patikçim, hani kuşların yediklerini öğüttüğü bölüm olur ya orası, hani kum-küçük taş yer ördekler falan da. ben yendiğini bilmiyordum burada geçenlerde okuyunca heves ettim işte, soğanı yağla kavur taşlıkları ekle 5 dakka daha kavur üzerini geçecek kadar su ekle, 30 dakka çekene kadar pişir diye bi tarfi buldum ama baharatszı et yemem ben peki bakıcam daha ilginç bi şey bulursam yazarım.
aşkolsun ya o sebeple yazmadım sana cnm sakın yanlış anlama ya
senin ne suçun var Allah aşkına...öle düşünme sakın bidaha...
şikayet com a yazdım 2 sefer sanırım
tesadüf burda çalışanlardan biri kulak misafir oldu yarın ben arıyım dedi
eşimin haberi yok ona söylememiştim gelince süpriz etçektim :))
yarın o beye aratçam olmadı tüketici haklarını ararım
rakam çok yüksek değil iyikii cnm
ben estikçe sinirlendikçe gaza gelip arıyom..
olsun kızz bal 25 lira 25 liradır
yaa ne bilim canım.. üzüldüm işte... neyse..
aslında o kişi direk yarın tüketici derneğinden arıyoruz.. şikayet var hakkınızda... yasal işlem başlatıcaz falan desin... yerler belki:))
cıesra ben asla darılmam annem uzme sen kendını
bu yorgun bana neler eneler dıyoda ona bılem darılmıyom yanı
kelebenk bılezıklerının gösterısını mı yaptın len
yorgun ne billiim yaa
hayvanın etini yiyoz zaten orasıyla burasıyla ne alıp veremediğimizz varr
hiç sevmem sakatat cinsinii
kayınpederim zorla yedirdiydii gecen bayramm işkembe
içim dışıma cıktıydı o günn
çııcam birazdan canım:))gülsün hadi çıkmıyonmu kızz akşam 16 u ile 21 u arka arkaya geçti 21 u boştu mesaj atcaktım saa kontorüm yoktu ama zati sen o saate binmişsindir belkim diye aklıma geldi 5 kalamı 10 kalamı neydi 6 ya
evt benimde aklıma öle geldi cnm..
yarın ola hayrola bakalım...
ciesra üst kattaki komşuların ev vergisini ödemişiz yanlışlıklada...
adam hala vermedi 4 ay oluyor
kuru kuru bayılma isolde, tarif ver, sevap kazan.
hani şu kopan öd mü?:)) şaka maka ben bilmiyorum da anneme sordum, temzilenmeden önce içinde ödü oluyo galba, öyle duymuştum dedi
taşlık bende sevmem ciğeri ii oluyo bayram gelsde et kavurma yesek bayramdakinin tadı başka oluyo yanınada pilav ohh ohh:))
taşlık sanırım hayvanın sindirim organı boşaltım biriktiği organı
geldim böcükkkk napannn?
bal, annem en son çocukken yemiş zaten, ilk defa yicem neyle gider bilem de mi yav, alla alla hııh:)))
11.kuşlarda bulunan öğütme organıdır. vücutta sadece 1 tane vardır ve normal ete göre serttir. 1-1.5 bardak suyla beraber teflon tavada pişirildiğinde doyumsuz bir lezzet elde edersiniz. pişmeye yakın soya sosuyla çevrilerek de tat üst boyutlara taşınabilir fakat ketçap, mayonez, hardal gibi katkı maddeleri kesinlikle uzak tutulmalıdır zira tadı bozmaktan öteye gidemezler. çok az biber salçası kullanılması da hoştur, tarafımdan denenip onaylanmıştır. bir diğer dikkat edilmesi gereken husus da batı mutfağına özenip taşlığa karamel, bal vs. konulmaması gerektiğidir*.
ekişi sözlükten aldım yukardaki yorumu, tarfi de bulcam artık ordan annaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?