Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yabancı ülkelerde bu kadar reyting alan kişiler daha çok kazanıyorlar boşverin..
herkes onların işini yapamaz,yapıyo kazanıyo

bencedee NURDANN yuh yaa bukadarda olmaz asgari ücret gülüncek rakamda milletin kazancına bak gözümüz yokda herşeyleri abartııı
ee kızım oranı buranı açarsan kamera karşısında sende kazanırsın.. bunlar buraya binbirtürlü işlerle geliolar sonrada tabi paraya para demiolar...

yabancı ülkelerde bu kadar reyting alan kişiler daha çok kazanıyorlar boşverin..
herkes onların işini yapamaz,yapıyo kazanıyo
nan gözümüz yok zaten :)))
ondan da fazla kazansınlar isterse benden çıkmıo ya
sadece millet içindeki uçurumlar dikkatimi çekti benim.
kimi 500 tl ile köpek gibi çalışırken kimi de iki rol keser paraya para demez..
bu dünyada şanslı olacaksın:))

evet nurdancım herşey sanş işi değil mi..onların ki de şans biraz..

şanslıyım ki elim ayağım düzgün,sağlığım yerinde dünyaya gelmişim..bu yöndende şanssız olanlar var ..

ne bee hep büleyim ben..çok şükür valla halime..bidaa dünyaya gelsem yine patik olarak geliyim isterim :118:
patik şimdi yicen sopayı
kızım bende memnunum halimden çok şükür sağlıklıyım çalışıyorum mutluyum da ben açlık sınırında çoluk çocuk bakanlardan bahsediyorum zaten.adaletsiz dünyadan yani anlatabiliomuyum.herkez senin benim yaşadığın standartlarda da yaşamıo ne insanlar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…