Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

beterin beteri vardır derler ya asininki en beteri sanırım allah yardımcın olsun canım ya

gülsün ödümü kopardın cnm ya akşam o yöntemi denedim (

patik kazağını cicilerini güle güle kullan bende siyah olanı çok beğendim ya alsammı ki??

asilmavi nutkum tutuldu
Allah akıl fikir versin eşine ve ailesine
sen ordan eşini alıp uzaklaşmadıkça
işin zor bence
eşin nerdeyse tapçak ailesine...

yok canım ben evliyim..6 ay olmuş bak şimdi hesapladımda yarı yıla gelmişim yahu hiç anlamadım...
Allaha şükür sorunumuz yok canım benim evliliğimde,
evlenirken çok titiz davrandım ..
daha önce başkasıyla nişanlıydım anlaşamadım hemen yolladım,olur yoluna girer demedim..
kimse dememeli bence...

aslında bekarların bu topiği okuması lazım ders almalı bizlerden..

Son düzenleme:
ay espri yapacamda günahada girecem tepki vermeyin
asil mavi kayınvalideni Allah ölmüşlerine kavuştursun canım

Son düzenleme:
balkız bikaç bişi beğendiysen..2. üründe kargo ücreti yok limangoda..
5 epostada girersen kargo ücreti hiç olmuyor..ben eşimle bnm diğer emallerimizi yazdım davet ettim hihihihi :)

balkız bikaç bişi beğendiysen..2. üründe kargo ücreti yok limangoda..
5 epostada girersen kargo ücreti hiç olmuyor..ben eşimle bnm diğer emallerimizi yazdım davet ettim hihihihi :)

biliyom cnm beğendimde bütçeyi delmek istemiyorum
malum bayram ya önümüz masraf yapmak istemiyorum offfffff

aesım okonularda sagolsu ustume gelmez. aılesıne kırgınım hıc gıdelım demıyo gıtsekte hemen kalıyo artık. ama 100/100 haklı lıgım var. helekı aılesı bana ters bısı soleyemez kızar zatı. o kızmasada ben evden bılekovabılırım. benım evıme gelcen yemegımı yıcen bıde hakaret ecen cok zor .

bızım tek derımız yalannnnnnnn. emel sayının bı sarkıs var yalancı yarım dıye kendıme armagan edıyom onu

bugün iştahım pek bir açık yaa..hep yiyesim var :))

hee birde krem rengi elbise aldım mangodan yazmamışm..

onda göbüşüm çıktı yaw (

napsam offf..bayrama kadar erimesi lazım onun ((

zayıfım ,göbeğim var nasıl bişise..regl tarihim yaklaşıyo diemiki acap off :97:

ya midem bulanıyo geciktim yamışsın ya..

kız düzgün okusana yazdıklarımı.... grip olduğum günden beri midem bulanıyor... griple alakalı dedim.:))) ayrıcana 1 gün gercikmeyle birşey olmaz... bugün yarın olurum ben.. korkma sen:))))

ayrıcana sen nasıl ikna ettin de oldu????

aaa ifadeyi pek bi beğenmiştim ama şimdi 97 yazıyo :)))

rejim mi yapsam kızlar mekik çekemiyom fıtıktan dolayı..

aldığımz cihaz 2 haftada etki etmez

sıcak su mu içiliyordu,bilgisi olan ??

bal hoşgeldin
ağzına sağlık brck
kızlar mlsf çok ağır bi sınavdan geçiyorum ...(geçemiyorum)
şuanda da sağlıklı düşünemediğimin de farkındayım zaten
çok yoruldum çok yıprandım çok hırpalandım
yuvayı dişi kuş yapar mış tüm benliğimle sarıldım yuvama ama
nafile çabalarım .. elif şafak'ın aşk kitabındaki altın değerindeki 40 kuraldan
1 tanesini yazıp 1 saatlik molama çıkıyorum

Otuzsekizinci Kural:
"Yaşadığım hayatı değiştirmeye, kendimi dönüştürmeye hazırmıyım?" diye sormak için hiç bir zaman geç değil.
Kaç yaşında olursak olalım, başımızdan ne geçmiş olursa olsun, tamamen yenilenmek mümkün.
Tek bir gün bile öncekinin tıpatıp tekrarıysa, yazık.
Her an her nefeste yenilenmeli.
Yepyeni bir yaşama doğmak için ölmeden önce ölmeli.
ALINTIDIR

Son düzenleme:
patikim aldıllarını güle güle giy bakimmmmmmm çok beğendim yakasındaki kelebenkk demii çok severim kelebenkkklii şeysilerii

asilmavi sana gelince bende yaklşaık 2,5 yıl kayınvalidemle oturdum şimdi bi kaç tuhaf hareketi çıkıyo daral geliyo bana harbi benimkiler zemzem suyuyla yıkanmışşş

eve girerdim terliklerimi ayağıma getirir montumu üstümden alır resmen tadı gibiydi kadınnn ütü falan hayatta bilmezdim yani düşün
rabbim sabır versin sana ama iş eşinde bitiyooo

geçen şölemi olay oldu kayınvalidem köyden mantar yollamış ypğurt kovasıyla bende kova pis diye mantarları aldım kovayı çöpe attım p.tesi akşamı sordu kovayı attım dedim kayınvalidem nasıl kızdı atılırmıda neden attında dedim anne pisdi eşim hemen dediki altıüstü bi kova alırız normul ki ne bağırıyosun ki kıza dedi bi kova kadar kıymeti yok mu dedi ondan sonra kayınvalidem haliyle sustu eşim bişey demese düşün yani söylenmeye devam edicekk

bence eşinle otur düzgünce konuş evliliğimiz bu şekilde giderse biter de senin kaybetme korkusunu ver ona

:)) bebişse sevinirim walla aslında ama ...

ya dedimki böle böle
bebiş istiyon beni kandırıyosun dedi
vallahi doğru dedim
ben pek yemin etmem ve edincede inanır
bidaha sormadı bile ama...
aman tutarsa tutsun be 9 tane çocukmu var sanki
ayyy gülsün sen heyecanlandırdın beni
ya bebişse cnm???

bende 37. kuraldayımmm

patik nan alma 19 tl verip ben okıyım yollıyım sana sende bana bi kitap yolla (mintilik hat safhada smile)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…