Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ADA cım sizdede bizim gibi bişi kalmamış
bizde bide patlıcanla kabak var ama yarın yaparım yemek
bugün yine geçiştircesss
böle geçiştirincede eşim diyoki
menü biraz hafif kalmış :)))

selamlar
anlatabiliyorum şükürler olsun ki
öncelikle
sevgili sevgilim bir mekanı kapattırmış mumlarışıklar vs herşey hazır 3-4 bin tl para gitmiş bilenler bilir ankarada şahhane diye bir mekan kemanistler vs
o zamanlar 1,5 aydır tanışıyoruz o gün sabahtan akşama sen bunlarla uğraş berbere filan git süslen bende iş yerindeyim arıyorum arıyorum meşgule atıyor açmıyor açıor sonra konuşalımvs sabrım taştı akşam açtı gelip seni alıyorum yemeğe gidiyoruz diye ben gelmiyorum dedim ben senin istediğinde göreceğin istemediğindedef edeceğin biri değilim dedim kapattım
açmadım bir daha da teli eve geçtim uyudum misler gibi :))))
sonra ertesi gün barıştık filan hiçbirşeydemedi bana.birhaft kadar sonra birgün telefon açtı öğlen arasıydı. ben artık bu ilişkiyi kaldıramıyorum dedi bitti dedi yalnızlığa alışkınım ben her akşam seni görmek zor geliyor. çıkmak gezmek yalnız evime gittiğim günleri özledim filan dedi. akşam sana uğrayacağım bende bir emnaetin var verip döneceğim dedi. sakın ısrar etme küçülme fila dedi. öyle kötü oldum ki tüm öğleden sonra ruh gibiyim ağlıyorum sürekli. patron bile sen eve git dedi çok solgunsun dedi.
geldi bizimki akşama ama gayet mağrur. soğuk işte bitti filan dedi emanetini verip çıkacağım dedi. neden diyorum neden ben seni çok seviyorum filan diyorum yok. ağlamaya başladım. o anda kalktı emanetini al ben çıkacağım dedi. elini cebine attı bir kutu. diz çöktü benimle evlenir misin dedi.
döver misin öper misin?
sonrada anlattı gönlümden geçen bu değildi süprizim vardı olmadı diye.
tabii vur bu saksi kafayı hangi taşa istersen.

love.... valla adam iyi sabretmiş... o kadar para ver... birde planlar suya düşmüş... valla çok düşünceliymiş kız adam...

hala menü fikrim yook..bu akşamda bnmki düşünsün ne yapsak die ,aaa hep ben düşünüyomm kaydirigubbakcemile3

love yazık etmişin mekanaa :)))

love çok güzel cnm ama sanada mekanada yazık olmuş ağla ağla..bende hemen bunalım moduna girerdim
hatta akşama bile görmek istemezdim öle dese....

3-4 bin mi????
hımmmm,benim hücre mi cimri şimdi yahu :)))

o zamanlar canımın içi büyük firmalar için projeler çiziyordu, ayrıca yazılım filan ayzıyordu ayda 10 bine yakın kazanıyordu ama il dışına çok gitmesi egrekiyordu. gitmeni istemiyorum parayada gerek yok dedim, bıraktı herşeyi şimdi bir kuru maaşımız var
o zamanlar her akşam yemeğinde 90-100 verirdik. oradan tatlıcıya oradan kahveye vs. akşamımız 200ü bulurdu. birde velilik hazırlıklarıda yok başta. serbesttik her hafta sonu il dışına çıkıyorduk.
geçti adacığım o günler. şimdi 500 tl ye davetiye bastıracağız. 450 ye basan var mı diye 40 mağaza gezioruz :))))

nasıl bir şeydir bu bilirsin sende
beklersin ama olmaz
evlenirsin ama sanki bişi eksik kalır
hala hayalimdedir yani keşkelerimdedir
keşke bi evlenme teklifi etseydi de içimde ukte kalmasaydı :gitme:

ayy bilmemmi pasaklım yaaaa..
ben evlenme teklifindende geçtim artık nerdeyse 2 senelik evli olucaz..
ya ağzımla istiorum artık nolur biraz romantik ol deyüüüü ...
ama yok olmiii olmi olmiiii

diğer topiğe dün girmiş yazmış
--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar nasılsınız? Yarın akşam kınam var çok stresliyim bana dua edin. Kendinize iyi bakının.

bugün kınası var yani...yarın da düğünü...
dilerim çok ama çok mutlu olur
eregli.....
hepimiz gibi sen de aldığın karardan attığın adımdan bir ömür boyu pişman olmayasın inşallah
Rabbim hep mutlu kılsın seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…