Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Songül ablacım geçmiş olsun çokkk
aman beee bi kazandibi yapmayı becerememişsiniz heee :90:

ay bu çok şeker süpriiiis diyo

evet Brckim karamel gibi olacak,kapkara olursa yenmez ki,
kremayı döküncede eriyecek,ohhh olsada yesek...
şimdide yemeğe çıkıyorum,sizlerede afiyet olsun...

yok yok canım..aklından bile geçirme.... ben almıyım.... daha zamanı var:)))

songülcüm.. geçmiş olsun canım....

ula beceriksiz garular.... ben yapıyımda yarın akşam görün... resmini bilem ekliycem valla şurayaa:)) c.esi geldiğinizde görürsünüz....

ozaman gene denicem songül ablamben beceririm şükür beceremiyeceğim şey nadirdir (hava atan kendini bişi sanan smile) :89: :92:
ben sadece şeker kararacak die aklımda kaldı evdede net olmadığı için giremedim

gülsün bende çekeydim şeklide güzeldi.belki seninkide acı olcak
ne bilicez tatmadıkça

ayy gülsün sen benim eşimle aynı kafada
ben senin eşinle aynı kafada
eee elbet dediğimiz olacak heeççç sevinme :))

yap tatlım bende haftasonu yaparım heralde tepsi almayı unutmuşum annemdenn

bence ugrasmayın

boluluhasan usta yada özsute gıdın mısk gıbım yıyın. bırde 101 markertlerde oluyo onlarda guzel

eee napıonus gene çeneniz düşmüş garularrrr hiç işiniz yokmu nan siizn az çalışın olmuo böleee:86:

bedne ıspanklı pasta etçem tarıfınız varmı nan ama güzle olsun hee yiyen mest olsun oderece olsun yane:86:

guz hayırıdr kıss bebişmi var sended e bana demişin tstt falan diede yok gülüm bis şapka kullanıos olmas bişiy=)=) hemde daha reglma var 15gun kadar :88:

bende kazandibi yaparken tepsiyi hafif yağlarım üzerine pudra şekeri serperim muhallebisini üstüne döktükten sonra iyice yakarım boylede çok güzel olur kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…