Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balcım o taşları iyice yıkasaydınız.... içine koycağınız herşeyi iyice yıkayın canım... yoksa mikrop kapıp ölüyorlar.....

balcım o taşları iyice yıkasaydınız.... içine koycağınız herşeyi iyice yıkayın canım... yoksa mikrop kapıp ölüyorlar.....

ben fanusu duş jeliyle köpürtüyom yıkıyorum taşlarıda yıkıyorum tek tek sürekli.
kaygan kaygan oliyiler ıyykkk şuan suları gene sarardı iice havasız kaldılar :)akşam eşime temizletim gene.çünkü ben balıkları elime alamıyorum.
zaten benim balığım nasıl ölmedi hala şaşırıyorum eşim kışın suyunu temizleyince su tabi buz gibi hayvanın dengesi şaşıyordu garibimin:)eşimde peteğin üstüne koyuyordu fanusu ısınsınlar die:)

hakkaten yaaaa... nasıl hala yaşıyorlar seninki anlamış değilim..
kızkardeşiminde katil bir balığı var.. hepsini tek tek öldürdü...kendisi şimdi akvaryumda tek başına yaşıyo ve kocaman oldu yaaa.... birde çirkin birşeyy.... 6-7 aydır yalnız... bakımda yapmıyorlar akvaryuma... yeni alıcakları balılkar doğurgan olsun diye onun da ölmesini bekliyorlar ama ölmüyorr:)))))

geçenlerde suyunu değiştirdik bizde 3 tane balığımız öldü yaa....
benimde aldığım siyah beyaz balığım öldü..(((

katıl olmuşsunuz len ıyıcene
benımde ıcımde bı heves olur
sonra balık alırz ve ölür sonrada hevesım gıdıverır:)

walla eşim yıkadı cnm akşam bende peşinde dolaştım
heryeri dağıttı suladı sağolsun :)

gülsün ya ben gene unuttum cnm ovulasyon 20-25 arası güvenli zaman nezaman oluyo şimdi :)

:) brck adam sakın sabun filan sürmeyin dedii

nan hevesimiz geçmez işllh eve koşarak gidesim var
akvaryum boş düşünün
florasanın ışıkları ve hava motoru bile yetiyo bee :))

walla eşim yıkadı cnm akşam bende peşinde dolaştım
heryeri dağıttı suladı sağolsun :)

gülsün ya ben gene unuttum cnm ovulasyon 20-25 arası güvenli zaman nezaman oluyo şimdi :)

canım ovulasyon gününün üstüne 1 hafta 10 gün koy... sonrası güvenli:))

kuşları sevmiyom hiç ben yaa iğreniyom bide yemek yerken salıveriyo bi arkadaşım onla yemek yiyo ıyyy
kokusundan tüğünden iğreniyom ben ya

cnm 10 gün koysam ee adet zamanım geliyo :)
25 ya +10 05/12 oluyo
zate 09/12 de adet olcam
gene durdu kafam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…