Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ereglimmmmmmmm zemuszemus
Adacım nasılsın???j Evlilik nasıl geçiyor çok güzeldir inş.
merhaba canım..nerelerdesin sen yaaa...:olmaz:
Gülsüncümmmm geldim geldim gitmem artık bir yere inşş. Müdavimi olacağım buranın bi aksilik çıkmazsa inş:) Nasılsın canım aşağıda sürpriz fotodan falan bahsetmişsin bende merak ettim gülüm çok hoştur eminim.
sen şimdilik faceten süprizin bir kısmını görebilirsin... ama kk lılar yarın görcekler:))
:nazar:a.s.
kötü geçti dün gece fenalaştım ilaçlar alerji yaptı bütün vucudum döktü sabahtan hastaneye gittim alerji iğnesi yaptılar kalçadan üç tane mahvoldum morelimçok bozuk bütün gün ağlayıp durdum
Çok çok geçmiş olsun. Allahım şifa versin sizinle diğer topicten tanışıyormuyduk tam çıkaramadım bilmiyorum ama memnun oldum bu arada tekrar:)

selamlarrr
eregli gelmiş ama kaçırmışımmm..
Pınarcımm nasılsın kuşşş?j
gulsun yeni girdik eve, ayy çok sıkıntılıydım
dolaştık mama yedik mutfak alışverişi yaptık , kendime ciciler aldım çok güzel.
iyi geldi valla, şimdide kociş bana vişne suyuyla çerez getirdi
lostun son bölümünü izliyo bende izliyomuş gibi yapıyom :)))
Haha çok güzel tatlım çaktırma:) Günün güzel geçmesinede sevindim:)
birazdan uyurum canım.. ama şimdiden sana iyi geceler... dikkat et kendine canımmkaydirigubbakcemile3
İyi geceler canım. Kocişin gelince usulca uzanır yanına:)
Ayy kızlar ben sizi çok özlemişim ya:(
Kayınvalidemler vardı gittiler haha:)

günaydın kızlar:))))

Gülsüncümmmm geldim geldim gitmem artık bir yere inşş. Müdavimi olacağım buranın bi aksilik çıkmazsa inş:) Nasılsın canım aşağıda sürpriz fotodan falan bahsetmişsin bende merak ettim gülüm çok hoştur eminim.

:nazar:a.s.

ıyi geceler canım. Kocişin gelince usulca uzanır yanına:)
Ayy kızlar ben sizi çok özlemişim ya:(
Kayınvalidemler vardı gittiler haha:)

ayy canım yaa... bizde seni özledik valla... bu durumdan haberimiz olsaydı daha erken kaçardık oralardan:))kaydirigubbakcemile3
yaa koçiş gelidğinde yatak odasının kapısını açar açmaz ben uyanıyorum hemen.... adamcağız o kadar sessiz ama.. sanırım kokusunu alıyorum:kedi::kedi:

robotcum evine gittin mi bile sen şimdi???
gittim tabi ..gittim de üzerimi değiştiriyorum şuan :roflol:

ayy çok merciii.... yarında sizlere büyükkkk süprizleirm olcek... bekleyin beni anacımdelikafadulden

merhaba canım..nerelerdesin sen yaaa...:olmaz:

oo çok sevindim canım.. buna da şükür bak...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

günaydın ..çabuk resimler nerde ...herkes faceden bakmış ben meraktan çatlayacağım burda heee ...burdan ekleme de albüme ekle ordan bakalım burdan ben göremiyorum kaydirigubbakcemile3
ben de ekleyeyim bir iki resim bari de görün bakalım şu çıtırı :roflol: herkes albüme resmini yüklesin birbirimizi görelim yaaa:utangac:

kötü geçti dün gece fenalaştım ilaçlar alerji yaptı bütün vucudum döktü sabahtan hastaneye gittim alerji iğnesi yaptılar kalçadan üç tane mahvoldum morelimçok bozuk bütün gün ağlayıp durdum

sağol bitanem tşk ederim....troid canım başıma bela oldu bir haftadır geceleri hastanede kalıyorum damardan ilaç veriyolar delik deşik oldum sinirlerim alt üst oldu psikolojim bozuldu depresyonda yapıyomuş bu lanet troid bugün zırt pırt ağlayıp durdum iki torba ilaç sinirlerim bozuldu hangisini içeceğimi şaşırdım yaa

zuzummmmmmm (mmmmmm dedim bak ona göre :roflol: ) günaydın çok geçmiş olsun ...derdinden verem olacağım yakında heee...:utangac: ne hassasmışsın ulennn ...sen anlattıkça benim tansiyonum düşüyor burda heee üzüntüden .:utangac: sakin ol biraz ...bu hastahane olayını kafana takarsan iice psikolojin bozulur ..o yüzden rahat olmaya çalış ...ne kadar rahat olursan o kadar az etkiyle atlatırsın Şeniz
gel sana aşağıya şarkı sözü yazdım oku da kendine gel biraz ...o kadar zaman sonra bunları yazıyrum anla yani niyetimi :utangac:

