiş çok geç olur o saatten sonra cenaze evine gidilmez demiş vazgeçmişler haftasonu gideceklermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…