Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kötü geçti dün gece fenalaştım ilaçlar alerji yaptı bütün vucudum döktü sabahtan hastaneye gittim alerji iğnesi yaptılar kalçadan üç tane mahvoldum morelimçok bozuk bütün gün ağlayıp durdum

kötü geçti dün gece fenalaştım ilaçlar alerji yaptı bütün vucudum döktü sabahtan hastaneye gittim alerji iğnesi yaptılar kalçadan üç tane mahvoldum morelimçok bozuk bütün gün ağlayıp durdum

ahh canım yaa... kıyamam sana... olsun geçicek bunlar.... sonuçta sağlığına kavuşman için bunlara katlanman gerekli....

selamlarrr
eregli gelmiş ama kaçırmışımmm..

gulsunn ekledinmi stüdyo fotolarını
eklemediysen face e ekle ordan bakim :))

gulsun yeni girdik eve, ayy çok sıkıntılıydım
dolaştık mama yedik mutfak alışverişi yaptık , kendime ciciler aldım çok güzel.
iyi geldi valla, şimdide kociş bana vişne suyuyla çerez getirdi
lostun son bölümünü izliyo bende izliyomuş gibi yapıyom :)))

gülsün sen beni dinle yawwww:nazar:

zuzuuuum neyin varrr

sağol bitanem tşk ederim....troid canım başıma bela oldu bir haftadır geceleri hastanede kalıyorum damardan ilaç veriyolar delik deşik oldum sinirlerim alt üst oldu psikolojim bozuldu depresyonda yapıyomuş bu lanet troid bugün zırt pırt ağlayıp durdum iki torba ilaç sinirlerim bozuldu hangisini içeceğimi şaşırdım yaa

ii aksamlar kızlar.

ayy çok merciii.... yarında sizlere büyükkkk süprizleirm olcek... bekleyin beni anacımdelikafadulden

merhaba canım..nerelerdesin sen yaaa...:olmaz:

oo çok sevindim canım.. buna da şükür bak...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

haklısın tatlım bunada sukur

gulsun yeni girdik eve, ayy çok sıkıntılıydım
dolaştık mama yedik mutfak alışverişi yaptık , kendime ciciler aldım çok güzel.
iyi geldi valla, şimdide kociş bana vişne suyuyla çerez getirdi
lostun son bölümünü izliyo bende izliyomuş gibi yapıyom :)))

ohh iyi gelmezmi ya alışveriş.... :)))
aman bırak o izlesin sende bize takıl:)

sağol bitanem tşk ederim....troid canım başıma bela oldu bir haftadır geceleri hastanede kalıyorum damardan ilaç veriyolar delik deşik oldum sinirlerim alt üst oldu psikolojim bozuldu depresyonda yapıyomuş bu lanet troid bugün zırt pırt ağlayıp durdum iki torba ilaç sinirlerim bozuldu hangisini içeceğimi şaşırdım yaa

canım evt depresyon yaptığı doğru... ama bu hastalıkla üzüntülü stresli bir dönemde ortya çıkarmış.. iş arkadaşımda babasını kaybedince depresyona girdi.. ama araştırılınca altında tiroid çıktı.... işe devam edemedi... geçen ay ayrıldı..
sen bunun bir dönem olduğunu ve atlatıcağını düşün...kendini bırakma sakınn..

zuzuuum geçmiş olsun kuşum dikkat et ama kavusacaksın sağlığına
kız gülsün sıkayım yanaklarını ısırayım bak görüştüğümüz zaman ısırcam ok şımarık deeelim sevdigimden kaydirigubbakcemile3 bu arada evliliğiniz geçsinde biraz görüşek yaw

zuzuuum geçmiş olsun kuşum dikkat et ama kavusacaksın sağlığına
kız gülsün sıkayım yanaklarını ısırayım bak görüştüğümüz zaman ısırcam ok şımarık deeelim sevdigimden kaydirigubbakcemile3 bu arada evliliğiniz geçsinde biraz görüşek yaw

aman ısır ısırda.. dişizi çıkmasın haa.....:)))
ayy evt yaaa... görüşelim artık... sırayla gidelim birbirmizin evlerine.....
ne güzel olur yaaa:))

birazdan uyurum canım.. ama şimdiden sana iyi geceler... dikkat et kendine canımmkaydirigubbakcemile3

Back
X