aynı cnm yaa benimde dediğin gibi oldu çok yoruldum bide koltuk kanepe aynı şeyler...antibiyotikte içtim 3 tane rahatsızdım bademciklerden inş varsada sorun olmazinş kelebekimm
yaf planlı bişi deildi bi geçen korunmadan olmuştu takvimden hesap ettim tam o gün yumurtlama günüme denk geliyordu olduysa o zaman olmuştur :))))
ama ben bayram temizliği sevdasına koltuk kanepe kaldırdım perdeleri asıldım hesabı bebiş varsa çok yordum onu :)))
eşim günlerdir inş vardır modunda ve test yaptırmıyo yok çıkcak die ölüyorum meraktan bugün yapcam test..
bu ay çok ilaç kullanmıştım o yüzden ilk 1 hafta ilaçların etkisidir diye test yapmadım
ne olsun canım yaa.... çok yorgunum... feci halde yoğun geçti tatil.... zor geldim valla işee...selamımı alan kızlara teşekkürler
gülsünüm naber cnm??
hayırdırrr??KIZLARR BENİMDE bebelerim oldu :))
hemde çooookkkk
ne olsun canım yaa.... çok yorgunum... feci halde yoğun geçti tatil.... zor geldim valla işee...
senin nasıl geçti canım??
hayırdırrr??
oo canım benim desene hep misafirlerle geçmiş bizim bayram:))ne güzel yoğun geçmiş
benimde yoğundu
ctesi pazar dinlenirim dedim ama o gelmeyen misafrler geldi
kurstan erken çıktım hazırlık için
dünde kursu ektim mısır çarşısına gittik eşimle
kocaman bi akvaryum aldık çok güzelll
bebebklerde içinde :))
Ya kızlar bende 8 ınde regk olmam lazımdı . Hadı dedım bazen 3-4 oynuyor 12 -15 bekledım hadı dedım bayramda olurum . Bayramdada olmadım. Test aldım hamılede degılım .
Ama basım cok agrıyo uffff bıktım yaaa
demekki tefallerde balın dediği gibi sorun çıkabiliyor.philips te bana çok ağır geldi elime aldığımda ama güzel diolar.
bide o masraf çıktı şincik.
guz dikkat et cnm kendine.naptın herifnen iyimisiniz şinci
canım senin nasıl geçti tatil...
eşinle düzelttinmi aranı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?