böcüş
gülsün ama akvaryum beyaz çok sırıtır siyah camın üstünde :))
ayy kendi dolabını bekliyelim en iyisi
bakalım o nası bişii
balcım o taşları iyice yıkasaydınız.... içine koycağınız herşeyi iyice yıkayın canım... yoksa mikrop kapıp ölüyorlar.....
ben fanusu duş jeliyle köpürtüyom yıkıyorum taşlarıda yıkıyorum tek tek sürekli.
kaygan kaygan oliyiler ıyykkk şuan suları gene sarardı iice havasız kaldılar :)akşam eşime temizletim gene.çünkü ben balıkları elime alamıyorum.
zaten benim balığım nasıl ölmedi hala şaşırıyorum eşim kışın suyunu temizleyince su tabi buz gibi hayvanın dengesi şaşıyordu garibimin:)eşimde peteğin üstüne koyuyordu fanusu ısınsınlar die:)
heeee naannnnnnnnnn:))balıkmı besliyonuzz nan
balcım o taşları iyice yıkasaydınız.... içine koycağınız herşeyi iyice yıkayın canım... yoksa mikrop kapıp ölüyorlar.....
ben fanusu duş jeliyle köpürtüyom yıkıyorum taşlarıda yıkıyorum tek tek sürekli.
kaygan kaygan oliyiler ıyykkk şuan suları gene sarardı iice havasız kaldılar :)akşam eşime temizletim gene.çünkü ben balıkları elime alamıyorum.
zaten benim balığım nasıl ölmedi hala şaşırıyorum eşim kışın suyunu temizleyince su tabi buz gibi hayvanın dengesi şaşıyordu garibimin:)eşimde peteğin üstüne koyuyordu fanusu ısınsınlar die:)
walla eşim yıkadı cnm akşam bende peşinde dolaştım
heryeri dağıttı suladı sağolsun :)
gülsün ya ben gene unuttum cnm ovulasyon 20-25 arası güvenli zaman nezaman oluyo şimdi :)
bizimde vardı balıklarımız, kuşlarımız bide katil kuşumuz vardı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?