hoşbuldum kızlar...
amannn ya ne özlemişim sizi
gecenin bir yarısı da olsa vakit olunca girip tarifleri ekleyeceğim...yeni güne tarifle başlayayın diye :)
kızım karşında 6 ay boyunca ikiz bakan sözde değil abartısız tuvalet mama saatlerini bile yazan gece gündüz onlarla ilgilenen tecrübeli bi teyze var 6 aydan sonra da bir fiil devam ettim:))
teyze olmak bu kadar güzelse anne olmayı tahmin bile edemiom valla... ikiz bile çok gelmi yüreğe:))
anaam çok pis doğurasım var:)))))
slm...patikcim...evet bir türlü yoğunluk,hastalık o bu peşimi bırakmıyor...en son kayınpeder ameliyat olmuştu...yazdım mı hatırlayamadım şimdi...
hımmm canın çekti demek...vallahi böyle bol ekşili bir lezzetli olmuş ki bamyam sorma gitsin :)))
dün temizlik yaptım yine.evlerim tertemiz çamaşırları yıkadım ütüledim kaldırdım.
sucuklu kuru fasulyem var bi çorba bi pilav salata tamamdır yada turşu sonra devirip mıçı yataceym:)
tatlım ben işte o hazır konserve olanlardan yaptım....
bol soğan doğradım,üzerine de küp küp 2 adet kabuğu soyulmuş domates ekledim,2 diş te sarımsak....bir güzel kavruldu bunlar,2 bardak kadar su ekledim üzerine kaynadı...
en son da konserve bamyayı şöyle bir sudan geçirip süzdüm ve ekledim....biraz kıvamlaşana kadar tıngırdattım....mis oldu misss