Seni pamuklara sarmalar sararım
Ne bedel isterim ne hesap sorarım
Ne sitemle güzel kalbini yorarım
Sakınma tatlı dillerini

yok canım bugun gelıyo. saat 1 de yanımda ınsallah.
sen naptın halledebıldınmı dugun ıslerını

hadi yaa iyi çok sevindim canım yaaa hayırlısıyla yanında olsun inşallah :Saruboceq:
biz ev bulamıyoruz, o yüzdende eşya aldırmıyorum, bi ev bulsak ona göre aldırıcam ama ev yok yaakafamçokkarıştı

günaydın ..çabuk resimler nerde ...herkes faceden bakmış ben meraktan çatlayacağım burda heee ...burdan ekleme de albüme ekle ordan bakalım burdan ben göremiyorum kaydirigubbakcemile3
ben de ekleyeyim bir iki resim bari de görün bakalım şu çıtırı :roflol: herkes albüme resmini yüklesin birbirimizi görelim yaaa:utangac:

canım 1-2 saat içinde ekliycem albümler kısmına.... biraz zamanan ihtiyacım var.... önce fırsat bulup tarattırmam lazım... :)) facedeki resimlerin slaytı.... stüdyodan verilen... ama sen daha önce eklediklerimi albümümden görebilirsin... evt yaa.. sende eklede görelim seni kısssskaydirigubbakcemile5

kız guzz... şimdi saatlerde geçmek bilmez haaaa....

merhaba canım
ay sormay ya. işyerıne geldıgım ıı oldu bı yandan evde olsam sımdı dakıkaları bılem sayardım . bı o oda bı bu oda donerdım. sonunda bıttı ınsallah. 331 donemden bı kavusmayan ben kaldım yeter be. :kedi:

canım 1-2 saat içinde ekliycem albümler kısmına.... biraz zamanan ihtiyacım var.... önce fırsat bulup tarattırmam lazım... :)) facedeki resimlerin slaytı.... stüdyodan verilen... ama sen daha önce eklediklerimi albümümden görebilirsin... evt yaa.. sende eklede görelim seni kısssskaydirigubbakcemile5

albümün arkadaşlara açık sadece galiba göremiyorum ...beni de görün de cennetlik olun tabi dimi :roflol:

hadi yaa iyi çok sevindim canım yaaa hayırlısıyla yanında olsun inşallah :Saruboceq:
biz ev bulamıyoruz, o yüzdende eşya aldırmıyorum, bi ev bulsak ona göre aldırıcam ama ev yok yaakafamçokkarıştı

kız Allah senı napmasın adamaskerdeyken bakaydınya bıraz. en azından secenek belırleseydın kafanda. eeedugune az kaldı yetıscekmı

kı zmutfak robotu aşağda senı gorunce ay dıyom ne kalabaklık burası sonra bı bakıyom hepsı sensın delikafadulden

albümün arkadaşlara açık sadece galiba göremiyorum ...beni de görün de cennetlik olun tabi dimi :roflol:
hehehe.. kız davet gönderdik herlade.... artık görebilirisn...
ee gözleirn yetmiyormuş cennetlik olmamıza... suretinin tamamı gerekliymiş bacım.. napakkaydirigubbakcemile3

merhaba canım
ay sormay ya. işyerıne geldıgım ıı oldu bı yandan evde olsam sımdı dakıkaları bılem sayardım . bı o oda bı bu oda donerdım. sonunda bıttı ınsallah. 331 donemden bı kavusmayan ben kaldım yeter be. :kedi:
ayy canım yaa..... bencede iyi oldu.. aman dikkat ette.. işlerde bir hata olmasın.. malum heyecan.. akıl başka yerdeolumunekankayizsmile

kı zmutfak robotu aşağda senı gorunce ay dıyom ne kalabaklık burası sonra bı bakıyom hepsı sensın delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy aynı şeyleri düşünüyormuşuz meğer kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydınn kızlarr
anamm dün bi gelemedim
patroncumm tepemden gitmedi kii

gülsüncüm konuştukk
dedim işten çıkıyorum ben
ya olmaz öyle dedi
yarın bi daha konuşalım dedi oki dedim bakalım ne olacak bugünn

ayy evt yaa... kız 4 karılık yer tutuyor maşallah:)))

sen asıl olayı bilmiyorsun ..benim topikte altta benzer konular yazıyor :
mesela ne tür mutfak robotu kullanıyorsunuz
Mutfak robotu arıyorum.
Mutfak robotu ve firtöz hemde hediyelii

:roflol::roflol::roflol:

Back
X