Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sigortasız çalışan yok diye biliyorum ama elimden geleni yapacağım kızlar
yapmak zorundayım yani tazminatımı alırsam süper olacak

birazdan idari işler müdürümle de konuşacağım benim rapor aldığım hafta yıllık izindeydi yoktu konuşamadım onunla şimdi gidip onunla da konuşacağım

gülsünüm kitabı aldım walla akşam
boş kaldıkça bakarım evet burayada gelemem sanırım kısa bi süre (

asilmavi bu aralar çok giremedim efsunun bebişiyle ilgili bişi hatırlamıyom cnm ( kızlar belki biliyodur...

asilcim... efsun doktora gitmiş ancak hiç memnun kalmamıştı.... yarın tekrar gidicek sanırım... doktorun vajinal muaye yapmasını istiyormuş ama bu doktor yapmamış.. bu yüzden değiştiricekmiş...

gülsün sağol cvp için
bunu prijuva da sölemişti ..
siz gerçi vajinal muayene için vazgeçirmeye çalışmışsınız ama
inş. vajinal baktırmaz .. doktorlara göre vajinal muayenenin düşüğe
etkisi yok deseler de tecrübeliler şiddetle uzak durun der
bi de doktorlar bi süre cinsel ilişkiyi yasaklıyor mesela bana yasakladı
o zaman o koca alet nasıl zararsız oluyor anlamıyorum

pasaklım çalıştığın ortamdan dolayı rahatsızlığın olduğu için ayrıldığını söylersen iş mahkemeleri işci yanında oluyor.daha önce but tür davaları takip etmiştim.bende bunu müdürüne söyle ben burası yüzünden sürekli rahatsızlanıyorum böyle bi durum olmasa çıkmak istemiordum de gerekirse iş mahkemesine başvurucam de

:18:
evt canım.. çok uyardık ama maalesef anlamak isemedi bizi.. bende düşüğe nedne olduğunu duymuştum.... umarım karşısına aklı başında bir doktor çıkarda bunun tehlikeli olduğunu söyler...

şirret sensın nankör karu
arada senınde kafan calısıo dımek bana uyum sağlayabılıon

kocemde senın gıbı delü işte yorumuda ancak öle olur
bugunde dızı gunumuz olm

ben reklama cıkmamm olm karızmam cızılır kocemtarafından

ayy bende mavı gözu sevmım lenn bak zevklerımızde uyyo
kankım ol sen benmım bee

ne çilelerle buraya geldım anla işte
emek olmadan yemek olmas
sabır en buyuk erdem
senınkı benden karafalan fılannn

olsun bayramdan sonra verırsın
babanın yanında olursun sanada gelen olmas bölece

öncelıklle cok gecmıs olsun cnm
bende hakkını ara ve sıkayette bulun tatlım alırsın
brck nan bu zamana kadr halı bırakılırmıı
millet 1-2 hafta önce verdi

yo ben dün verdım
son günnüş şansıma

ayyyy bayram öncesi ne yoğunluk var ya,
offff...
asilmavi, bal63, Brck, gulsunn, ikraaa, NNURDAN, PasakliMinikTanrica+, PembeKelebek+, uğur böcüğü
tek tek hepinize günaydınlar..arada kaçımış olmayın dedim de...

Son düzenleme:
Günaydın herkeseeeee….

Evet kızlar dün gece mükemmel ötesi bi doğumgünü ve evlilik yıldönümü geçirdimmmm…

Saat 5:40 patron aradı 1. patron işin bitince gazcılara geldi dedi tamam dedim içimden kesin pasta falan aldılar dedim neyseee

Buradada bi işler dönüyomuş ama ben farkında değilim yan komşumuzun yanında çalışan kız vardı o pasta almış meğer tuvalete girdim dışarı bi çıktı mumlar pasta falan çok mutlu oldum
Neyse pasta yedikkkk ..

Eşimi aradım ben merkeze gidiyom tatlım patron çağırdı dedimmm

Tamam ben seni ordan alırım dedi

Neyse bi gittim kazak almış bana minide bi pasta ordada kutlamayı yaptıkkk

Ordan eşim aldı beni bursayı bilenler bilir çıragan diye bi yer var restaurant eşim oraya götürdü yemek yedikkk

Ve sırataş bi yüzük almış birazdan nette bulup resmini eklerimmm

Neyse yemeği yedik kalktık

Eve gidecezzzz telim çaldı görümcemmm dore diye bi markadan saklama kabı almıştım onlar geldi ablacımmm
Eve giderken uğra al istersen dedi dedim abla sonra alırımmmm eşim dedi yolumuzun üstü uğrayalım alalım kapıya çıkarsın dedi

Yaklaştık kapıda kimse yokk eh be dedim bi çıkmadılar sen çık 5 dk al gel dedi
Dedim ben tek gitmem sende gel neyse otomatiğe bastıkkk aaa ben geliyomm hadi siz çıkın o zaman dedi
Bi girdik içeri eltim kaynım görümcem çocuklar pastayla karşıladııı acayip sevindim ciidi onlardan böle bişey beklemiyom gerçekten …

Yedik içtikkk eve geldik

Kapıyı bi açdımmm benim onun doğum gününde yaptığımmm ufak cin ali cin ayşe resimleri yatak odasına kadar gidiyo yatağın üstünde benim gelinliğim tacımmm duvağımmm yanında onun damatlığı falan acayip duygulandımmmm
Sarıldımmm dakikalarcaaaa hıçkıra hıçkıra ağladık ki eşimi ilk kez ağlarken gördümmmmmm

Beni asla bırakmaaaa ben sensiz yapamam o elin elime değmeden gözlerin bana bakmadan uyuyamam ben yaşama sevincimsin sen benim dedi daha hatırlayamadığım onca kelime

Sonra gelinliğimi giydimmm ilk gün ki gibi aşığım sana dedi
Yeni evimizde ilk yıldönümümüz
Rabbim bebeklerimizle kutlamayıda nasip etsin dediii
Sarıldık öpüştük koklaştıkkk

Sonra malummm dizi patlattıkkkk ….. en nadide dizi kumandamla :92::92:

Her şey çok güzeldi rabbimmm sevdiklerimizden ayırmasın bizi
Doğumgünümü evlilik yıldönümümü kutlayan herkese tekrar tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız arkadaşlar

wuwwwwwwwwwwwwwww kelebbenkkkkkkkkk hadı ıyısınnn
resım beklıom yüzüğü merak ettım
hepcını ı gunlerde kullan

Huzuru yüregimize sürüp,aminlerin yeryüzünde yankı buldugu vakitlerde,arşın arşin şùkürler biriksin yüzünde.Sen dünyaya gülümsedikce dünya imrensin haline...Cumaniz mübarek Allah'ın selameti üzerinizde olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…