Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

oy kıyamam cnm yine alırım ben pasta ozaman yerik hihi:)
kaza kurşunumu oldu bebiş

tamam unutma pasta sözünü ama
aslında tam olarak kaza kurşunu sayılmaz, bi kereden bişey olmaz bozma istifini diye bi doğaçlama sonucu oldu

men geldım yanı ınş

anamm kız şimdi seni sorduydum.. iyi insanmıydı lafın üstüne gelen başka bişimiydi kızzz

ciesra hoşgeldin aramıza
bu ne hız şaştım walla...
hayırlı olsun bebişin
sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbimmm
burdada bizler yeni evli sayılırız
sırayla bebiş haberleri alıyoz son günlerde :))

iyi şeker haberler sende...
bebiş varmı?? :))

afiyet olsun:84:

bende iyiyim cnm bilmiyomm hacıı haftaya bayramda regl olmam gerekiyo,bakalım hayırlısı olsun:))

ooo maşallah hızlısın :)) hayırlı olsun bebişin

ay sormayın valla bende ilk duyduğumda ne düşüneceğimi şaşırdım ama alıştım artık kuzumun varlığına..
Aminn bal teyzesi inşallah sağlıkla alırız kucağımıza..
Allah isteyen herkese versin kimselere aratmasın inşallah..

bende iyiyim cnm bilmiyomm hacıı haftaya bayramda regl olmam gerekiyo,bakalım hayırlısı olsun:))

ooo maşallah hızlısın :)) hayırlı olsun bebişin

teşekkür ederim.. :) benimda ramazan bayramında regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım tabi..
hayırlısı olsun inşallah

kızlar ben urfa sıra gecelerini kazancı bedihin bazı şarkılarını çok seviyorum böylede bi müzik zevkim var içimde :)
sabah beri taktım bi şarkıya
hoşuma giden her türü dinlerim arabesk pop caz alaturka

inşallah :13: amin smile da yok

brck bıde benım patrona ı dersınız bee
bayram ıkramıyesı 110 tl vercekmışş gördum lısteyı
pehhh
ınsan 200 tl eder

karadenizli olmama rağmen her yöre müziğini dinnerim özellikle türküleri falan çok demodeyim nan ben hihi

bende dinlerim hoşuma giden her türlü müziği..
kazancı bedihi yi hiç bilmiyorum..

ciesraa kıza mı benziomuşş,ay ne güzell
hayırlısı cnmm
sağlıkla kucagına al inş..

evet teyzesi kıza benziyo, umarım değiştirmez, yani değiştirsede sağlıklı olsun önemli olan o tabi ama, benim hala içim rahat değil.. emin değildiya dr.:94:

patik sende taktın benimmmm altınlara heee ben senn 2500 liralık makinana bişey diyom mu bee

-
sadece ve sadece bu kadarcıkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…