Adacım nasılsın???j Evlilik nasıl geçiyor çok güzeldir inş.ereglimmmmmmmm zemuszemus
Gülsüncümmmm geldim geldim gitmem artık bir yere inşş. Müdavimi olacağım buranın bi aksilik çıkmazsa inş:) Nasılsın canım aşağıda sürpriz fotodan falan bahsetmişsin bende merak ettim gülüm çok hoştur eminim.merhaba canım..nerelerdesin sen yaaa...lmaz:
sen şimdilik faceten süprizin bir kısmını görebilirsin... ama kk lılar yarın görcekler:))

Çok çok geçmiş olsun. Allahım şifa versin sizinle diğer topicten tanışıyormuyduk tam çıkaramadım bilmiyorum ama memnun oldum bu arada tekrar:)kötü geçti dün gece fenalaştım ilaçlar alerji yaptı bütün vucudum döktü sabahtan hastaneye gittim alerji iğnesi yaptılar kalçadan üç tane mahvoldum morelimçok bozuk bütün gün ağlayıp durdum
Pınarcımm nasılsın kuşşş?jselamlarrr
eregli gelmiş ama kaçırmışımmm..
Haha çok güzel tatlım çaktırma:) Günün güzel geçmesinede sevindim:)gulsun yeni girdik eve, ayy çok sıkıntılıydım
dolaştık mama yedik mutfak alışverişi yaptık , kendime ciciler aldım çok güzel.
iyi geldi valla, şimdide kociş bana vişne suyuyla çerez getirdi
lostun son bölümünü izliyo bende izliyomuş gibi yapıyom :)))
İyi geceler canım. Kocişin gelince usulca uzanır yanına:)birazdan uyurum canım.. ama şimdiden sana iyi geceler... dikkat et kendine canımmkaydirigubbakcemile3
Ayy kızlar ben sizi çok özlemişim ya

Kayınvalidemler vardı gittiler haha:)