Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gülsüncüm ne güzel olmuş canım umarım bizimde güzel geçer :))

uzatılmış tarih evlilik yıldönümünde gidicez bizde inşallah..

yorgun cnm calışmadan girdim tabi sınava
orta şeker geçti diyim
biraz atmasyon falan da yaptım
hayırlısıı

aman söz konusu kpss olunca çalışmaktan daha çok işe yarar şans bence, sonuçlar açıklanınca bilet alalım sana ya da loto oynarsın prijumm, hayırlısı olsunnn

böcükcannnn gittin miiii, ay o ne rüyalar öyle, tabi adam gececi tövbe tövbe sen üstünü ört de uyu bakem bu gece açıkta kaldı herhalde bir taraflar

gülsünnn sürprizin çok güzel olmuş, en kötü gününüz böyle olsun, mutluluklar olsun, eşine uzun, sağlıklı ömürler. yav geçenlerde de böcükün kocasının doğum günü değil miydi, sırada kimin ya da kocasının doğum günü var bakiiim

teşekkür ederim yorgun....
sanırım en yakın benim doğum günüm:)) 1 aralık...

gülsüncüm ne güzel olmuş canım umarım bizimde güzel geçer :))

uzatılmış tarih evlilik yıldönümünde gidicez bizde inşallah..

canım teşekkür ederim.... eminim siznde çok güzel geçer:))

Günaydın kızlar..

HAftasonundan beri hastanedeyim başım ağrıyor.

Babam kalp krizi geçirdi.48 saat yoğun bakımda kaldı.Dün çıkardılar servise.Yoğun bakımda sadece doktorların günde 1 yada 2 kere yaptıkları açıklamalar haricinde hiçbirşey bilememek çok kötüydü.Neysekki şimdi iyi.Yarın anjio olacak

gulsun günaydın canım
ben yeniyim
sana da günaydın canım... hoşgeldin aramıza....
ama sanki ben hatırlıyorum bir yerden seni....

çok geçmiş olsun.... ne olcağını bilmeden beklemek gerçekten zordur.... umarım anjiosunda önemli birşey çıkmaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…