Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yok be bende yok öyle güçler de bizim böcük sazan çıktı,
hemen destek..
koçum benim..
ayy o sorularda sana yönlenririm teyzesi,
alışkınsındır hem sen.. :82:

he yönlendir tabii benim küçük cadı yeğenimle stajım bitmiş olur seninki o yaşa gelene kadar itinayla cevaplar sıralanır

nan böcükk, lafları ağzımdan alıyon bi akıllı konuşuyon ki bazen diyorum nası o şirret kız oluyo bu böcük

sen de mi yeşil göz seviyon valla ben severdim ama denk gelince bir de süper oldu, başta çıkaramadımdı açık renk olduğu için mavi istemezdi,m hiç çeşitli nedenlerden dolayı yeşil olduğunu farkedince ay bi rahatlamıştım, sonra açıkladığımda bu tabii havalandı falan

bu arada eşinin rüya yorumuna bayıldım allahtan sen planlısın da dizi günü falan

seni çıkarsınlar reklamaa, borçları kapatırsın anında

sabretmişsin iyi valla eski iş yerlerinde ben bilmiyordum bu kadar olduğunu, allah bereketini versin kazancının da, insan bir şeyler çekmeden bir yere gelemiyor, bak sen de işine dört elle sarılıyorsun biliyorsun maaşını zamanında alabilmenin bile ne büyük nimet olduğunu. insanlar bulur da bunar, bizler eski yaşanılanları düşünüp de sabrediyoruz. gerçi benim sabır tükendi tükenecek ama

böcüküm hayır olsun inşallah..
erkek çocuk,hemde masmavi gözlü,eeee
dizi çekimlerine devam yani,hahahayyyyttt

songül dağıttıkn beni allah da seni güldürsün

:13: Kızın arkadaşlarından hep farklı bir yerde olacak demek ki ve sana hiç yalan söylemeyecek, 30 yaşındayım hala söylemem ama annem ben kızıcam diye söyler, sonra itiraf eder ya da ben yakalarım bakışlarından arkadaşlarım annemin muhabbetini özler bazen sinir olurum tabii arada bunlarda muhabbet gırla liseden beri dostlukları napiim araya giremiyorum

blueee seni unutur muyuz, hep bizimlesin!

kelebek doğum günün kutlu olsun, kaç oldun bakimm

brck geçmiş olsun annene...

Elini verene Gözünü değdirene,Sözünü diyene Diyemeyene,Sevgimi görene Göremeyene Günaydın

Son düzenleme:
günaydın kızlar
nan benim üzerimden dedikodu yapmayın nan döferim nan hepinizi:)))

bi önceki akşam eve gittim 12 ye kadar temizlik yaptım valla anam ağladı düünde yorgunluktan giremedim siteye
hala elleri ağrıo valla koltuklarımı silmiştim de:))))
ama misler gibi oldu evim :))))
sizi ihmal ettim birazcık emme((

ay nurocum benimde evimin ilgiye şevkate ihtiyacı var off off bende yarın yaparım.babam tek ama ona da gelen olur sanırım yeğenler falan ya orayıda temizlemem lazım işim çok

ay nurocum benimde evimin ilgiye şevkate ihtiyacı var off off bende yarın yaparım.babam tek ama ona da gelen olur sanırım yeğenler falan ya orayıda temizlemem lazım işim çok
ben pzt günü sadece tüllerimi yıkıcam allahtan başka işim kalmadı bu akşam bi ütü yapıcam bitircem inşallah.((

günaydın
başım zonkluyoooooo

hayırlı cumalar jj nın güzel hanımlarııı
Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin
banada şifa versin (

ya halılarımı yıkmayaa vericem temizlik yapsam nolcakki yaaa çaresiz kaldım
heh halıcıda almıyo halıları bayramdan sonra dio öfff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…