blue dur kız özledımyazcaktım patronn geldı
gelemıon artık
amann az kaytar bee cok calısıpta kımyaranmış sen yarancan
zam ıste bence
nere yazdın cıesra
bak gene kaldım 6 yaa
şöfor yanlış parcaları almışş
onu beklıomm ay şansıma tüpürem
sızde kıymet bılın az yazmam haa
benden baska yazan yok delı mıyım len ben
yarın ne guzel son gundu off off
hıc gelesımde yokk byyy
hoş geldinb mblueeeem nerelere gittin yaa bıraktın beni bu böcüüün eline:)))
Boz ayı, yaşayan en büyük etçillerden biridir. Baştan kuyruk sokumuna kadar uzunlukları 1 ile 2,8 m arasında değişiklik gösterir. Kuyrukları 6,5 - 21 cm civarındadır. Omuz hizasında yükseklikleri 0,9 - 1,5 m arasındadır. Arka ayakları üzerinde oturduklarında boyları 2,43 m olabilir. Ağırlıkları 80 - 600 kg arasında değişim gösterebilir.
sigara smili - ayıları sokakta oynatılan ya da winnie the pooh çizgi filmindeki haliyle kafasına kazıyan şu arkadaşlarıma akıl fikir ver yarabbim, 2 ayakları üzerinde de durabiliyor olmaları 4 ayakları olması gerçeğini değiştirmediğini...:90:
ne bilelim yorgun yawss..
boşuna mı eğitimci oldun sen..
arada eğit bizi bence..:82:
valla ben öndekileri el sanıyodum :81:
böcük de hemen sazan atladı ama bak gaz verme gücün de iyiymiş ciesram, boşver burada hepimizi bi şeyler öğreniyoruz, ileride senin bebişe hazırlık olur anneeeee ....? diye soruları başladığında
bluemm sen halledersin, başarırsın hamarat insansınnn, haydi kolay gele iyi akşamlar hanımlar!
ciesracım onlar çok amaçlı cnm hem el hem ayak=)=)
=)=) evet ciesra cnm bend eçıkım eşim gelir birzdan masamı toplayaym hadi iyi akşmlarr yarın görşmk üzeree
ben kaçamıyom daha malesef..
pasta çekti canım da..
soktun bidaha bidaha aklım git şimdi böcük..
haydin eyi akşamlaaa..
öndekı ellerı deıl mıhoş geldinb mblueeeem nerelere gittin yaa bıraktın beni bu böcüüün eline:)))
Boz ayı, yaşayan en büyük etçillerden biridir. Baştan kuyruk sokumuna kadar uzunlukları 1 ile 2,8 m arasında değişiklik gösterir. Kuyrukları 6,5 - 21 cm civarındadır. Omuz hizasında yükseklikleri 0,9 - 1,5 m arasındadır. Arka ayakları üzerinde oturduklarında boyları 2,43 m olabilir. Ağırlıkları 80 - 600 kg arasında değişim gösterebilir.
sigara smili - ayıları sokakta oynatılan ya da winnie the pooh çizgi filmindeki haliyle kafasına kazıyan şu arkadaşlarıma akıl fikir ver yarabbim, 2 ayakları üzerinde de durabiliyor olmaları 4 ayakları olması gerçeğini değiştirmediğini...:90:
işin zorlaşmış cnm ama bence ne kadar cok calısır ve onları yetiştrmeye uğraşırsan bakarlar sen işi yürütüyon tmm derlera pardon böcüşümm ya mecburen iş çok arttı takip edemıorum ucunu brıkınca karıştırıom zaten kkya girince işlerden tamamıyla kopuorum
ayy bu şoförde çok oldu b eböcüş hep geç çıkıon onun yuzune
ayyy bndede hiç çalşma aşkı yok böcüş yoruldm eşşek kadar siivlceler çıktı sırtımda yuzumdepüfff
:
yok be bende yok öyle güçler de bizim böcük sazan çıktı,
hemen destek..
koçum benim..
ayy o sorularda sana yönlenririm teyzesi,
alışkınsındır hem sen.. :82:
dimi yaa dimii yaa :)
bende öyle düşündüydüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?