selamlar
anlatabiliyorum şükürler olsun ki
öncelikle
sevgili sevgilim bir mekanı kapattırmış mumlarışıklar vs herşey hazır 3-4 bin tl para gitmiş bilenler bilir ankarada şahhane diye bir mekan kemanistler vs
o zamanlar 1,5 aydır tanışıyoruz o gün sabahtan akşama sen bunlarla uğraş berbere filan git süslen bende iş yerindeyim arıyorum arıyorum meşgule atıyor açmıyor açıor sonra konuşalımvs sabrım taştı akşam açtı gelip seni alıyorum yemeğe gidiyoruz diye ben gelmiyorum dedim ben senin istediğinde göreceğin istemediğindedef edeceğin biri değilim dedim kapattım
açmadım bir daha da teli eve geçtim uyudum misler gibi :))))
sonra ertesi gün barıştık filan hiçbirşeydemedi bana.birhaft kadar sonra birgün telefon açtı öğlen arasıydı. ben artık bu ilişkiyi kaldıramıyorum dedi bitti dedi yalnızlığa alışkınım ben her akşam seni görmek zor geliyor. çıkmak gezmek yalnız evime gittiğim günleri özledim filan dedi. akşam sana uğrayacağım bende bir emnaetin var verip döneceğim dedi. sakın ısrar etme küçülme fila dedi. öyle kötü oldum ki tüm öğleden sonra ruh gibiyim ağlıyorum sürekli. patron bile sen eve git dedi çok solgunsun dedi.
geldi bizimki akşama ama gayet mağrur. soğuk işte bitti filan dedi emanetini verip çıkacağım dedi. neden diyorum neden ben seni çok seviyorum filan diyorum yok. ağlamaya başladım. o anda kalktı emanetini al ben çıkacağım dedi. elini cebine attı bir kutu. diz çöktü benimle evlenir misin dedi.
döver misin öper misin?
sonrada anlattı gönlümden geçen bu değildi süprizim vardı olmadı diye.
tabii vur bu saksi kafayı hangi taşa istersen.