Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

iyidir gulsunum nasıl olayım...toplantı vardı okulda az evvel girdim içeri,dünden kalan bamyadan ısıttım yanına da biraz yoğurt...aldım sehpaya...koydum karşıma da pc.yi size bakıyorum ve tavuk sote için farklı bir lezzet araştırıyorum...tavuk sote yapacağım da akşama...

patikcim yaptın mı sen bamyayı???

ada nan ben yaptım bamyayı burda milleti delirttin bamya die deli gibin bamya aradık nan :)

ohh afiyet olsun canım....

valla ben hep bu tarifi deniyorum ve herkeste bayılıyor.. çok lezzetli oluyor canm...
Tavuk Sote, Tavuk Sote Tarifi, Tavuk Sote yapılışı yapımı hazırlanması Resimli Oktay Usta fotoğraflı yemek tarifleri

Ben hap kullanmanı tavsiye etmem speed biz 2 senedir önce cndomla başladık.sonra condom bitti bi daha almadık :)eşim kendisi korunuyor.

sipitcim... biz kondom kullanıyoruz.. ve alıştık artık..ama bazı eşler bunu istemiyor.....nişanlınla bu konuyu konuşman lazım...

Ben hap kullanmanı tavsiye etmem speed biz 2 senedir önce cndomla başladık.sonra condom bitti bi daha almadık :)eşim kendisi korunuyor.
sipitcim... biz kondom kullanıyoruz.. ve alıştık artık..ama bazı eşler bunu istemiyor.....nişanlınla bu konuyu konuşman lazım...

4 yıl uzun bi zaman olduğu için bazen evet hap mantıklı diyorum ama sonra da bi sürü aksi seçeneklerini duuyuyorum falan. istemiyorum.
nişanlımda eğerki ileri de bebek sahibi olmamızu engelleyecek yada sana bi zarar verecekse hap kullanmamı istemiyor. ben korunurum falan dedi yani demek istediği kondomdur herhalde. ,
ona bi etkisi olmaz herhalde kondomun tek kendimi düşünmek istemem.

bu site öldürür adamı değişmesin yahu..biz seviyoduk eski halini...

gülsüncüm kız kulesi cevap vermiyo cnm rezervasyon yapamadım..hep meşgul :)

yarışma programını arıyorum sankim..

kendim korunurum dediği ya condomdur ama sanmıyorum
sanırım kendimi çekerim demek istemiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…