Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bu arada azcık geçmişi kurcalamaya çalıştımm

patik gömlek hoş iyi günlerde kullansın lee nin ürünlerine bayılırım her yerde bulunmuyo gerçi ama kaliteli bi mamül :82:

Brck hamile değilmisssin buda biliyoduk hemmm :76:

NurDAN iş görüşmesine gitmiş hakkında hayırlısı olsunnn

Son düzenleme:
organik senin kuruda bitmedi herhalde heee

Dün akşam 7:20 evdeydim bi başladım yemek ye topla kaldır makinaya koy yıkasın çıkar falan derken
keki yaptımm kek pişerken dizi çekdikkk Hmen banyoydu kek sosu derkennn koltuğa oturdum saate bi baktım 23,44

akşam yenmedi kızz patates falan kızarttıydım önceki akşamdan vardı,onlar bitti daha dün akşam pişirdim bikeremm

ohh ellerine sağlık iyi dizi çekerken keki yakmadın

bir gidiyor bir geliyor bu elektrikler....
pc. bozuldu bozulacak kapanıp açılmaktan...
tam yazdım size...gitti yine elektrik anammmmm apartmandan bir gürültü geliyor...bir hışımla çıktım baktım,üst komşunun misafiri giderken sen karanlıkta kay 4-5 basamak birden kay yere düş...kucağında da bebeği...ona birşey olmasın diye kendini sakınamamış...ayağı burkulmuş...hemen jel vardı onun sürdüm masaj yaptım falan...

ayy yazık yaa iyi ucuz atlatmış geçmiş olsun kadıncağızada bebişinede

çok şükür birşey olmamış bebeğe...annenin de sadece ayağı burkulmuş....biraz ağrısı vardı hepsi o...

ahhh canım ya hiç sorma...yazdım anlattım bir güzel cevapla ya bastım....hoppppp elektrikler gitti...işte ondan sonra da ara ara kesilip duruyor....yazmadım daha

organik ben zaten bi gün söle oturup tam film veya dizi izledimğimi bilmem ki hep bişey çıkar ben sürekli mutfaktayım sadece ses duyuyorumm

adacım vallaha çok merak ettim...

organik ben zaten bi gün söle oturup tam film veya dizi izledimğimi bilmem ki hep bişey çıkar ben sürekli mutfaktayım sadece ses duyuyorumm

adacım vallaha çok merak ettim...
canım benim yaa bende 18.10 - 18.30 arası evde oluyorum eğer yemek yoksa yemek yapıyorum bazen evi silip süpürüyorum çok nadirde olsa oturup tv izliyorum ama yemek ye topla et bi bakmışım saat 9 oluyo nasıl olduysa akşam eşim erken geldi 19.30 da sofradaydık zatii nasıl vakit geçiyo anlamıyom akşamları bu akşam bulaşık makinasını boşaltcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…