iyidir gulsunum nasıl olayım...toplantı vardı okulda az evvel girdim içeri,dünden kalan bamyadan ısıttım yanına da biraz yoğurt...aldım sehpaya...koydum karşıma da pc.yi size bakıyorum ve tavuk sote için farklı bir lezzet araştırıyorum...tavuk sote yapacağım da akşama...
Sizce hap ile mi korunma yoksa kondom ile mi? bide neden?
Hap hiç istemiyordum. ama 4 yıl bebek düşünmüyorum bu 4 yıl kondom ile geçer mi? bide 4 yıl boyunca üreme organlarını kurutucam eee sonra zorlanıcam bebek için?
iyidir gulsunum nasıl olayım...toplantı vardı okulda az evvel girdim içeri,dünden kalan bamyadan ısıttım yanına da biraz yoğurt...aldım sehpaya...koydum karşıma da pc.yi size bakıyorum ve tavuk sote için farklı bir lezzet araştırıyorum...tavuk sote yapacağım da akşama...
4 yıl uzun bi zaman olduğu için bazen evet hap mantıklı diyorum ama sonra da bi sürü aksi seçeneklerini duuyuyorum falan. istemiyorum.
nişanlımda eğerki ileri de bebek sahibi olmamızu engelleyecek yada sana bi zarar verecekse hap kullanmamı istemiyor. ben korunurum falan dedi yani demek istediği kondomdur herhalde. ,
ona bi etkisi olmaz herhalde kondomun tek kendimi düşünmek istemem.