- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
gülsün sağol cvp için
bunu prijuva da sölemişti ..
siz gerçi vajinal muayene için vazgeçirmeye çalışmışsınız ama
inş. vajinal baktırmaz .. doktorlara göre vajinal muayenenin düşüğe
etkisi yok deseler de tecrübeliler şiddetle uzak durun der
bi de doktorlar bi süre cinsel ilişkiyi yasaklıyor mesela bana yasakladı
o zaman o koca alet nasıl zararsız oluyor anlamıyorum
nan böcükk, lafları ağzımdan alıyon bi akıllı konuşuyon ki bazen diyorum nası o şirret kız oluyo bu böcük
sen de mi yeşil göz seviyonvalla ben severdim ama denk gelince bir de süper oldu, başta çıkaramadımdı açık renk olduğu için mavi istemezdi,m hiç çeşitli nedenlerden dolayı yeşil olduğunu farkedince ay bi rahatlamıştım, sonra açıkladığımda bu tabii havalandı falan
bu arada eşinin rüya yorumuna bayıldımallahtan sen planlısın da dizi günü falan
seni çıkarsınlar reklamaa, borçları kapatırsın anında
sabretmişsin iyi valla eski iş yerlerinde ben bilmiyordum bu kadar olduğunu, allah bereketini versin kazancının da, insan bir şeyler çekmeden bir yere gelemiyor, bak sen de işine dört elle sarılıyorsun biliyorsun maaşını zamanında alabilmenin bile ne büyük nimet olduğunu. insanlar bulur da bunar, bizler eski yaşanılanları düşünüp de sabrediyoruz. gerçi benim sabır tükendi tükenecek ama
songül dağıttıkn beni allah da seni güldürsün
:13: Kızın arkadaşlarından hep farklı bir yerde olacak demek ki ve sana hiç yalan söylemeyecek, 30 yaşındayım hala söylemem ama annem ben kızıcam diye söyler, sonra itiraf eder ya da ben yakalarım bakışlarındanarkadaşlarım annemin muhabbetini özler bazen sinir olurum tabii arada bunlarda muhabbet gırla liseden beri dostlukları napiim araya giremiyorum
olsun bayramdan sonra verırsınyoğunluktan almıyolar sanırım.eee ben temizlik yapsam nolcakki?
temizlik ustası nurom sana sorayım ben hiç sevmem yarı temizlik yapmayı.temizlik yaparsam halıları kaldırıp bi odaya yığayımmı ne diosun?
Günaydın kızlar,
Bugün geldim işe raporum bitti daha iyiyim çok şükür
Buraya gelince gerçekten hayal kırıklığına uğradım
Ben en azından bişiler yapmışlardır diyordum ama baktım ki aynı tas aynı hamam
Raporumu götürdüm ik müdürüne dedim benim işle ilgili bir gelişme var mı?
Neyse konuştuk ettik dedim o zaman birini bulun ben ay sonunda ayrılıyorum
Çıkışımı verecek misiniz dedim hayır dediler ben istifa imzalamam çıkışımı verirseniz ayrılırım dedim
ama çok canım sıkıldı ya 2.5 senemi yok ettiler bi de tazminat vermeden çıkıcam
iş mahkemesine falan şikayet etsem acaba alır mıyım ya napsam bilen var mı ne yapılır bu durumda
brck nan bu zamana kadr halı bırakılırmıı
millet 1-2 hafta önce verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?