Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayyy balık mı var herkeste benimde vardı balıklarım ama zamanla hep öldüler

patikim güle güle kullan aldıklarını canım

Benim balığımda bayram boyunca kavanozda yanımda gezdi garibim

SELLL bende kaplumbağamı izmire götürmüştüm bikere :))

:roflol: kıyamam leeee.
Bende bayramda 3 gün yotum evde dedim ölür garibim alimm yanıma, ben öyle uzun kalacağım zaman götürüyorum yanımda.
Kaynanama verrdim kapıda al torunun diye, kadın katıldı

merhaba canlarımm..herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun..daha önce kutlayamadım kusura bakmayın..bayram ertesinden beri hastalıklarla hastanelerle uğraşıyorum..nasılsınız bakalım??

acayip üşüyorummm yaaa
sırtım donuyo resmen adamla inatla ısıtıcı almıyooo

bal bursaya gelince sadece nuroyumu arıyacaktınnnnn ben ben ne oluyommm

istanbuldayken hepiniz tek tek aklıma geldinizzzz

geçmiş olsun buble ne oldu cnm??
seninde geçmiş bayramın mübarek olsun cnmm

sağol canım..ben çok rahatsızlandım..ağrılarım vardı çok..ilk önce karnımın hemen altında hissettim sonra sağ tarafımda gezindi durdu ağrı..ürolojiye gittim tahlilller filmler birşey çıkmadı..kadın doğuma gittim sol yumurtalığımda kist çıktı..doktor sağ tarafa vurmaz ağrısı dedi..kolumu kaldırmaya halim yoktu..2 gün kalkmadan yattım.bir halsizlik,bir yorgunluk..çok kötüydüm yaa..bugün biraz iyiyim çok şükür.

selamm,
geçmiş bayramınız mübarek olsun kıslar..
ayyy ancak buldum burayı bee,
sabahtan beri arıyorum yok,
nolmuş formua böyle,
hiç kullanışlı bulmadım ben yaa,
karma karışık olmuş..
ee napıyosunuz görüşmeyeli,
ben çok yorularak döndüm sözde tatilden..

pehlülün garusu numaran yokki bende nası arıyım seni :))

buble dikkat et cnm kendine ne olduğu kesin değilmi yani ağrının kaynağını??

brck bende gördüm ama akvaryum için çok alçak kalır ben akvaryuma değişik bişi arıyom :)

ben sayfa yenileyemiyomm direk atıyo siteden ne moktan bi işdr yahuu bide sitede silinmiş çok şey varrr 6 ay geride konularrr pöffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…