Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızlarrr
gülsüncüm doğum günün kutlu olsun bitanem.sağlıklı huzurlu mutlu ve bol dizili yıllar dilerim cnm sana

pekı ortanca kız vardıya o adama evlı mısn dıe sordu cvp noldu

günaydın kızlarrr
gülsüncüm doğum günün kutlu olsun bitanem.sağlıklı huzurlu mutlu ve bol dizili yıllar dilerim cnm sana

günaydın kızlar
gülsüncm nice senelere inşallah eşinle sevdiklerinle beraber

gülsünümmmm doğum gününmüş sanırım
rabbim eşinle beraber huzurlu bi ömür verir inşallahhh

çok teşekkür ederim canlarım bu güzel dilekleriniz için...
inş.. hep beraber:))

dün akşam yemeği yedik bi yattımm eşim behzat ç.yi izliyoduuuu - öyle bi geçer zamankiye baktırmıyo öle bitik dizileri izleyip psikolojini bozuyosun diyooo
yaprak dökümü çinde aynı şeyi sölerdi artık izlemiyommm

koltukta sızmışım resmennnnnn

bide acayip halsizlik vardı dün üzerimdee hastalandım ondan sanırım

hayırdır brck
bende bakamıyorum diziye pek kızımla ilgilenmekten dizi izleme oranım sıfır

Herkese günaydınlar şekerler..
sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bolluk içinde harika birgün olsun hepimize..

Böcüküm,diziyi bende seyredemedim,kanepe de uyuyakalmışım.
bu aralar erkenden uyuyorum,neden acaba...

Gülsünüm,mutlu yıllar tatlım,
sevdiklerinle sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yıllar diliyorum.
iyiki doğdun canım...

Bu pasta da senin için tatlım...

ya teyzemin oğluyla geliyorum ya 7 de kaldırdım uyandı eşi işte.sonra bunlar 7.30 oldu yok geçti yok sonra uyandı 8.5 geçe beni almaya geldi.8 de şirketi açıyruz.neyse geldim işe 8.25 geçiyor çaycı kapıda diğer arkadaşlarda.
kadın demesinmi bana kapıyı açarken ağaç olduk meyve verecektik die tabi ben delirdim.girdik içeri dedim ne diyosun sen ya sen kafana göre geliyosun istediğin saatte dedim sanamı hesap vericem ben dedim.işte sonra bana kızıyolar çay olmadı die dedim.bana söyleme yiyosa teyzeoluna söle dedim.söylerim kimseden korkum yok dedi.
o hep erken geliyomuş bu zamana kadar bi kere geç kalmışmış.nan hafta 6 gün ise 4 gün geç geliyorsun.şuraya bak ya çaycı bile giriş çıkışıma karışacak sanki.bide gidip şikayette ediyo ben erken gelip bekliyorum die
dedim akıllı ol beni dinden imandan çıkarma.sanamı hesap vericem ben dedim.bekliceksin dedim.
tabi sen geç gelince çayını demliyorum ya ondan kötü oluyorm dimi dedim.ay çıldıracaktım saldıracaktım üstüne öyle delirtti beni temizlikten başka herşeyi yapıyo müdür sanıyo kendini.lavaboda bulaşıklar birikir hatçe bulmaca çözer umruna dahi olmaz.7/24 cep teliyle kankileriyle konuşur nasıl bi kadın anlamıyorum ya

Son düzenleme:
Biricikim,işyerinde herkes yerini bilmeli,
arkadaş,dost olunabilir ama bu şekilde çıkış yapmamalıydı,
aslında çay işlerine bakan arkadaşınıza bir anahtar verilmeli ki,
sizler gelene kadar büroyu havalandırıp,çayı demlesin,
sizde bu stresi yaşamamış olursunuz..olmaz mı yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…