Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benimde merak ettiğim bişi daha var.
acaba yumurtlama dönemi haricinde hamile kalan varmıdır.
ben eskiden yumurtlama döneminide bilmezdim :)

hoşbuldum kızlar...
amannn ya ne özlemişim sizi
gecenin bir yarısı da olsa vakit olunca girip tarifleri ekleyeceğim...yeni güne tarifle başlayayın diye :)

yok patik ama olsun diyede özel bi çaba harcamıyom:)) ama her ayda merakla bekliyomm

neyse ben ufaktan toparlanıp kaçayım ii akşşamlar kızlar öpüldünüzz

patik nan ne ümitsiz hatunsun ortada fol yok yumurta yok
nası böle kötü düşünüyon şaşıyorum walla

patik bende bamya hasretiyle yanıyorummm
eşim sevmiyo saolsun o yüzden evde hiç yapmadım

nuro nan olursa sana göndercem yapma akşama kolaymış ya bakımı

kızım karşında 6 ay boyunca ikiz bakan sözde değil abartısız tuvalet mama saatlerini bile yazan gece gündüz onlarla ilgilenen tecrübeli bi teyze var 6 aydan sonra da bir fiil devam ettim:))
teyze olmak bu kadar güzelse anne olmayı tahmin bile edemiom valla... ikiz bile çok gelmi yüreğe:))
anaam çok pis doğurasım var:)))))

ada hoşgeldin cnm nasılsın...
neden hiç gelmiyosun bakim sen sabahçı diilmisin öğleden sonra napıyon bütün gün geziyonmu kızzzzz

slm...patikcim...evet bir türlü yoğunluk,hastalık o bu peşimi bırakmıyor...en son kayınpeder ameliyat olmuştu...yazdım mı hatırlayamadım şimdi...
hımmm canın çekti demek...vallahi böyle bol ekşili bir lezzetli olmuş ki bamyam sorma gitsin :)))

adacık hoşgeldin sen gittiğinden beri yeni tarifimiz yok
eskileri yapıyoz :))

gülsünüm ii akşamlar

aklıma rüyam geldi 1-2 hafta önce kendimi hamiş görmüştüm..ve sevinemedim rüyamda eşime ben ne dicem şimdi diyordum anammmmmmmmmmm

dün temizlik yaptım yine.evlerim tertemiz çamaşırları yıkadım ütüledim kaldırdım.
sucuklu kuru fasulyem var bi çorba bi pilav salata tamamdır yada turşu sonra devirip mıçı yataceym:)

Son düzenleme:
balcım ne diyosun rüyaya gel :)))

yok benm canım feci çekti penguenin camda konservesini gördüm nette en azından görerek alınır..inşallah yakındaki markette vadır..araba serviste uzağa gidemem..

tatlım ben işte o hazır konserve olanlardan yaptım....
bol soğan doğradım,üzerine de küp küp 2 adet kabuğu soyulmuş domates ekledim,2 diş te sarımsak....bir güzel kavruldu bunlar,2 bardak kadar su ekledim üzerine kaynadı...
en son da konserve bamyayı şöyle bir sudan geçirip süzdüm ve ekledim....biraz kıvamlaşana kadar tıngırdattım....mis oldu misss

karabiberde çok yakışırmış adacım içine zeytinyağlısını yapıyosan oda süper oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…